Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Boston

Se alle 18 aktiviteter i Boston

Oplevelser i Boston for alle

Boston er en spændende amerikansk by der gennem årene har spillet en stor rolle i USA’s historie så du finder mange historiske aktiviteter i Boston. Disse blandet med byens moderne museer og attraktioner gør Boston til et oplagt feriemål for både historisk interesserede

kunstinteresserede familier og endda sportsfans.

Boston-aktiviteter – historiske seværdigheder

Boston spillede en stor rolle i USA’s frihedskamp fra Storbritannien og flere oplevelser i Boston er forbundet til frihedskampen. Besøg blandt andet Paul Revere’s House Boston Tea Party Ships and Museum eller gå en tur på Freedom Trail der bringer dig forbi 16 historiske seværdigheder. Faneuil Hall Marketplace eller Quincy Market er en af de historiske bygninger du passerer på turen. Gør eventuelt stop her og handl i de mange forretninger spis en god frokost eller køb ind i markedshallen. Quincy Market er indrettet i fire historiske bygninger fra 1800-tallet.

Rundt i byen

Når du ankommer til en ny storby kan det være en god idé at tage på en byrundtur i bus. Det giver dig et indtryk af byen og et vist overblik. Hop på en hop-på-hop-af-bustur og få udpeget vigtige historiske monumenter museer og andre attraktioner i Boston. Du kan stå af og på ved 18 forskellige stoppesteder i byen. Vælger du at investere i et Go Boston Card kan du benytte kortet til at køre frit i disse busser og til at få adgang til ca. 40 forskellige seværdigheder.

Newbury Street i Back Bay er et af de steder du må hen hvis du går efter gode designerbutikker spændende mærkevaretøj og kunstgallerier. I Back Bay er der desuden flere gode indkøbscentre. SoWa er et område med små kunstgallerier butikker med rariteter unikating og designerbutikker. Her finder du også gode caféer og fine restauranter.

Aktiviteter Boston – for børn voksne og sportsfans

Der ligger mange uddannelsesinstitutioner i Boston-området. En af de mest berømte er Harvard University. Du kan bestille en guidet rundvisning på Harvard og desuden se Harvard Museum of Natural History. Har du børn med til Boston er et besøg i Legoland Discovery Center ikke til at komme uden om. Museum of Science og New England Aquarium er også for børn og barnlige sjæle og vil du se det hele lidt fra oven kan du tage op på 50. etage i Prudence Center og få et kig ud over byen i Skywalk Observatory. I Prudence Center kan du desuden besøge Dreams of Freedom Museum der fortæller historien om Boston og byens mange indvandrere.

Er du sportsfan og vil du se store sportsbegivenheder i din ferie er du ikke rejst forgæves til Boston. En af de store attraktioner i Boston kan være en baseballkamp på Fenway Park hvor Boston Red Sox spiller deres hjemmebanekampe. Fenway Park er både verdens ældste og formodentlig mest kendte baseballstadion. Boston Celtics er byens berømte basketball-hold og New England Patriots er byens hold hvad angår amerikansk fodbold. Har du chancen for at opleve et af disse verdenskendte hold spille en hjemmebanekamp skal du gribe den. Det er en stor oplevelse og en sportsbegivenhed i verdensklasse.

Kort

Discover neighborhoods in Boston

Boston's Indre By

Der er masser at udforske i Boston's Indre By, som er kendt for sit populære akvarium og sin betagende udsigt til vandet. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Faneuil Hall Marketplace og Boston Rådhus, ligesom du kan hoppe på metroen fra State St. Station eller Government Center Station for at se mere af byen.

Historiske bygningerAkvarierUrbant

Back Bay

Nyd godt af de populære butikker i Back Bay. Newbury Street er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Copley Station eller Prudential Station for at se mere af Boston.

ShoppingUrbantArkitektur

Havneområdet

Havneområdet er kendt for sin betagende udsigt til vandet. Tag dig tid til at udforske seværdigheder i området som World Trade Center og Institute of Contemporary Art.

HavneUrbantSkyskrabere

North End

De mange spisemuligheder og den betagende udsigt til vandet står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger North End. En tur til Old North Church eller Paul Reveres Hus kan eventuelt fuldende dit ophold.

KirkerMiddagKatedraler

Fenway–Kenmore

Fenway–Kenmore byder blandt andet på kunstgallerier, museer og historiske seværdigheder. Læg vejen forbi Fenway Park eller Boston Museum of Fine Arts under dit ophold, og tag metroen fra Museum of Fine Arts Station eller Fenway Station for at komme rundt i byen.

BaseballSportKultur

Beacon Hill

De rejsende i Beacon Hill synes godt om områdets historiske seværdigheder, shopping og restauranter. Seværdigheder som Massachusetts State House og The Freedom Trail er spændende at udforske, og du kan komme rundt i resten af Boston fra Charles-MGH Station.

Historiske bygningerArkitekturUrbant