Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til Boston

Uanset om du er i Boston på en smuttur eller på et længere ophold, finder du adskillige højdepunkter, du og din familie kan underholde jer med.

Pakkerejser til Boston

Dette område af Den østlige del af Massachusetts er hjemsted for omtrent 600.000 beboere.

Flygt fra hverdagen, og besøg en verden af vidundere i Salem Wax Museum og Drumlin Farm Wildlife Sanctuary. Hvis du er på udkig efter endnu mere sjov for hele familien, så besøg Salem Willows Park og Moose Hill Wildlife Sanctuary.

Oplev det farverige havliv i de flotte omgivelser i New England Aquarium. Der er også mulighed for at fange nogle gode billeder af dagens højdepunkter.

Uanset om du er fan af farverige fugle eller spændende reptiler, har Franklin Park Zoo og Broadmoor Wildlife Sanctuary noget for alle. Der er spændende oplevelser i vente, hvis du planlægger et besøg til disse to steder.

Denne region rummer nogle af de mest populære ølbryggerier, der producerer kvalitetsøl i topklasse. Slå et smut forbi Samuel Adams Bryggeri og Harpoon Bryggeri, der begge er mere end villige til at vise ølentusiaster rundt i establissementet, og find ud af, hvad der gør den lokale øl så speciel.

Find en plads med en perfekt udsigt over banen, og nyd lugten af brændt gummi fra de hvinende dæk på F1 Boston, racersportsentusiasternes mest populære racerbane. Fotrab dig i de flotte bilers spejlblanke krom og lakering, mens du hepper på de lokale førere, der kæmper om en plads på podiet på F1 Boston.

Hvis du gerne vil opleve den lokale flora, skal du besøge Back Bay Fens og Lynch Park. Har du brug for at komme lidt væk fra byens støj? Læg vejen forbi Back Bay Fens eller Lynch Park, og kom ind i en rolig og afslappende have med imponerende planter og blomster.

Lad solen skinne på dig, pak lidt frokost, og besøg et par af områdets skønne grønne områder, som for eksempel Boston Common eller Boston Public Garden. Der er selvfølgelig også mulighed for at slå tæppet ud i Arnold Arboretum eller Columbus Park. Så det er bare at tage beslutningen om turen skal gå til Boston Common, Boston Public Garden, Arnold Arboretum eller Columbus Park.

Få information om området omkring Boston med et besøg på Lexington Visitors Center og Faneuil Hall Besøgscenter. Du kunne også kigge i nogle kort og brochurer på Concord Visitors Center eller Charlestown Navy Yard Besøgscenter.

Kig ud over det spejlblanke vand, se på fuglene og kig efter om der er nogle vandbaserede aktiviteter ved Walden Pond. Hvis det ikke giver pote, så er der måske lidt bedre held ved Prankers Pond.

Er du på jagt efter et godt sted at tilbringe en dag med familien? Så bør du lægge vejen forbi Revere Beach, et idyllisk udflugtsmål, hvor du kan nyde lidt velfortjent afslapning og hvile. Lyt til de rullende bølger, og betragt havfuglene ovenover, imens børnene hygger sig.

Har du brug for en pause fra byens støj? Så planlæg en tur til Castle Island og Breakheart Reservation. Naturentusiaster vil også nyde et besøg til Cochituate State Park og Minute Man Nationalhistoriske Park.

Områdets kulturinstitutioner er fyldt til randen med lærerige oplysninger og historier. Nyd den fredelige og afslappende atmosfære, når du studerer de forskellige udstillinger på Boston Children's Museum og Salem Witch Museum. Larz Anderson bilmuseum og Hull Lifesaving Museum er ligeledes værd at besøge.

Hvis du er interesseret i søfartstraditioner, kan du planlægge et besøg til USS Friendship og US Naval Shipbuilding Museum & USS Salem.

Hvis du er i humør til en udfordring, kan du besøge Museum of Science eller MIT Museum. De forskellige videnskabsobjekter, der kan opleves på disse vidunderlige museer, vil med garanti sætte dine hjerneceller til at arbejde. Warren Anatomisk Museum og Samling af Historiske Videnskabelige Instrumenter er ligeledes oplagte udflugtsmål.

Verden omkring os er et fuldstændigt skørt og skønt sted. Hvis du nu skulle have en anden opfattelse, så burde en eftermiddag på Semitisk Museum og Harvard Museum of Natural History kunne få dig overbevist. De spændende samlinger af dyrearter hos Peabody Museum of Archeology and Ethnology er også værd at kaste et blik på.

Er du glad for kunst? Du finder masser af kunstsamlinger af alle typer her. Start din rundtur i denne kreative destination på Boston Museum of Fine Arts og Institute of Contemporary Art. Hvis du stadig har energi til mere bagefter, så slut din eftermiddag på Isabella Stewart Gardner Museum og Peabody Essex Museum.

Vend tilbage til gamle dage, og udforsk svundne tiders fortællinger på USS Constitution Museum eller John F. Kennedy Bibliotek og Museum. Boston Tea Party Ship og Museum of African American History kan det også betale sig at overveje.

