Billige flybilletter til Canada

Populære byer at besøge i Canada

Billigste flyrejser til Canada

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.974 kr. for en enkeltbillet og 1.642 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play
Fly Play
Icelandair
Lufthansa
Air Canada
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Rejse til Canada

Expedia tilbyder flyrejser til Canada, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Canada eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Canada?
Vi forstår, at rejsearrangementer kan ændre sig fra det ene øjeblik til det næste, så det er altid et smart træk at vælge en fleksibel billet med Expedia. Marker blot feltet “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din billige og fleksible flybillet til Canada er få klik væk!
Hvilke flyselskaber flyver til Canada?
Vælg mellem disse attraktive flyselskaber, der har flyrejser til eller i nærheden af Canada:

 • Air Canada - 13 flyrejser til eller i nærheden af Canada hver måned, herunder 13 flyrejser til Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) per måned.
 • SAS - 13 flyrejser til eller i nærheden af Canada hver måned, herunder 13 flyrejser til Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Canada?
Det er altid muligt at få fingrene i et supertilbud med Expedia, men vores søgefunktion til fleksible datoer gør det endnu mere enkelt. Indtast din foretrukne rejsedato, og vælg knappen “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne for at sammenligne priser for nærliggende dage. 1.642 kr. var den laveste pris for en flyrejse til Canada i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Canada?
Du kunne have fået fingrene i en returbillet til Canada for mellem 1.642 kr. og 3.479 kr. i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet med afgang fra København (CPH) var den laveste pris i samme periode kun 1.974 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Canada?
Alt efter hvor du skal hen i Canada, er der flere væsentlige lufthavne at vælge mellem. Disse omfatter:

 • Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) - 9405 fly per måned.
 • Vancouver, BC (YVR-Vancouver Intl.) - 6713 fly per måned.
 • Calgary, AB (YYC-Calgary Intl.) - 4954 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Canada?
Flyrejser til Canada kostede mellem 1.642 kr. og 3.479 kr. i løbet af de sidste syv dage. Som udgangspunkt får du en bedre pris, jo tidligere du foretager reservationen.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Canada?
November er en god måned, hvis du skal score billige flyrejser til Canada. Bemærk, at de dyreste tidspunkter at booke billetter på i Danmark er sommermånederne og under højtider som jul og påske.
Hvor lang er en flyrejse til Canada?
Hvor mange timer du skal være undervejs afhænger af et par ting, herunder din afrejselufthavn. Den gennemsnitlige varighed for tre af de mest populære indenrigsruter til Canada er anført herunder:

 • Vancouver, BC (YVR-Vancouver Intl.) til Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) - 4 timer og 22 minutter
 • Calgary, AB (YYC-Calgary Intl.) til Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) - 3 timer og 39 minutter
 • Montreal, PQ (YUL-Pierre Elliott Trudeau Int.) til Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) - 1 time og 39 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Canada?

 • Fyldt til bristepunktet med energi og kultur – Toronto er et fantastisk sted at begynde dit eventyr i Canada. Besøg fremtrædende seværdigheder som CN Tower, shop løs i butikkerne, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af destinationens skønne restauranter. Du bestemmer helt selv!
 • Når du prøver at finde ud af, hvilket tøj du skal pakke til din ferie, så husk på, at Toronto har fugtigt kontinentalt klima. For at få et indtryk af hvad du kan forvente under opholdet, kan du kigge nærmere på vejrudsigten, inden du rejser afsted.
 • Omkring 350 km nordøst for Toronto ligger Ottawa, der også har fortjent en plads på din rejseplan. De populære seværdigheder her tæller Tactik Paintball – husk at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Canada på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Canada.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Canada med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Canada. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Canada!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Canada under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Canada tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Canada, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Canada

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play