Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Los Angeles

Se alle 20 aktiviteter i Los Angeles

Glamourøse attraktioner i Los Angeles

Los Angeles er mest kendt for bydelen Hollywood med sin verdensomspændende underholdningsindustri. Glæd dig også til mange andre uforglemmelige oplevelser i byen med det milde klima året rundt og den smukke beliggenhed mellem Stillehavet og San Gabriel Mountains.

Den største blandt Los Angeles’ attraktioner

Los Angeles’ største turistmagnet er uden tvivl Hollywood som er filmbranchens internationale centrum og som gør Los Angeles til det sydvestlige USA’s kulturelle centrum. Gå en stjernetur på Walk of Fame hvor de store navne har fået en stjerneformet navneplade i fortovet

og læg også mærke til fortovet ud for premierebiografen Grauman’s Chinese Theatre hvor berømthederne har sat deres forskellige former for aftryk i cementen. Belav dig på at det nok ikke er de store stjerner du kommer til at møde når du promenerer på Hollywood Boulevard som er fyldt med folk der benytter lejligheden til at tjene nogle lette penge på turisterne. Besøg Hollywood Museum på hjørnet af Hollywood Boulevard som har en fin samling af rekvisitter fra forskellige Hollywoodfilm.

Aktiviteter i Los Angeles for store og små

Afsæt en dag til at besøge Universal Studios som både er filmstudie og forlystelsespark og planlæg dit besøg nøje for der er meget du skal nå at se og opleve. Tag på en Studio Tour og se de ægte kulisser som bruges til optagelser af film tv og reklamer. Hvis du er villig til at betale en højere pris kan du endog komme på en VIP-tur bag kulisserne og blive behandlet som en ægte filmstjerne. Når sulten melder sig finder du nemt et sted at spise og tag bare aftenen med i Universal Studios. Her er masser af underholdning og parken ser fortryllende ud når lysene tændes.

En af de helt store oplevelser i Los Angeles er en helikoptertur hvor du ser Los Angeles og den smukke kystlinje fra oven. Se det berømte Hollywoodskilt og berømthedernes kæmpevillaer rancher og slotte i Beverly Hills i fugleperspektiv.

Mærkevarer kunst og arkitektoniske perler

Hvis du har spenderbukserne på og er på jagt efter mærkevarer er Los Angeles’ Rodeo Drive et sandt eldorado. Er du derimod til det lidt mere særprægede er det butikkerne på Robertson Boulevard eller Melrose Avenue du skal lægge vejen forbi. På Melrose Avenue finder du også det berømte filmstudie Paramount Pictures hvor du kan komme på rundvisning og Beverly Hills ligger lige i nabolaget.

Det er ikke kun filmen der har gode vækstbetingelser i Los Angeles det samme gælder for kunst og arkitektur. Læg mærke til de mange arkitektoniske perler på din færd rundt i Los Angeles hvor arkitekter fra hele verden har fået lov til at udfolde sig. I Los Angeles findes der flere hundrede museer men snyd ikke dig selv for at tage en tur op til museet Getty Center som ud over at være et fantastisk bygningsværk ligger placeret på en bakketop med en storslået udsigt ud over Los Angeles. Til museet hører der flere haver med over 500 planter.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Los Angeles

Hollywood

På din rejse til Hollywood, kan du se filmstjerner, og oplev det glamurøse showbusiness i den amerikanske filmindustris legendariske hjemsted.

TeaterTurShopping

Downtown Los Angeles

Downtown Los Angeles var tidligere et arbejder- og industrikvarter, men i dag er det et genfødt område, hvor der lægges vægt på kultur og grønne områder.

TeaterArkitekturUrbant

Koreatown

Rejser du til Koreatown finder du et trendy kvarter, der er kendt for sin mangfoldige kulturarv, 24-timers natteliv og unikke underholdningsmuligheder.

Fisk og skaldyrTeaterShopping

Bel Air

Bel Air er populær på grund af sine restauranter, og du kan besøge seværdigheder som Getty Center og J. Paul Getty-museet, hvis du har tid til at udforske området.

RomantiskFamilievenligtFisk og skaldyr

West Los Angeles

West Los Angeles er kendt for sine mange spisemuligheder, og du kan komme rundt i området ved at tage metroen fra Expo/SepulvedStation.

Fisk og skaldyrLøbShopping

Fashion District

Nyd godt af restauranterne og shoppingmulighederne i Fashion District. Du kan også sætte tid af til at besøge Los Angeles-blomsterdistrikt eller Santee Alley.

Fisk og skaldyrShoppingLGBT-venligt