Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Calgary

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Oplysninger om flyrejsen til Calgary

Destinationslufthavn Calgary Intl.
IATA-kode til destinationslufthavn YYC
Destination Calgary

Om Calgary

Aktiv ferie i Calgary

Husk at pakke dine gode vandresko, når du skal til Calgary. Du får brug for dem, når du skal navigere ad de mange stier og gennem de hektiske shoppingområder i Canadas mest solrige storby. Byen byder også på rigtige turiststeder som Calgary Zoo, Chinatown og Heritage Park Historical Village. Undervejs fra det ene sted til det andet kan man jo altid lige stoppe op et øjeblik for at snuppe et par fotos af det berømte Calgary Tower. Når du er klar til at få luft under vandreskoene igen, kan Fort Calgary eller Mission District tilfredsstille din interesse for Canadas historie. I Calgary er indbyggerne meget stolte over at bo i den første canadiske by, der har været vært for vinter-OL. Du kan genoplive denne stolthed og storhed ved at besøge Canada Olympic Park og afprøve dine talenter på bobslædebanen. Og heldigvis behøver du ikke vinde guld for at have råd til en ferie i denne fede by i Alberta. For Expedia kan hjælpe dig med at komme et skridt foran i konkurrencen om at gøre din rejse så billig som mulig. Kæmpe besparelser på fly til Calgary er kun et klik væk.

Fly til Calgary

Find de bedste tilbud på fly til Calgary i dag

Du kan finde alt det, du skal bruge for at bestille billige flybilletter til Calgary, på Expedia.dk. Du kan udvælge flyrejsen ud fra datoer, afgangslufthavn og dit foretrukne flyselskab. Og det mest utrolige er, at det kun vil tage dig et par minutter at finde de bedste tilbud på flyrejser til Calgary fra en lufthavn i nærheden af dig.

Find nem indkvartering ved lufthavnen

Vores største ønske er at gøre det så nemt som muligt for dig at bestille flybilletter til Calgary Internationale Lufthavn. Vi ved, hvor mange skønne seværdigheder der venter på dig i Calgary, og derfor forstår vi også ganske udmærket, hvorfor du gerne vil have indtjekningen på dit værelse overstået så hurtigt som muligt, når du ankommer. Og det kan vi hjælpe dig med ved at vise dig gode tilbud på lufthavnshoteller i Calgary. Og når du skal hjem igen, vil vores fantastiske priser på fly fra Calgary Internationale Lufthavn hjælpe dig med at spare endnu mere.

Få fantastiske tilbud på en ferie i Calgary

Kunne vi friste med tilbud, der kombinerer flybilletter med en reservation på et hotel i Calgary? Vi har tonsvis af suveræne kombinationer, der bare ligger og venter på dig. Du kan også se nærmere på pakkerejser med alt inklusive, herunder biludlejning i Calgary. Calgary er en cool storby, der giver turister mulighed for at opleve frisk luft og fantastiske bylandskaber. Grib chancen for at sikre dig billige flybilletter til Calgary her på Expedia.dk i dag.