Billige flybilletter til Boston

Billigste flyrejser til Boston

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.525, kr for en enkeltbillet og 1.632, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

United
United
United
United
United
United
United
United
United
United

Om Boston

Fly til Boston

Boston er en af USA's ældste byer og New Englands uofficielle hovedstad. Hvis du interesserer dig for det fremgangsrige USA's historie, er flyrejser til Boston et oplagt valg. Boston er en unik blanding af historiske steder, der går helt tilbage til koloni- og Victoriatiden, moderne arkitektur og masser af smukke parker. Boston har fået flere kælenavne, som hver især illustrerer et bestemt aspekt af byen. Kælenavnet Beantown er f.eks. opstået, fordi Boston tidligere var berømt for sine baked beans. Boston er også kendt som Walking City på grund af dens status som en af de mest fodgængervenlige byer i USA. Der er en grund til, at Boston er en af de ti mest populære turistattraktioner i landet. Bestil billige flyrejser til Boston på Expedia.dk i dag, og find selv ud af, hvorfor millioner af turister tager til Boston hvert år.

Lufthavne i Boston

De fleste fly til Boston lander i General Edward Lawrence Logan Internationale Lufthavn (BOS). Logan ligger i East Boston og er den 19. travleste lufthavn i USA målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i Logan omfatter JetBlue Airways, Delta Air Lines, US Airways og Cape Air. Andre lufthavne i Boston-området er Beverly Kommunale Lufthavn, Hanscom Field, Norwood Memorial Lufthavn, T.F. Green Lufthavn, Bradley Internationale Lufthavn og Manchester-Boston Regionale Lufthavn.

Bestil dine flybilletter til Boston hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du købe din flybillet til Boston?

Boston er en populær destination hele året rundt. Det betyder, at antallet af besøgende og priserne stort er de samme, uanset hvornår du planlægger din rejse. Højsæsonen ligger mellem april og juni og fra september til oktober, lavsæsonen ligger mellem januar og marts og midtersæsonen er fra juli til august og november til december. Hvis du køber flybilletter til Boston i sommerperioden, kan du nyde alle udendørsaktiviteterne og festivalerne. Hvis du tager til Boston i vinterperioden, kan det være meget koldt, men du har til gengæld mulighed for at opleve Bostons fremragende teaterscene, restauranter, museer og madfestivaler.

Aktiviteter i Boston

Gå ikke glip af Boston Pride Parade, der er den største parade for homoseksuelle i New England og en af de største i landet. Paraden finder sted i juni efter en uges festligheder, der sætter fokus på den homoseksuelle kultur og mangfoldighed i Boston. Paraden starter ved South End og går til City Hall Plaza, hvor Boston Pride Festival finder sted. Pak dit festhumør, når du tager til Boston for at opleve Pride Parade, og find flere sjove aktiviteter i Boston her på Expedia.dk.

Boston gør meget ud af at fejre irerne, og South Boston Parade er kendt som en af landets største fejringer af St. Patricks Day. Byen har afholdt paraden, der nu er den ældste byparade i USA, siden 1737, og den tiltrækker ikke blot indbyggere af irsk herkomst, men alle mulige mennesker med forskellig baggrund. Du er sikker på at blive smittet af den irske feststemning, når du oplever den imponerende parade og liveunderholdningen. Du må ikke gå glip af denne begivenhed, der finder sted hvert år omkring d. 17. marts.