Tag turen tilbage gennem områdets fortid på et besøg til Boston University og Harvard University, for bare at nævne et par af de velbevarede historiske steder her. Northeastern University og Bunker Hill-monumentet har flere fortællinger fra gammel tid.

Brug et øjeblik på at se vandet strømme under Longfellow Bridge. Denne gamle konstruktion har spillet en vigtig rolle i at forbinde området.

Få en dybere forståelse for regionens militære fortid ved at tage en tur til Fort Warren eller Fort Sewall.

Opdag den religiøse del af området, og nyd den fredfyldte stemning i Old North Church og Trinity Church Boston. Hvis du har lyst til at tage hen til nogle helligdomme, så se efter rundvisninger i Park Street Church og Old South Church.

Inden du pakker dine ting og vender næsen hjemad, bør du se et par af de minde populære turistattraktioner i Boston. Boston Athenaeum og Mapparium er to anbefalelsesværdige bud. Hvis du har tid, bør du slå et smut forbi Boch Center og Mary Baker Eddy Library.

Som det forventes af Boston, findes der et kæmpe udvalg af indlogeringssteder. Du kan være sikker på at finde det perfekte sted for dig med et udvalg på 278 overnatningsmuligheder i Boston, som du finder på Expedias indlogeringsside.

Kigger man på den mere eksklusive ende af skalaen, finder du med garanti en komfortabel seng på Mandarin Oriental Boston, beliggende på 776 Boylston St, eller på Four Seasons Hotel Boston, på 200 Boylston St.

Hvis du derimod leder efter priser i den lidt laver ende, er der gode tilbud at komme efter på Harvard Square Hotel, som ligger på 110 Mount Auburn Street, eller Days Hotel-Boston/Cambridge, beliggende på 1234 Soldiers Field Rd.

Hvis du kun er i byen for en kort bemærkning og dermed kun har tid til et smut forbi byens hovedattraktioner, kan du eventuelt overnatte på Global Luxury Suites at Kenmore Square eller Global Luxury Suites at Fenway, som begge ligger tæt på Boston Museum of Fine Arts.


Guide til at udforske Boston


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Boston

Se alle 1.726 overnatningssteder i Boston
Boston Park Plaza DKK 496
Anmeldelse fra 1. aug. 2019
Se oplysninger
 
Boston Park Plaza

Boston Park Plaza

50 Park Plaza at Arlington Street, Boston, MA
   
  4,1 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Awesome location, the hotel is somewhat expensive with the services given - we felt like just another number to process.

  Boston Omni Parker House Hotel DKK 832
  Anmeldelse fra 3. feb. 2019
  Se oplysninger
   
  Boston Omni Parker House Hotel

  Boston Omni Parker House Hotel

  60 School St, Boston, MA
    
   4,2 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   En super beliggenhed. En cool historiske hotel. Det har alt du har brug for men en smule slidt.

   Encore Boston Harbor DKK 927
   Anmeldelse fra 7. dec. 2019
   Se oplysninger
    
   Encore Boston Harbor

   Encore Boston Harbor

   1 Broadway, Everett, MA
     
    4,6 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Standard. Room was amazing. Large room with table, chairs, couch.

    The Bostonian Boston DKK 917
    Anmeldelse fra 7. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    The Bostonian Boston

    The Bostonian Boston

    26 North St, Boston, MA
      
     4,5 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Lovley room. Nice bathroom and Got a room with a Nice veiw. Friendly and helping staff.

     Hyatt Regency Boston DKK 1.002
     Anmeldelse fra 29. jan. 2019
     Se oplysninger
      
     Hyatt Regency Boston

     Hyatt Regency Boston

     One Avenue De Lafayette, Boston, MA
       
      4,3 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      All in all a pleasent stay and a nice and quiet basic hotel (stayed on the 20th floor). Bathroom however with long hairs in the shower room from a previous guest. As often happens in these large hotels in winter freezing Boston, the room was fairly cold when I arrived and air condition took until ...

      Sheraton Boston, a Marriott Hotel DKK 691
      Anmeldelse fra 20. jul. 2019
      Se oplysninger
       
      Sheraton Boston, a Marriott Hotel

      Sheraton Boston, a Marriott Hotel

      39 Dalton St, Boston, MA
        
       4,2 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Lækkert hotel.

       citizenM Boston North Station DKK 769
       Anmeldelse fra 6. dec. 2019
       Se oplysninger
        
       citizenM Boston North Station

       citizenM Boston North Station

       80-120 Causeway Street, Boston, MA
         
        4,6 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Everything was wonderful with the exception of the actual check in. We had no idea we had to go to the 4th floor and were frantically looking around on the bottom floor for the kiosk to check in. Instructions should be more explicit! Thanks!

        The Westin Boston Waterfront DKK 829
        Anmeldelse fra 28. nov. 2015
        Se oplysninger
         
        The Westin Boston Waterfront

        The Westin Boston Waterfront

        425 Summer St, Boston, MA
          
         4,3 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Needed a place to stay in Boston for a couple of days before driving north to Vermont. This was the perfect hotel in which to relax and still being able to walk the short distance (20 minutes) to Boston city center.

         De mest populære aktiviteter i Boston

         Se alle 19 aktiviteter i Boston