COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Colorado

USA
Colorado som omfatter en by, skyline og sne

Bliv høj af den friske luft i staten, der har Rocky Mountains lige ved dørtærsklen. Nyd de fantastiske skipister om vinteren, og tag ud at vandre i vildnisset på de andre årstider

Colorado er kendt for sine bjerge, der både egner sig til vinter- og sommeraktiviteter, men der er også meget andet at tage sig til, når du rejser til Colorado.

Tag eksempelvis på en storbyferie i hovedstaden, Denver, som også kaldes "Mile High City", fordi den ligger 1.609 meter over havets overflade. Denne beliggenhed giver byen nogle meget behagelige temperaturer om sommeren, og så er det stadig muligt at vandre eller stå på ski i Rocky Mountains, som er køretur på mindre end en time. Stå på og af de gratis busser for at opleve byens centrum samt den 0,6 kilometer lange gågade 16th Street Mall. Se de kulturelle seværdigheder, som bl.a. omfatter Denver Botanic Gardens, Denver Museum of Nature & Science, Denver Art Museum, Denver Zoo og Colorado Symphony. Tag til professionelle sportskampe i for eksempel amerikansk fodbold, basketball, baseball. hockey og fodbold.

Et af USA's største skisportssteder hedder Breckenridge Ski Resort, og det har fem bjergtoppe og over 180 pister. Det er nu en feriedestination året rundt, da der også er utallige sommeraktiviteter i området - for eksempel i Breck Summer Fun Park. Her kan du tage med kabineliften BreckConnect Gondola op til toppen af bjerget og bagefter suse ned med bjergrutsjebaner, der tilbagelægger over 760 meter fra top til bund. Andre aktiviteter omfatter cykling på mountainbike, vandring, klatring, tur i svævebane og endda Segwey-kørsel.

Colorado byder også på Aspen og Vail, der begge er kæmpemæssige skisportssteder. Begge resorter har alt fra udfordrende ekspertpister til familievenlige begynderbakker. Tag nogle undervisningstimer på ski, gå på shopping, spis gourmetmad og oplev den hyggelige og livlige stemning til afterskiing. Staten har mere end 20 skisportssteder, så du kan roligt gøre din rejse til Colorado til en årlig begivenhed, så du kan nå at prøve dem alle. Du kan også bare tage et weekendophold i hvert område.

Mere end 50 af Colorados bjerge er over 4.267 meter høje, så der er masser af udfordringer for klatrerne. I nærheden af Colorado Springs kan du besøge Pike’s Peak, som er 4.302 meter højt. Fra denne udkigsplatform kan du beundre Great Plains' majestætiske bjerge og bølgende kornmarker, som også er beskrevet med stroferne “purple mountain majesties” og "amber waves of grain”. Disse ord er taget fra sangen America the Beautiful, som oprindeligt var et digt skrevet af Katherine Lee Bates.

Populære byer i Colorado

Colorado Springs
Colorado Springs
Kendt for Bjerg, Have og Universitet
Når du rejser til Colorado Springs, kan du opleve alsidige og dramatiske landskaber, et bredt udvalg af udendørsaktiviteter og arven fra nybyggertiden.

Gode grunde til at tage afsted

  • Colorado Springs Pioneers Museum
  • America the Beautiful Park
  • United States Olympic Complex
Denver som omfatter det centrale forretningsområde
Denver
Kendt for Sport, Teater og Underholdning
Denver nær Rocky Mountains, har sine rødder i guldfeber-æraen. Men i dag er den en af ​​de største byer i det sydvestlige USA – et hjem for næsten 700.000 mennesker.

Gode grunde til at tage afsted

  • Union Station
  • Denver Kunstmuseum
Telluride-skiferiestedet som viser sne, bjerge og skiløb
Telluride
Kendt for Bjerg, Langrend og Vandreture
Hyggelige Telluride venter med skiløb, bjergudsigt, vandring og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

  • Telluride Skisportsområde
  • Tellurides historiske område
Boulder og byder på natteliv og skiltning
Boulder
Kendt for Shopping, Bjerg og Universitet
Kombiner din storbyferie med et weekendophold i den indbydende by Boulder, der byder på en række udendørs aktiviteter, smukke bjerge, store åbne naturområder og et livligt centrum.

Gode grunde til at tage afsted

  • Pearl Street Mall
Crested Butte Mountain-feriestedet som omfatter en lille by eller en landsby
Crested Butte
Kendt for Langrend, Bjerg og Vandreture
Besøg hyggelige Crested Butte, som byder på skiløb, bjergudsigt og arkitektur.

Gode grunde til at tage afsted

  • Crested Butte Mountain-feriestedet
Fort Collins som viser en plads eller et torv og udendørs kunst
Fort Collins
Kendt for Universitet, Bjerg og Cykling
Sæt dig op på cyklen, og udforsk den blomstrende universitetsby Fort Collins, hvor du kan nyde det nordlige Colorados berømte køkken, øl og vin.

Gode grunde til at tage afsted

  • Fort Collins Museum of Discovery