Sæt kursen mod Barcelona, og glæd dig til at opleve arkitektur, kunst og kirker.

Anerkendt kunst, shopping og populære seværdigheder som Palau Güell og Gran Teatre del Liceu – udforsk historiske Barcelona, som også er kendt for sine museer.

Her kan du overnatte i Barcelona

Det gotiske kvarter
Det gotiske kvarter, Barcelona, Spanien

Det gotiske kvarter

Kendt for Katedraler, Shopping, Arkitektur

4.5/5(40 anmeldelser)

Der er masser at udforske i Det gotiske kvarter, som er kendt for sin imponerende katedral og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som La Rambla og Gran Teatre del Liceu, ligesom du kan hoppe på metroen fra Jaume I Metrostation eller Liceu Metrostation for at se mere af byen.

Eixample
Eixample, Barcelona, Spanien

Eixample

Kendt for Arkitektur, Kultur, Katedraler

4/5(52 anmeldelser)

Der er masser at udforske i Eixample, som er kendt for sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Casa Batlló og Casa Milà, ligesom du kan hoppe på metroen fra Passeig de Gràcia Metrostation eller Diagonal Metrostation for at se mere af byen.

Gracia
Gracia, Barcelona, Spanien

Gracia

Kendt for Arkitektur, Kultur, Caféer

4.5/5(3 anmeldelser)

Gracia byder blandt andet på arkitektur, caféer og shopping. Læg vejen forbi Park Guell eller Museet i Gaudis hus under dit ophold, og tag metroen fra Lesseps Metrostation eller Vallcarca Metrostation for at komme rundt i byen.

Barceloneta
Barceloneta, Barcelona, Spanien

Barceloneta

Kendt for Strande, Hav, Arkitektur

4.5/5(3 anmeldelser)

Strandene og de mange spisemuligheder står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Barceloneta. En tur til Barceloneta Strand ellet Casino Barcelona kan eventuelt fuldende dit ophold.

El Born
El Born, Barcelona, Spanien

El Born

Kendt for Arkitektur, Katedraler, Kultur

De mange spisemuligheder og de interessante museer er blot et par af de mest populære højdepunkter i kvarteret. Læg vejen forbi Picasso Museum eller Basilica de Santa Maria del Mar under dit ophold, og hop på metroen fra Barceloneta Metrostation for at komme rundt i byen.

Ciutat Vella
Ciutat Vella, Barcelona, Spanien

Ciutat Vella

Kendt for Arkitektur, Katedraler, Shopping

5/5(4 anmeldelser)

Port Vell og Barcelona Akvarium er nogle af de mest populære seværdigheder i Ciutat Vella. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Barceloneta Metrostation eller Drassanes Metrostation, og oplev den imponerende katedral, den betagende udsigt til vandet og de populære butikker i området.

Mest populære hoteller i Barcelona

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Barcelona Airport Hotel
Barcelona Airport Hotel
4 out of 5
Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
DKK 613
pr. nat
30. nov. – 1. dec.

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Fira Barcelona, Gran Via 2 og RCDE-stadionet. Derudover ligger Plaza de España og Poble Espanyol ca. 15 km ...

4.1/5Meget godt! (6,613 anmeldelser)

"Fint hotel"…"

Anmeldelse fra 23. apr. 2019

Barcelona Airport Hotel
Hotel Barcelona Universal
Hotel Barcelona Universal
4 out of 5
Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
DKK 508
pr. nat
1. dec. – 2. dec.

Dette hotel ligger i Ciutat Vella, kun 10 minutters gang fra Sant Pau del Camp, Refugi 307 og Raval Cat. Derudover ligger Columbus Monument og Joan Miró-stiftelsen ...

4.4/5Fremragende! (8,940 anmeldelser)

"Helt perfekt beliggenhed med metro lige uden for døren. Facaden ser lidt trist ud, men indenfor er der pænt og hyggeligt. God plads på værelset med masser af skabsplads! Skøn morgenbuffet - om søndagen var der livemusik i morgenmadsrestauranten. Det var meget meget hyggeligt. Venligt og hjælpsomt ..."…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2019

Hotel Barcelona Universal
H10 Madison
H10 Madison
4.5 out of 5
C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
DKK 941
pr. nat
11. dec. – 12. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Det gotiske kvarter kun få skridt fra Barcelona Katedral og Palau de la Musica Catalana. Derudover ligger La Rambla ...

4.8/5Enestående! (917 anmeldelser)

"Sødt imødekommende personale og på stort set alle punkter ydede de en lidt større insats end normalt."…"

Anmeldelse fra 22. apr. 2019

H10 Madison

Seværdigheder i Barcelona

Sagrada Familia
Billede af Sagrada Familia

Sagrada Familia

4.5/5(82 anmeldelser)

Sagrada Familia er et populært museum i Barcelona, som har sin helt egen historie. Dette livlige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Casa Batlló
Billede af Casa Batlló

Casa Batlló

4/5(41 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Casa Batlló, som er et velkendt, historisk sted i Barcelona. Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sine shoppingmuligheder.

