Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Boston

Biludlejning Boston – storbyferie med masser af oplevelser

Book overnatning på et hotel i Boston, og nyd en pragtfuld ferie på den amerikanske østkyst, der byder på alsidige oplevelser. Hvis du samtidig benytter dig af billig billeje i Boston, åbner der sig endnu flere døre for spændende aktiviteter til din ferie. Kør rundt blandt de knejsende skyskrabere i finansdistriktet, tag en tur langs kysten ved solopgang, eller kom nemt frem til forskellige seværdigheder og forlystelser.

Du finder et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer i Boston, som alle tilbyder et hav af biler, så du kan nemt finde én, der passer til dit behov. Der er ingen skjulte omkostninger, og priserne er gode, så du behøver ikke bekymre dig om uforudsete ekstra udgifter.

Billeje Boston – til store oplevelser

En ferie i Boston er lig med store sportsoplevelser. Byen er stolt af at være med i store ligaer inden for mange forskellige sportsgrene, blandt andet amerikansk fodbold, baseball, ishockey og basketball. Med en udlejningsbil er det nemt at køre rundt blandt de forskellige stadions og sportshaller, hvor du kan se lige præcis den sport, der interesserer dig. Men et must er et besøg på Fenway Park, der er byens stolthed og berømte baseballstadion.

Er du og din bedre halvdel i Boston for at nyde godt af storbyens fornøjelser, kan I leje en smart minibil, der er nem at manøvrere og parkere i gaderne. Planlæg en dag med museumsbesøg, og kom nemt rundt til dem alle med en udlejningsbil. Bilen giver jer også mulighed for at kombinere det pulserende liv i centrum med udflugter til de grønne områder i og omkring Boston. Kør for eksempel til Boston Harbor Islands National Park, og parkér bilen. Snør derefter vandrestøvlerne, og gør dig klar til at opleve enestående naturoplevelse. Her kan du vandre, se historiske fyrtårn, bade og meget mere.

Bekvem forretningsrejse

Hvis du besøger byen i forbindelse med en forretningsrejse, kan det være en fordel at benytte dig af billig biludlejning i Boston, da du dermed undgår at skulle være afhængig af offentlig transport, når du skal frem til dine møder. Du kan allerede leje bilen, når du ankommer i lufthavnen, da der ligger flere biludlejningsfirmaer her. Og der kan være penge at spare, hvis du booker billeje, hotel og flybillet til Boston på samme tid.

Leje af bil i Boston til bilferie i USA

Skal du på roadtrip eller bilferie i USA, kan du med fordel starte direkte ved østkysten i Boston og herfra køre mod vest. Hvis du har planlagt en lang køretur, eller I rejser mange sammen, kan en større bil som en SUV eller større familiebil være praktisk, da turen bliver mere komfortabel. Prioriterer du at kunne køre langt på literen, er en mindre brændstoføkonomisk bil måske at foretrække. Hvis du har børn med på turen, skal du finde en rummelig bil, hvor der er god plads til legetøj og eventuelt til ophæng af tablet, så børnene kan se lidt film, hvis de skulle blive trætte undervejs.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Boston

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Boston?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Boston.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Boston?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Boston er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Boston?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Boston?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Boston

Udforsk Boston med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!