Starten af hovedsektionen
Ikon for tur-retur
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Montreal

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Populære flyrejser til Montreal

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Montreal

Fly til Montreal

Den rene og uberørte by Montreal er en populær destination for dem, der gerne vil have en kulturel og aktiv ferie. Flybilletter til Montreal er også populære blandt internationale forretningsrejsende. Pierre Elliott Trudeau Internationale Lufthavn i Montreal får flere internationale besøgende end canadiske. Det er nemt at rejse fra Danmark til Canada. Når du først har besøgt denne øby en gang, vil du søge efter flybilletter til Montreal igen og igen. Du behøver ikke have visum for at flyve til Canada, men du skal sørge for, at dit pas er gyldigt både på ud- og hjemrejsen. Der gælder dog særlig regler for mindreårige børn. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte den canadiske ambassade.

Hvornår skal man rejse?

I Montreal kan der ligesom i resten af Canada være meget koldt om vinteren. I denne periode kan du til gengæld finde billige flybilletter til Montreal. I The Underground City i Montreal kan du opleve byens unikke charme uden at fryse. Flybilletter til Montreal er dog generelt billige i øjeblikket. Sommeren er højsæson, så der er priserne naturligvis lidt højere, men det er alle pengene værd. Om dagen er der en afslappende stemning i byen, som vækkes til live om aftenen. De milde temperaturer og kunstfestivalerne i foråret og efteråret er også gode grunde til at købe en flyrejse til Montreal. Byen byder på masser af oplevelser året rundt, men prisen på flybilletter til Montreal falder som regel i takt med temperaturen.

Bestil dine flybilletter til Montreal hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Værd at vide om flyrejser til Montreal

Flyrejsens længde afhænger af, hvor du rejser fra. Fra København kan du flyve til Montreal på omkring 10 timer med en enkelt mellemlanding, men hvis du rejser til Canada fra USA, skal du regne med ca. 2 timer fra østkysten og midtvesten og ca. 5 timer fra vestkysten. Hvis du ikke har noget imod at bruge længere tid på rejsen, kan du også finde billigere flybilletter til Montreal, men det kræver som regel flere mellemlandinger. Uanset hvad du foretrækker, kan du helt sikkert finde lige det, du leder efter, når du søger efter flybilletter gennem Expedia.

Oplysninger om flyrejsen til

Destinationslufthavn Montreal
IATA-kode til destinationslufthavn YMQ