Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Halifax

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Oplysninger om flyrejsen til

Fly til Halifax

Den canadiske by Halifax har en masse maritim historie, som du kan fordybe dig i, når du lader turen gå hertil. Byen ligger i Nova Scotia i den østlige del af Canada, og når du køber en flyrejse til Halifax, kan du se frem til at holde ferie i en multikulturel storby med masser af oplevelser.

Halifax er dog ikke kun storby, men også rigtigt megen natur. Og for at få alle de storslåede naturoplevelser med, der findes lige uden for byen, kan det anbefales at bestille en lejebil, så du rigtigt kan komme omkring på ferien. Både lejebil, hotel og flybilletter til Halifax finder du her.

Flyv til Halifax

Når du fra Danmark rejser med fly til Halifax, ankommer du i byens lufthavn, Halifax Stanfield International Airport, som ligger en god halv times kørsel fra centrum af byen. Fra lufthavnen er der flere muligheder for at komme til dit hotel i Halifax, og du kan enten tage med lufthavnsbussen, eller du kan vælge at tage en taxa.

Du kan naturligvis også benytte dig af billeje i Halifax, og med bilen til rådighed under hele ferien har du de bedste muligheder for at udforske området omkring byen Nova Scotia. Flere af de større biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, så bare følg skiltene i ankomstområdet. Husk, at du ofte kan spare penge ved at købe en pakkerejse til Halifax, så sørg for at bestille din lejebil, samtidig med at du booker hotel og køber flybilletter til Halifax.

Ferie i havnebyen Halifax

Halifax er Nordamerikas største naturlige havn, og det har betydet, at byen altid har haft en stor tilgang af europæere, og derfor i dag har et meget multikulturelt – og europæisk – præg. Byens beboere er meget venlige og imødekommende over for gæster og fremmede, sikkert fordi byen altid har været vant til at tage mod de mange fremmede folkeslag, der lagde til i byens havn.

Havnen er det naturlige midtpunkt i Halifax, og du kan bruge mange timer på at spadsere rundt i havnekvarteret Historic Properties, som ikke længere rummer lagre og fiskehandlere som i gamle dage, men nu huser butikker og madsteder, hvor du kan shoppe originalt canadisk håndværk og tage en kop kaffe eller måske en let frokostanretning. Det er også i dette område, du finder Maritime Museum of the Atlantic, hvor du kan fordybe dig i byens maritime historie.

Du kan også vælge at se byen fra søsiden. Tag en tur med Harbour Hopper, som er et amfibiekøretøj, der først tager dig med på havnerundfart og derefter fortsætter op på land – en noget anderledes oplevelse!

Sæt dig bag rattet i din lejebil, og kør sydpå ad Highway 3. Den hedder i folkemunde "Lighthouse Route", og undervejs på turen passerer du forbi adskillige smukke fyrtårne og hyggelige små fiskerlejer. Det er også her, du finder fantastiske strande og kunsthåndværkerbyer som Chester, Lunenburg og Cape Breton. Undervejs bør du forkæle dig selv med en pause på en af de små fiskerestauranter, hvor du kan smage på de lokale delikatesser, mens du nyder den smukke udsigt.