Palau de la Musica Catalana
Billede af Palau de la Musica Catalana

Palau de la Musica Catalana

4.5/5(6 anmeldelser)

Palau de la Musica Catalana er et favoritteater i Barcelona, som har en fantastisk historie. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sin katedral.

Montserrat kloster
Billede af Montserrat kloster

Montserrat kloster

4/5(7 anmeldelser)

Montserrat kloster er en velkendt seværdighed i Monistrol de Montserrat. Området er kendt for bjergene, som blot er en af tingene, du kan opleve under dit ophold. Du kan også tilbring tiden med aktiviteter som eksempelvis golf.

La Rambla
Billede af La Rambla

La Rambla

4/5(92 anmeldelser)

Find de perfekte souvenirs i La Rambla, som er et populært shoppingcenter Barcelona. Dette livlige sted er vellidt for sine teatre og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

Placa de Catalunya
Billede af Placa de Catalunya

Placa de Catalunya

4/5(76 anmeldelser)

Placa de Catalunya er en velkendt seværdighed i Barcelona. Dette livlige sted er kendt for sine kirker og sine monumenter.

Populære oplevelser i Barcelona

Hop-på-hop-af-bustur i Barcelona
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Barcelona

Hop-på-hop-af-bustur i Barcelona

DKK 224

Barcelona – Cataloniens kosmopolitiske hovedstad – er en by med banebrydende kunst, arkitektur og stil og en guldgrube af seværdigheder og lyde. Udforsk denne pulserende metropol ved kysten om bord på en dobbeltdækkerbus på en tur i dit eget tempo, hvor du selv bestemmer, hvor du vil hoppe på og af.

Fast track: Rundvisning i Sagrada Família
Billede af Fast track: Rundvisning i Sagrada Família

Fast track: Rundvisning i Sagrada Família

DKK 291

Den imponerende helligdom Sagrada Família – Gaudís ufærdige mesterværk – tårner sig op i hjertet af Barcelona. Her kan du springe de lange køer over til dette ikon i byen og træde indenfor i det lysfyldte interiør, hvor du kan få mere at vide om den fascinerende fortid og ambitiøse fremtid for dette modernistiske vidunder.

Camp Nou-rundvisning: F.C. Barcelona-billet med åben dato (kun billet)
Billede af Camp Nou-rundvisning: F.C. Barcelona-billet med åben dato (kun billet)

Camp Nou-rundvisning: F.C. Barcelona-billet med åben dato (kun billet)

DKK 232

Fodboldentusiasmen vil ingen ende tage i Barcelona, hvor de passionerede fans næsten er lige så berømte som selve holdet. Træd ind på Camp Nou – Spaniens største stadion – for selv at opleve omklædningsrummet, tunnellen og holdets museum.

Hop-på-hop-af-bustur i Barcelona med Bus Turistic
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Barcelona med Bus Turistic

Hop-på-hop-af-bustur i Barcelona med Bus Turistic

DKK 224

Hop rundt i Barcelona i dit eget tempo med denne praktisk hop-på-hop-af-bustur. Indånd den catalonske hovedstads Gaudí-fyldte gader, besøg byens mest berømte monumenter og arkitektoniske vidundere, og nyd rabatter til områdets seværdigheder og lokale forretninger undervejs.

Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona
Billede af Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona

Hola Barcelona: Ubegrænset transportkort til Barcelona

DKK 114

Udforsk Barcelona i dit eget tempo med Barcelona-transportkortet, som giver dig adgang til ubegrænset kørsel på de fleste af byens metro-, bus-, tog- og sporvognsruter. Vælg mellem kort, der gælder i op til fem dage i træk, og nyd, at du kan rejse rundt i Cataloniens hovedstad som de lokale.

Halvdagsudflugt fra Barcelona til Montserrat
Billede af Halvdagsudflugt fra Barcelona til Montserrat

Halvdagsudflugt fra Barcelona til Montserrat

DKK 411

Den afsidesliggende kongelige basilika, som ligger højt på Montserrats storslåede, takkede bjergtop i det catalanske landskab, har i mange år tiltrukket fromme pilgrimme. Læg vejen forbi dette bemærkelsesværdige hellige sted for at se den sorte madonnaskulptur fra det 12.

Andre byer som Barcelona

Madrid
Billede af Madrid
Madrid
Bilbao
Billede af Bilbao
Bilbao
Paris
Billede af Paris
Paris
Milano
Billede af Milano
Milano