Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Vancouver

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Oplysninger om flyrejsen til Vancouver

Destinationslufthavn Vancouver Intl.
IATA-kode til destinationslufthavn YVR
Destination Vancouver

Om Vancouver

Fly til Vancouver

Vancouver er en skøn destination, hvis du ikke vil vælge mellem byferie og friluftsferie; byen er omgivet af smukke bjerge på den ene side og dejlige strande på den anden. Selv midt i byen er der natur – Vancouver er fyldt med parker og vandrestier. Vancouver har fået kælenavnet Hollywood North, fordi byen er det tredjestørste filmproduktionscentrum i Nordamerika, og du får masser af muligheder for at få indblik i film- og tv-industrien under dit ophold. Bestil din billige flyrejse til Vancouver på Expedia i dag, hvis Vancouver lyder som den perfekte feriedestination for dig.

Transport i Vancouver

De fleste fly til Vancouver lander i Vancouver Internationale Lufthavn (YVR), som ligger på Sea Island i Richmond. Det er den lufthavn i Canada, der har det næststørste antal passagerer, og det er en vigtig transitlufthavn for folk, der rejser fra Canada til Asien. YVR anses for at være en af de bedste lufthavne i verden. De dominerende flyselskaber i YVR omfatter Air Canada, Air Canada Express, Air Transat og WestJet. Fly til Vancouver kan også lande i Langely Regionale Lufthavn, som ligger i Langley. Andre lufthavne i Vancouver-området er Abbotsford Internationale Lufthavn (YXX) og Boundary Bay Lufthavn (YDT).

Bestil dine flybilletter til Vancouver hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser til Vancouver på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du bestille flybilletter til Vancouver?

Vancouver har fire forskellige årstider, men vejret er mildt og behageligt, uanset hvornår du besøger byen. Det er højsæson for flyrejser til Vancouver fra juni til august, når det er varmt og tørt. Midtersæsonen ligger i april og maj. Det er dejligt at besøge Vancouver om foråret, og der er ikke for overfyldt. Lavsæsonen er fra september til marts. Her er der færre besøgende på grund af de kraftige regnskyl. Men hvis du elsker vintersport, er lavsæsonen den bedste sæson, for Vancouver har nogle af de bedste skiresorter i Nordamerika.