Med fly til Boston om foråret

Om foråret er Boston fuld af liv, blomsterne springer ud, og Red Sox starter sæsonen. Hvis du besøger Beantown i den første halvdel af april, er det oplagt at tage til Fenway Park. Her kan du slutte dig til de tusindvis af fans, der glæder sig til at se Red Sox slå masser af home runs – glem ikke at heppe på hjemmeholdet, når du ikke har munden fuld af hotdog. Lad dig opsluge af den entusiastiske stemning under denne traditionsrige og spændende begivenhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Boston?
De fleste flyrejsende flyver til Boston, MA (BOS-Logan Intl.), når de skal forbi Boston. Der er dog flere end bare den ene lufthavn i området, så vær opmærksom på det, når du planlægger din rejse.
Hvor langt er der til BOS fra Boston?
Boston, MA (BOS-Logan Intl.) er blot en kort tur med taxa fra travlheden i Boston midtby. Lufthavnen ligger 3 km fra bykernen.
Kan jeg flyve til Boston i øjeblikket?
Tjek vores COVID-19-rejserådgiver for at få alt at vide om rejserestriktionerne for Boston, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Boston?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Boston, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Boston med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Boston, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Boston?
Utallige rejsende besøger Boston hver dag. Med forskellige lufthavne i byen er der op til flere steder, du kan vælge at flyve til. De største er Boston, MA (BOS-Logan Intl.) (3 km from downtown), Manchester Lufthavn (MHT) (70 km from downtown) og PSM (85 km from downtown).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Boston?
Der findes samlet set 38 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til Boston fra 125 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Boston?
Størstedelen af fly fra Delta Air Lines og JetBlue Airways går til Boston. En af mest almindelige måder at tage dertil på er med et fly fra Delta Air Lines fra New York.
Hvor mange direkte fly er der til Boston?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal bekymre dig om at skulle mellemlande. Hvis du skal besøge Boston, vil det glæde dig at høre, at der findes 3.702 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Boston fra?
Fly til Boston fra Edgewater, Brentwood og Fairfield er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Boston Lufthavn?
Hvis det er Edgewater, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 2 timer og 39 minutter, inden du lander i Boston. Fra lufthavnsterminalen i Brentwood tager det cirka 2 timer og 53 minutter, og fra Fairfield varer det 1 time og 58 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Boston?
Enhver erfaren rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne er tit højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. En anden nem måde, du kan få en god pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, skal du huske også at undersøge, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe billetterne. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du finder en fanstastisk pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Boston?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyrejse til Boston være en nem sag eller trække ud i det uendelige. Her er nogle praktiske tips, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit næste rejseeventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det allerførste skal du medbringe pas, vigtige papirer, kontanter og medicin. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at fordrive tiden med. En spændende roman og en telefon spækket med dine yndlingsfilm er nogle oplagte muligheder. Hvis du håber på at få en lille en på øjet, kan en rejsepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til lidt toiletsager, så du kan være frisk som en havørn, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indskrevne bagage. Alle former for flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe eller spidse genstande, som din elskede lommekniv, samt andre slags farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom sprøjtemaling, barberblade og benzin, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Målet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af løse stykker tøj af naturfiber, og glem ikke at medbringe en cardigan, hvis du skulle blive kold. Udvælg dig et par rummelige, flade sko, da dine fødder godt kan hæve op under rejsen. Lad stiletterne og de tunge vandrestøvler blive i den indskrevne bagage.
  • Muligvis har du hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af lange stillesiddende perioder. Men der er heldigvis masser at gøre for at mindske risikoen. Ifør dig flystrømper, drik meget vand, og bevæg fødder og ben. Gå en tur ad mellemgangen, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Boston?
Lidt forberedelse, inden du når frem til lufthavnen, kan gøre turen til Boston helt ukompliceret. Læs vores praktiske tips til at komme flyvende igennem sikkerhedskontrollen:

  • Det vigtigste først: Du skal fremvise dit pas og boardingkort til sikkerhedspersonalet. Hav dem klar for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre småting, såsom hovedtelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden nogle minutter. Din telefon, tablet og anden elektronik skal også gennem scanneren.
  • Fjern alle væsker fra din kabinekuffert. Væsker skal som regel sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Det kan ikke udelukkes, at du bliver bedt om at tage dine sko af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være smart at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe genstande eller lommeknive i håndbagagen. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal de i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Boston
DestinationslufthavnManchester-Boston Regional
IATA-kode til destinationslufthavnMHT
DestinationManchester
Flyrejsens pris51.274, kr

Populære flyrejser til Boston

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.525, kr for en enkeltbillet og 1.632, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Fly Play