Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Los Angeles

Se alle 56 aktiviteter i Los Angeles

Glamourøse attraktioner i Los Angeles

Los Angeles er mest kendt for bydelen Hollywood med sin verdensomspændende underholdningsindustri. Glæd dig også til mange andre uforglemmelige oplevelser i byen med det milde klima året rundt og den smukke beliggenhed mellem Stillehavet og San Gabriel Mountains.

Den største blandt Los Angeles’ attraktioner

Los Angeles’ største turistmagnet er uden tvivl Hollywood som er filmbranchens internationale centrum og som gør Los Angeles til det sydvestlige USA’s kulturelle centrum. Gå en stjernetur på Walk of Fame hvor de store navne har fået en stjerneformet navneplade i fortovet

og læg også mærke til fortovet ud for premierebiografen Grauman’s Chinese Theatre hvor berømthederne har sat deres forskellige former for aftryk i cementen. Belav dig på at det nok ikke er de store stjerner du kommer til at møde når du promenerer på Hollywood Boulevard som er fyldt med folk der benytter lejligheden til at tjene nogle lette penge på turisterne. Besøg Hollywood Museum på hjørnet af Hollywood Boulevard som har en fin samling af rekvisitter fra forskellige Hollywoodfilm.

Aktiviteter i Los Angeles for store og små

Afsæt en dag til at besøge Universal Studios som både er filmstudie og forlystelsespark og planlæg dit besøg nøje for der er meget du skal nå at se og opleve. Tag på en Studio Tour og se de ægte kulisser som bruges til optagelser af film tv og reklamer. Hvis du er villig til at betale en højere pris kan du endog komme på en VIP-tur bag kulisserne og blive behandlet som en ægte filmstjerne. Når sulten melder sig finder du nemt et sted at spise og tag bare aftenen med i Universal Studios. Her er masser af underholdning og parken ser fortryllende ud når lysene tændes.

En af de helt store oplevelser i Los Angeles er en helikoptertur hvor du ser Los Angeles og den smukke kystlinje fra oven. Se det berømte Hollywoodskilt og berømthedernes kæmpevillaer rancher og slotte i Beverly Hills i fugleperspektiv.

Mærkevarer kunst og arkitektoniske perler

Hvis du har spenderbukserne på og er på jagt efter mærkevarer er Los Angeles’ Rodeo Drive et sandt eldorado. Er du derimod til det lidt mere særprægede er det butikkerne på Robertson Boulevard eller Melrose Avenue du skal lægge vejen forbi. På Melrose Avenue finder du også det berømte filmstudie Paramount Pictures hvor du kan komme på rundvisning og Beverly Hills ligger lige i nabolaget.

Det er ikke kun filmen der har gode vækstbetingelser i Los Angeles det samme gælder for kunst og arkitektur. Læg mærke til de mange arkitektoniske perler på din færd rundt i Los Angeles hvor arkitekter fra hele verden har fået lov til at udfolde sig. I Los Angeles findes der flere hundrede museer men snyd ikke dig selv for at tage en tur op til museet Getty Center som ud over at være et fantastisk bygningsværk ligger placeret på en bakketop med en storslået udsigt ud over Los Angeles. Til museet hører der flere haver med over 500 planter.

Kort

Discover neighborhoods in Los Angeles

Hollywood

Rejsende er vilde med Hollywood på grund af de populære butikker, og du kan se mere af Los Angeles ved at hoppe på metroen fra Hollywood - Vine Station eller Hollywood - Western Station. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Pantages Theatre og Capitol Records Tower.

UnderholdningTeatreOperahuse

Downtown Los Angeles

Rejsende er vilde med Downtown Los Angeles på grund af den gode livemusik, og du kan se mere af Los Angeles ved at hoppe på metroen fra Pershing Square Station eller 7th Street - Metro Center Station. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Walt Disney Concert Hall og Staples Center.

LivemusikTeatreUnderholdning

Koreatown

Brug noget tid på at opleve de mange spisemuligheder i Koreatown, besøg populære seværdigheder som Wiltern Theatre, og tag metroen fra Wilshire - Normandie Station eller Wilshire - Western Station for at se mere af området.

MiddagUnderholdningLivemusik

West Los Angeles

Restauranterne, shoppingmulighederne og strandene er blot nogle af højdepunkterne i West Los Angeles. Du kan lægge vejen forbi Westwood Village eller Westfield Century City (indkøbscenter), når du befinder dig i området.

MiddagLøbShopping

Bel Air

De besøgende i Bel Air synes godt om restauranterne, og hvis du gerne vil udforske området yderligere, er San Fernando Valley et besøg værd.

SkyskrabereRomantiskLuksus

Westwood

Museerne, barerne og kunstgallerierne er blandt højdepunkterne i Westwood. Læg vejen forbi Westwood Village eller Fowler Museum, når du går på opdagelse.

SportDansBasketball