Billige flybilletter til Boston

Billigste flyrejser til Boston

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.769, kr for en enkeltbillet og 2.481, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Fly Play
Fly Play
TAP Portugal
American Airlines
Lufthansa
SATA International-Azores Airlines S.A.
Delta
TAP Portugal
Icelandair

Om Boston

Fly til Boston

Boston er en af USA's ældste byer og New Englands uofficielle hovedstad. Hvis du interesserer dig for det fremgangsrige USA's historie, er flyrejser til Boston et oplagt valg. Boston er en unik blanding af historiske steder, der går helt tilbage til koloni- og Victoriatiden, moderne arkitektur og masser af smukke parker. Boston har fået flere kælenavne, som hver især illustrerer et bestemt aspekt af byen. Kælenavnet Beantown er f.eks. opstået, fordi Boston tidligere var berømt for sine baked beans. Boston er også kendt som Walking City på grund af dens status som en af de mest fodgængervenlige byer i USA. Der er en grund til, at Boston er en af de ti mest populære turistattraktioner i landet. Bestil billige flyrejser til Boston på Expedia.dk i dag, og find selv ud af, hvorfor millioner af turister tager til Boston hvert år.

Lufthavne i Boston

De fleste fly til Boston lander i General Edward Lawrence Logan Internationale Lufthavn (BOS). Logan ligger i East Boston og er den 19. travleste lufthavn i USA målt på passagertrafik. De dominerende flyselskaber i Logan omfatter JetBlue Airways, Delta Air Lines, US Airways og Cape Air. Andre lufthavne i Boston-området er Beverly Kommunale Lufthavn, Hanscom Field, Norwood Memorial Lufthavn, T.F. Green Lufthavn, Bradley Internationale Lufthavn og Manchester-Boston Regionale Lufthavn.

Bestil dine flybilletter til Boston hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du købe din flybillet til Boston?

Boston er en populær destination hele året rundt. Det betyder, at antallet af besøgende og priserne stort er de samme, uanset hvornår du planlægger din rejse. Højsæsonen ligger mellem april og juni og fra september til oktober, lavsæsonen ligger mellem januar og marts og midtersæsonen er fra juli til august og november til december. Hvis du køber flybilletter til Boston i sommerperioden, kan du nyde alle udendørsaktiviteterne og festivalerne. Hvis du tager til Boston i vinterperioden, kan det være meget koldt, men du har til gengæld mulighed for at opleve Bostons fremragende teaterscene, restauranter, museer og madfestivaler.

Aktiviteter i Boston

Gå ikke glip af Boston Pride Parade, der er den største parade for homoseksuelle i New England og en af de største i landet. Paraden finder sted i juni efter en uges festligheder, der sætter fokus på den homoseksuelle kultur og mangfoldighed i Boston. Paraden starter ved South End og går til City Hall Plaza, hvor Boston Pride Festival finder sted. Pak dit festhumør, når du tager til Boston for at opleve Pride Parade, og find flere sjove aktiviteter i Boston her på Expedia.dk.

Boston gør meget ud af at fejre irerne, og South Boston Parade er kendt som en af landets største fejringer af St. Patricks Day. Byen har afholdt paraden, der nu er den ældste byparade i USA, siden 1737, og den tiltrækker ikke blot indbyggere af irsk herkomst, men alle mulige mennesker med forskellig baggrund. Du er sikker på at blive smittet af den irske feststemning, når du oplever den imponerende parade og liveunderholdningen. Du må ikke gå glip af denne begivenhed, der finder sted hvert år omkring d. 17. marts.

Med fly til Boston om foråret

Om foråret er Boston fuld af liv, blomsterne springer ud, og Red Sox starter sæsonen. Hvis du besøger Beantown i den første halvdel af april, er det oplagt at tage til Fenway Park. Her kan du slutte dig til de tusindvis af fans, der glæder sig til at se Red Sox slå masser af home runs – glem ikke at heppe på hjemmeholdet, når du ikke har munden fuld af hotdog. Lad dig opsluge af den entusiastiske stemning under denne traditionsrige og spændende begivenhed.

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Boston
DestinationslufthavnBoston
IATA-kode til destinationslufthavnBOS

Populære flyrejser til Boston

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.769, kr for en enkeltbillet og 2.481, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Fly Play