Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.


Billigste flyrejser til Lloret de Mar

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly til Lloret de Mar

Hvad siger du til en ferie ved middelhavskysten Costa Brava? Book flybilletter til Lloret de Mar, og du er garanteret skønne ferieoplevelser på den solrige spanske kyst. Lloret de Mar har længe været kendt for sine glamourøse, livlige natklubber og barer – et sandt mekka for festglade danskere, men en ferie i Lloret de Mar er meget mere end bare fest og farver. Vælger du at hoppe på et fly til Lloret de Mar, venter der dig et ophold i en smuk, kulturrig by med charmerende middelalderlige bygninger i kombination med moderne arkitektur. Hertil byder Lloret de Mar på et enormt udvalg af restauranter og caféer, farverige markeder, spændende aktiviteter i det omkringliggende bjerglandskab og sidst, men ikke mindst, et skønt strandliv på Lloret de Mars paradisiske og børnevenlige strand.

Book din rejse med billigt fly til Lloret de Mar

Når du planlægger din ferie, kan du med stor sandsynlighed finde billige flybilletter til Lloret de Mar. Flyafgange udbydes bl.a. fra Kastrup, Billund og Aalborg Lufthavn med direkte forbindelse eller en eller to mellemlandinger. Ønsker du en direkte rute uden stop undervejs, er der et godt udvalg af afgange fra Kastrup Lufthavn, hvorimod afgange fra Billund og Aalborg Lufthavn oftest inkluderer et kort stop i f.eks. Købehavn, Amsterdam eller Frankurt. Den direkte flyvetur fra København varer kun 2 timer og 45 minutter, men er du ude efter at spare penge, kan det måske betale sig at bestille flyrejser til Lloret de Mar, der inkluderer et stop eller to.

Flyrejser til Lloret de Mar – transport fra lufthavnen

Når du bestiller din flybillet til Lloret de Mar, lander du i Barcelonas lufthavn. Herfra er der godt og vel 80 km til Lloret de Mar. Ønsker du at snuse lidt til storbylivet, så tag et par dage i Barcelona, inden turen går videre til Lloret de Mars gyldne sandstrand. Skal du direkte videre til dit hotel i Lloret de Mar? Så findes der et godt udvalg af transportmuligheder fra Barcelonas lufthavn, heriblandt bus, transfer og taxa. Fra Terminal 1 og 2 er der busforbindelse mellem Barcelona og Lloret de Mar med Sarbus. Du kan også booke transfer i form af minibus, hvis I er mange afsted, eller sågar privatchauffør, hvilket kræver, at du senest booker 24 timer før din ankomst. Alternativt kan du fra lufthavnen leje bil til Lloret de Mar, og på den måde har I en nem og bekvem transportløsning til jeres udflugter.

Fly til Lloret de Mar – mindeværdige oplevelser

Når du har bestilt din flyrejse til Lloret de Mar, har du udsigt til fantastiske oplevelser. Lloret de Mar byder på hele fem strande, hvoraf de største tilbyder udlejning af liggestole, parasoller og vandsport. Livreddere er synlige på stranden, så I som børnefamilie kan føle jer trygge. Trænger I til et afbræk fra sand og saltvand, findes der et væld af aktiviteter, som f.eks. delfinshow i Marineland i Palafolls, kun 15 km fra Lloret de Mar, eller en mountainbiketur i det smukke omkringliggende bjerglandskab.