Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

CatalonienSpanien

På en rejse til Catalonien i Spaniens nordøstlige hjørne kan du nyde havet, kulturelle seværdigheder, livlige byer og skøn natur.

Catalonien er en dynamisk og lidenskabelig region i Spanien med en stolt kultur og historie. I landskabet kan du både se Pyrenæernes høje tinder og Middelhavets skønne kyst. Når du rejser gennem Catalonien, vil du opleve både moderne arkitektur og arkitektur fra middelalderen. Du kan også se Salvador Dalís fantastiske kreationer.

Mange besøgende tager på storbyferie i Catalonien ved at rejse til Barcelona. Det er den andenstørste by i Spanien og hovedstaden i Catalonien. Barcelona ligger flot placeret mellem Middelhavet og bjergene Serra de Collserola.

Gå en tur på Barcelonas Las Ramblas, der er en bred boulevard med træer. Den er populær blandt både lokale og besøgende, og her kan du få en rigtig fornemmelse af atmosfæren i byen. Den travle Las Ramblas er forbundet med Plaça de Catalunya, som er et stort torv i hjertet af byen. Udforsk byens arkitektur, blandt andet de gamle bygninger i Barrio Gótico og Antoni Gaudís moderne mesterværker såsom hans ikke færdiggjorte kirke Sagrada Família. Du kan tage på shoppingtur på Passeig de Gràcia og Boqueria Marked, før du tager til udkanten af byen for at slappe af på en af byens flotte strande.

Har du lyst til at opleve flere sjove strande, kan du tage ned langs kysten til Costa Brava. Denne lange kystlinje har kilometervis af flotte sandområder, der inkluderer hesteskoformede eller afsondrede bugter samt populære resortbyer såsom Pineda og Tossa de Mar. Du kan svømme, slikke sol, dykke eller windsurfe i Middelhavets lune vand, før du finder en traditionel restaurant, hvor du kan spise med udsigt over vandet.

Langs Costa Brava findes der rigeligt af kunst, historie og udendørs eventyr. Besøg landsbyen Cadaqués, hvor du kan se Salvador Dalís tidligere hjem. I dag findes der et fascinerende museum i denne bygning. Tag på tur rundt blandt gamle romerske ruiner i Empúries, og se resterne af et middelalderslot ved Begur. Du kan også tage på vandretur i Cap de Creus Naturpark. Om vinteren er Pyrenæerne i Girona et populært skisted, da sneen ligger helt perfekt til skioplevelser.

Når du rejser til Catalonien, kan du flyve til de internationale lufthavne i enten Barcelona eller Girona. Hvis du gerne vil udforske mere af regionen, er billeje en yderst behagelig måde at se regionens kystlinje, landskabet og byerne på. Det er dog også muligt at rejse igennem provinsen med bus eller tog.

Populære byer i Catalonien

Tarragona Katedral som viser en have og historiske bygningsværker såvel som en stor gruppe mennesker
Tarragona
Kendt for Historiske bygninger, Ruiner og Sightseeing

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Tarragona Katedral
  Tarragona Katedral
 • Tarragona Amfiteater
  Tarragona Amfiteater
 • L'Arrabassada Strand
  L'Arrabassada Strand
Sant Joan Castle som omfatter en kystby, barsk kystlinje og udsigt over landskaber
Lloret de Mar
Kendt for Strande, Familievenligt og Kasinoer

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Lloret de Mar Strand
  Lloret de Mar Strand
 • Fenals strand
  Fenals strand
 • Water World
  Water World
Cadaqués
Cadaqués
Kendt for Strande, Hav og Havne

…"

Roses
Roses
Kendt for Blomster, Marinaer og Afsides

…"

Lleida og byder på et hus, kulturarvsgenstande og en flod eller et vandløb
Lleida
Kendt for Historiske bygninger, Katedraler og Monumenter

…"

Salou og byder på klippekystlinje, udsigt over kystområde og en kystby
Salou
Kendt for Strande, Familievenligt og Forlystelsesparker

…"