Billige flybilletter til Los Angeles

Billigste flyrejser til Los Angeles

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.822 kr. for en enkeltbillet og 3.211 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Canada
Finnair
American Airlines
Finnair
Finnair

Om Los Angeles

Om Los Angeles

Fly til Los Angeles

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Los Angeles fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

På en rejse til Los Angeles kan du opleve det glamourøse Hollywood og designershopping, men du kan også finde fantastiske hoteltilbud og budgetvenlige seværdigheder. Når du flyver hen over byen, kan du ikke undgå at se, hvordan havet og vandet i de mange swimmingpools glimter i sollyset. Nede på landjorden kan du finde din yndlingskendis' stjerne på Hollywood Boulevard og måske deres fodaftryk ved Grauman's Chinese Theatre. Elsker du film, kan du gå på opdagelse blandt filmkulisser og afprøve vilde forlystelser i Universal Studios. Foretrækker du at dase i solen eller teste dine surferevner, kan du slappe af ved Venice Beach og Santa Monica eller smide brættet i bølgerne ved Malibu. Gå ikke glip af det dekadente Rodeo Drive, hvor du muligvis vil foretrække at vinduesshoppe, og gå en tur i Beverly Hills, hvor du kan prøve at spotte de prægtige villaer bag de store porte.

Flyrejser til Los Angeles fra danske lufthavne

Den største lufthavn i Los Angeles er LAX – Los Angeles' international lufthavn. Du kan flyve direkte hertil fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Der er ingen direkte fly fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, ankommer du enten i John Wayne-lufthavnen eller LA/Ontarios internationale lufthavn.

Flyrejser til Los Angeles' internationale lufthavn

Los Angeles' internationale lufthavn kaldes også for LAX, og den ligger centralt i Los Angeles kun ca. 28 km fra centrum. Lufthavnen er den sjette travleste i verden og den tredje travleste i USA. Du kommer nemt til og fra LAX med offentlige transportmidler, og der kører en gratis shuttlebus mellem lufthavnens terminaler og til metroens Green Line. Metroen kører hvert kvarter mod centrum af Los Angeles. LAX FlyAway®-busserne kører mellem lufthavnen og Exposition/La Brea-metrostationen, Union Station i centrum, Van Nuys-busterminal og Westwood/UCLA. Motorvejen går lige til LAX, så du kan også leje en bil direkte i lufthavnen og selv køre ind til byen og dit hotel.

Rejsetips til Los Angeles

Du behøver ikke at få et visum for at rejse til Los Angeles, hvis din rejse er kortere end 90 dage. Du skal dog foretage en såkaldt ESTA-registrering online senest 72 timer før indrejsen. Denne registrering koster et beskedent beløb. Se de komplette indrejseregler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Los Angeles og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde en af USA's mest spændende og alsidige storbyer. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Los Angeles?
Los Angeles har en række lufthavne, men de fleste tilrejsende flyver til Los Angeles, CA (LAX-Los Angeles International).
Hvor langt ligger LAX fra Los Angeles?
Los Angeles, CA (LAX-Los Angeles International) er 18 km fra Los Angeles midtby, så gør dig klar til at skulle køre et lille stykke tid for at nå ind til den centrale del af byen.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Los Angeles?
Los Angeles er en populær rejsedestination. Hver uge flyver et stort antal rejsende til LAX (18 km from downtown) og SNA (55 km from downtown). Burbank, CA (BUR-Bob Hope) (19 km from downtown) modtager også en del lufttraffik.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Los Angeles?
64 flyselskaber har flyforbindelser til Los Angeles fra mindst 176 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Los Angeles?
Langt de fleste fly til Los Angeles er med flyselskaberne Southwest Airlines, Delta Air Lines og Alaska Airlines. Blandt dem er Southwest Airlines det mest populære valg, og Bard er den by, flest rejsende flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Los Angeles?
Det er langt nemmere at flyve til en ny destination, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du rejser til Los Angeles, kan du glæde dig over, at der er 7.273 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Los Angeles fra?
Et stort antal fly til Los Angeles er med afgang fra lufthavnene i Aurora, Henderson og Fairfield.
Hvor lang tid tager det at flyve til Los Angeles Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Aurora til Los Angeles er rejsetiden i gennemsnit 3 timer og 8 minutter. Fra Henderson er det som regel 2 timer og 12 minutter, og fra Fairfield er der 5 timer og 46 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Los Angeles?
De fleste rutinerede rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er ofte højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Priser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem ikke at sammenligne priser fra forskellige flyselskaber. Et sidste tip til dig: En anden nem måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din rejse, når du finder et uimodståeligt tilbud. Hvis du venter, risikerer du at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Los Angeles?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyrejse være vanskelig. Men der er ingen grund til bekymring. Følg disse nyttige råd til at få en ubekymret begyndelse på din tur til Los Angeles.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At flyve kan sagtens være en ukompliceret oplevelse, hvis du medbringer de rigtige ting. Først og fremmest kan det være godt at have basale toiletartikler, såsom deodorant og tandbørste, et par rene strømper og en god roman. Desuden bør du næsten skaffe plads i din taske til din bærbare computer, oplader, eventuelle medikamenter og muligvis også en oppustelig nakkepude. Som det sidste skal du sørge for at medbringe pas, rejsedokumenter og betalingskort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Put alle store beholdere med shampoo og balsam i den indleverede bagage. Alle former for flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe eller spidse genstande, som en schweizerkniv, samt andre farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom sprøjtemaling, barberblade og tændstikker, er også forbudt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Målet her er at have det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af stykker tøj af naturfiber, og husk at medbringe en trøje, hvis det skulle blive køligt. Sørg for at vælge et par velsiddende, flade sko, da dine fødder godt kan hæve lidt op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de kraftige støvler blive i den store kuffert.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i de dybe vener, der kan forekomme på grund af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på flyrejser over lange distancer. Men det gode ved det er, at der er en række måder at reducere risikoen for at få det. Drik masser af vand, bevæg dig gennem kabinen, så ofte som der er dig muligt, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Los Angeles?
Lidt tilrettelæggelse, inden du ankommer til lufthavnen, vil gøre turen til Los Angeles til en let sag. Herunder finder du nogle brugbare tips til at komme flyvende gennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du skal vise rejsedokumenter og pas til sikkerhedspersonalet. Så hav dem i nærheden for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og hvad du ellers har i lommen, såsom hovedtelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele bliver meget nemmere, hvis du begynder på det, inden det bliver din tur.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder telefon og bærbar computer, skal også scannes hver for sig.
  • Husk at fjerne eventuelle væsker fra din håndbagage. Væsker skal som oftest gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være i en beholder på under 100 ml, og alt skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig flere dyrebare minutter. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes sikkert ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Los Angeles
Destinationslufthavn
Los Angeles International
Destinationslufthavnens IATA-kode
LAX
Destinationsby
Los Angeles
Pris for flyrejse tur-retur
768 kr.

Populære flyrejser til Los Angeles

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.822 kr. for en enkeltbillet og 3.211 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair