COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Nebraska

USA
Omaha og byder på en skyskraber, en by og en bro

Nebraska er ikke kun kendt som “corn country” men har meget mere at byde på. Delstaten har et varieret udvalg af seværdigheder med moderne kunst, underholdning og historier om USA’s første pionerer. 

Da Guldfeberen rasede i 1848, og rejsende drog vestpå for at få held i sprøjten, gjorde de holdt i Nebraska for at købe proviant til den hårde rejse. De rejsende der blev i delstaten, fik også held i sprøjten, nemlig i de frugtbare landbrugsområder, der var perfekte til at dyrke majs og opdrætte majsfodrede køer.

Besøg Omaha, hjemstedet for Omaha Steaks, der har alle de faciliteter, en moderne by kræver: Durham Museum og Joslyn Art Museum, udsøgte restauranter, udøvende kunst, butikker og det smukke botaniske center i Lauritzen Gardens. Du kan også tage i Omahas Henry Doorly Zoo, der huser modsætningsfyldte anlæg såsom den geodætiske kuppels indendørs ørken med dyr fra tre forskellige regnfattige områder og Lied Jungle, hvis planter og dyr lever i et regnskovsmiljø. Se NCAA College World Series’ baseballmesterskab, der finder sted i juni måned.

I delstatens hovedstad Lincoln kan du tage op i toppen af den 122 meter høje Capitol Building, der har en panoramisk udsigt af byen og det flade land, der strækker sig mod horisonten. Gå en tur på University of Nebraskas campus, og se holdet Cornhuskers spille amerikansk fodbold på Memorial Stadium. Besøg Pioneers Park Nature Center, hvor du kan se rovfugle og bisonokser, tage ud at vandre på de kilometer lange stier og se børnene lege i de udendørs områder, mens de bliver klogere på miljøet. Du finder flere børnevenlige aktiviteter på Lincoln Children’s Museum, i Lincoln Children’s Zoo og på det unikke National Museum of Roller Skating.

Hvis du befinder dig i Kearney i marts måned, kan du se prærietranen på Platte River, hvor den stopper hvert år på dens træk nordpå. Skriv dig op til Audubons Nebraska Crane Festival for at deltage i seminarer og guidede udflugter. Besøg Buffalo Bill Historical Park, hvis du vil se se flere traner. Lær mere om den farverige karakter Bill Cody, der skabte Buffalo Bill Codys karnevalsforestilling om det vilde vesten, som blev en verdensomspændende sensation.

Fuldend din tur til Nebraska med en afslappende tur på World’s Largest Porch Swing i Hebron med 17 af dine venner.

Populære byer i Nebraska

Omaha som omfatter en skyskraber, en flod eller et vandløb og en by
Omaha
Kendt for Shopping, Sport og Teater
Omaha er kendt som “Indgangsporten til vesten” og byder dig velkommen med sin sjældne kunst, rige historie, autentiske musik og verdensberømte Reuben-sandwich.

Gode grunde til at tage afsted

 • Joslyn Art Museum
 • Omaha Children Museum
 • Bob Kerrey Gangbro
Lincoln som omfatter jernbanegenstande og en by
Lincoln
Kendt for Sport, Universitet og Fodbold
Når du rejser til Lincoln på storbyferie kan du opleve mange historiske steder og bygninger, et blomstrende kulturliv og mange kilometer vandrestier i naturen.

Gode grunde til at tage afsted

 • Nebraska State Capitol
 • Sunken Gardens
 • Lincoln Børnezoo
Great Platte River Road Archway
Kearney
Kendt for Venlige mennesker, Middag og Business
Glæd dig til at opleve lokale retter, museer og underholdning i Kearney!

Gode grunde til at tage afsted

 • Great Platte River Road Archway
 • Classic Car Collection
Grand Island og byder på et hus
Grand Island
Kendt for Middag, Øen og Shopping
Grand Island er en by midt i Nebraska, der kan byde på lidt af hvert fra det lokale dyreliv til historiske seværdigheder og fra spændende til afslappende oplevelser.

Gode grunde til at tage afsted

 • Stuhr Museum of the Prairie Pioneer
 • Island Oasis Water Park
North Platte som viser en dam og historiske bygningsværker såvel som et par
North Platte
Kendt for Venlige mennesker, Middag og Udflugt
Ferietid! Glæd dig til at opleve museer, monumenter og lokale retter i North Platte.

Gode grunde til at tage afsted

 • Buffalo Bill Ranch State Historical Park
Valentine og byder på ridning og fredfyldte omgivelser såvel som et par
Valentine
Kendt for Venlige mennesker, Middag og Mindre by
Ferietid! Glæd dig til at opleve caféer og vandfald i hyggelige Valentine.