Billigste flyrejser til Los Angeles

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.457 for en enkeltbillet og DKK 3.118 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Sep 13, 2018

Servicen var udover det sædvanlige

Om Los Angeles

Om Los Angeles

Fly til Los Angeles

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Los Angeles fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

På en rejse til Los Angeles kan du opleve det glamourøse Hollywood og designershopping, men du kan også finde fantastiske hoteltilbud og budgetvenlige seværdigheder. Når du flyver hen over byen, kan du ikke undgå at se, hvordan havet og vandet i de mange swimmingpools glimter i sollyset. Nede på landjorden kan du finde din yndlingskendis' stjerne på Hollywood Boulevard og måske deres fodaftryk ved Grauman's Chinese Theatre. Elsker du film, kan du gå på opdagelse blandt filmkulisser og afprøve vilde forlystelser i Universal Studios. Foretrækker du at dase i solen eller teste dine surferevner, kan du slappe af ved Venice Beach og Santa Monica eller smide brættet i bølgerne ved Malibu. Gå ikke glip af det dekadente Rodeo Drive, hvor du muligvis vil foretrække at vinduesshoppe, og gå en tur i Beverly Hills, hvor du kan prøve at spotte de prægtige villaer bag de store porte.

Flyrejser til Los Angeles fra danske lufthavne

Den største lufthavn i Los Angeles er LAX – Los Angeles' international lufthavn. Du kan flyve direkte hertil fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Der er ingen direkte fly fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, ankommer du enten i John Wayne-lufthavnen eller LA/Ontarios internationale lufthavn.

Flyrejser til Los Angeles' internationale lufthavn

Los Angeles' internationale lufthavn kaldes også for LAX, og den ligger centralt i Los Angeles kun ca. 28 km fra centrum. Lufthavnen er den sjette travleste i verden og den tredje travleste i USA. Du kommer nemt til og fra LAX med offentlige transportmidler, og der kører en gratis shuttlebus mellem lufthavnens terminaler og til metroens Green Line. Metroen kører hvert kvarter mod centrum af Los Angeles. LAX FlyAway®-busserne kører mellem lufthavnen og Exposition/La Brea-metrostationen, Union Station i centrum, Van Nuys-busterminal og Westwood/UCLA. Motorvejen går lige til LAX, så du kan også leje en bil direkte i lufthavnen og selv køre ind til byen og dit hotel.

Rejsetips til Los Angeles

Du behøver ikke at få et visum for at rejse til Los Angeles, hvis din rejse er kortere end 90 dage. Du skal dog foretage en såkaldt ESTA-registrering online senest 72 timer før indrejsen. Denne registrering koster et beskedent beløb. Se de komplette indrejseregler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Los Angeles og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde en af USA's mest spændende og alsidige storbyer. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Populære flyrejser til Los Angeles

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.457 for en enkeltbillet og DKK 3.118 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.