Billige flybilletter til Lloret de Mar

Fly til Lloret de Mar

Hvad siger du til en ferie ved middelhavskysten Costa Brava? Book flybilletter til Lloret de Mar, og du er garanteret skønne ferieoplevelser på den solrige spanske kyst. Lloret de Mar har længe været kendt for sine glamourøse, livlige natklubber og barer – et sandt mekka for festglade danskere, men en ferie i Lloret de Mar er meget mere end bare fest og farver. Vælger du at hoppe på et fly til Lloret de Mar, venter der dig et ophold i en smuk, kulturrig by med charmerende middelalderlige bygninger i kombination med moderne arkitektur. Hertil byder Lloret de Mar på et enormt udvalg af restauranter og caféer, farverige markeder, spændende aktiviteter i det omkringliggende bjerglandskab og sidst, men ikke mindst, et skønt strandliv på Lloret de Mars paradisiske og børnevenlige strand.

Book din rejse med billigt fly til Lloret de Mar

Når du planlægger din ferie, kan du med stor sandsynlighed finde billige flybilletter til Lloret de Mar. Flyafgange udbydes bl.a. fra Kastrup, Billund og Aalborg Lufthavn med direkte forbindelse eller en eller to mellemlandinger. Ønsker du en direkte rute uden stop undervejs, er der et godt udvalg af afgange fra Kastrup Lufthavn, hvorimod afgange fra Billund og Aalborg Lufthavn oftest inkluderer et kort stop i f.eks. Købehavn, Amsterdam eller Frankurt. Den direkte flyvetur fra København varer kun 2 timer og 45 minutter, men er du ude efter at spare penge, kan det måske betale sig at bestille flyrejser til Lloret de Mar, der inkluderer et stop eller to.

Flyrejser til Lloret de Mar – transport fra lufthavnen

Når du bestiller din flybillet til Lloret de Mar, lander du i Barcelonas lufthavn. Herfra er der godt og vel 80 km til Lloret de Mar. Ønsker du at snuse lidt til storbylivet, så tag et par dage i Barcelona, inden turen går videre til Lloret de Mars gyldne sandstrand. Skal du direkte videre til dit hotel i Lloret de Mar? Så findes der et godt udvalg af transportmuligheder fra Barcelonas lufthavn, heriblandt bus, transfer og taxa. Fra Terminal 1 og 2 er der busforbindelse mellem Barcelona og Lloret de Mar med Sarbus. Du kan også booke transfer i form af minibus, hvis I er mange afsted, eller sågar privatchauffør, hvilket kræver, at du senest booker 24 timer før din ankomst. Alternativt kan du fra lufthavnen leje bil til Lloret de Mar, og på den måde har I en nem og bekvem transportløsning til jeres udflugter.

Fly til Lloret de Mar – mindeværdige oplevelser

Når du har bestilt din flyrejse til Lloret de Mar, har du udsigt til fantastiske oplevelser. Lloret de Mar byder på hele fem strande, hvoraf de største tilbyder udlejning af liggestole, parasoller og vandsport. Livreddere er synlige på stranden, så I som børnefamilie kan føle jer trygge. Trænger I til et afbræk fra sand og saltvand, findes der et væld af aktiviteter, som f.eks. delfinshow i Marineland i Palafolls, kun 15 km fra Lloret de Mar, eller en mountainbiketur i det smukke omkringliggende bjerglandskab.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Lloret de Mar?
Der er kun én lufthavn i nærheden af Lloret de Mar, nemlig Gerona (GRO-Costa Brava).
Hvor langt ligger GRO fra Lloret de Mar?
Der er 25 km fra Gerona (GRO-Costa Brava) ind til Lloret de Mar midtby. Gør din tur nemmere ved at finde den enkleste måde at komme fra lufthavnen og ind til hjertet af byen på, før du lander.
Kan jeg flyve til Lloret de Mar i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger vedrørende rejserestriktionerne for Lloret de Mar, inden du flyver. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Lloret de Mar?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Lloret de Mar, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Lloret de Mar med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Lloret de Mar, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Lloret de Mar?
Før du reserverer din rejse til Lloret de Mar, kan det være en god idé først at undersøge, hvilken lufthavn der er mest praktisk at tage til i din situation. Mens BCN ligger 80 km fra området omkring centrum, ender du 25 km fra midtbyen, hvis du flyver til GRO.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Lloret de Mar?
66 luftfartsselskaber flyver til Lloret de Mar fra 188 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Lloret de Mar?
Vueling og easyJet har mange afgange til Lloret de Mar. Stig ombord på et fly fra Vueling i London, hvorfra langt de fleste rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Lloret de Mar?
Med cirka 2.985 direkte fly ugentligt vil du lande i Lloret de Mar, før du kan nå at sige: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Lloret de Mar fra?
Fly til Lloret de Mar med afgang fra El Arenal, London og Meco er meget populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Lloret de Mar Lufthavn?
Hvis det er El Arenal, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 1 time og 15 minutter, inden du ankommer til Lloret de Mar. Fra flyvepladsen i London tager det typisk 2 timer og 6 minutter, og fra Meco varer det 1 time og 35 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Lloret de Mar?
Vi kender alle de heldige rejsende, der altid finder ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Sørg for at sammenligne priser fra forskellige luftfartsselskaber. Det sidste råd er, at du altid skal være klar til med det samme at købe dine flybilletter, hvis du ser en god bris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Lloret de Mar?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse så bekvem som mulig. Følg vores råd, så du kan stryge igennem lufthavnen og komme ud at udforske Lloret de Mar, inden du overhovedet får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At rejse med fly kan sagtens være en behagelig oplevelse, hvis du medtager de rette ting. I første omgang kunne det være basale toiletartikler, såsom deodorant, tandpasta og tandbørste, et rent sæt tøj og noget at læse i. Desuden bør du næsten gøre plads i din kabinetaske til elektronisk udstyr, oplader, eventuel medicin på recept og muligvis ligeledes en nakkepude. Som det sidste må du ikke glemme at medbringe dit pas, dine rejsedokumenter og lidt kontanter.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men en generel tommelfingerregel er at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, bor, fyrværkeri og brændstof. Sportsudstyr som baseballkøller og genstande, der kan skade andre mennesker, såsom sværd og knipler, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Midtergangene på et fly egner sig ikke til modeopvisning. Iklæd dig behageligt tøj, og pak en sweater, da det godt kan blive køligt i kabinen undervejs. Flade, lukkede sko er også en oplagt idé.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i benets dybe vener, der kan forekomme på grund af manglende fysisk aktivitet, som det for eksempel kan forekomme på lange flyrejser. Men det gode er, at der findes en række måder at nedbringe risikoen for at få det. Sørg for at få nok vand, gå en tur rundt i kabinen, så ofte som du kan, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Lloret de Mar?
Det er nemt nok, nemlig ved at forberede dig i forvejen. Vi har samlet nogle praktiske råd til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Lloret de Mar kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sørg for at have pas og boardingkort i nærheden. Det er nemlig det allerførste, du vil blive spurgt til i sikkerhedskontrollen.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Fjern alle metalgenstande, der kan få den til at bippe. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt store jakker eller frakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien nogle minutter. Din bærbare computer, telefon og anden elektronik må også igennem scanneren.
  • Kan du ikke rejse uden din parfume? Intet problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens tage den med på flyet i håndbagagen.
  • Sko uden snørebånd er en praktisk type fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Støvler og andre kraftigere sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Skarpe genstande såsom knive må ikke tages med i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Lloret de Mar
Destinationslufthavn
Lloret de Mar
Destinationslufthavnens IATA-kode
GRO