Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Boston

Se alle 22 aktiviteter i Boston

Oplevelser i Boston for alle

Boston er en spændende, amerikansk by, der gennem årene har spillet en stor rolle i USA’s historie, så du finder mange historiske aktiviteter i Boston. Disse blandet med byens moderne museer og attraktioner gør Boston til et oplagt feriemål for både historisk interesserede, kunstinteresserede, familier og endda sportsfans.

Boston-aktiviteter – historiske seværdigheder

Boston spillede en stor rolle i USA’s frihedskamp fra Storbritannien, og flere oplevelser i Boston er forbundet til frihedskampen. Besøg blandt andet Paul Revere’s House, Boston Tea Party Ships and Museum eller gå en tur på Freedom Trail, der bringer dig forbi 16 historiske seværdigheder. Faneuil Hall Marketplace eller Quincy Market er en af de historiske bygninger, du passerer på turen. Gør eventuelt stop her, og handl i de mange forretninger, spis en god frokost, eller køb ind i markedshallen. Quincy Market er indrettet i fire historiske bygninger fra 1800-tallet.

Rundt i byen

Når du ankommer til en ny storby, kan det være en god idé at tage på en byrundtur i bus. Det giver dig et indtryk af byen og et vist overblik. Hop på en hop-på-hop-af-bustur, og få udpeget vigtige, historiske monumenter, museer og andre attraktioner i Boston. Du kan stå af og på ved 18 forskellige stoppesteder i byen. Vælger du at investere i et Go Boston Card, kan du benytte kortet til at køre frit i disse busser og til at få adgang til ca. 40 forskellige seværdigheder.

Newbury Street i Back Bay er et af de steder, du må hen, hvis du går efter gode designerbutikker, spændende mærkevaretøj og kunstgallerier. I Back Bay er der desuden flere gode indkøbscentre. SoWa er et område med små kunstgallerier, butikker med rariteter, unikating og designerbutikker. Her finder du også gode caféer og fine restauranter.

Aktiviteter Boston – for børn, voksne og sportsfans

Der ligger mange uddannelsesinstitutioner i Boston-området. En af de mest berømte er Harvard University. Du kan bestille en guidet rundvisning på Harvard, og desuden se Harvard Museum of Natural History. Har du børn med til Boston, er et besøg i Legoland Discovery Center ikke til at komme uden om. Museum of Science og New England Aquarium er også for børn og barnlige sjæle, og vil du se det hele lidt fra oven kan du tage op på 50. etage i Prudence Center og få et kig ud over byen i Skywalk Observatory. I Prudence Center kan du desuden besøge Dreams of Freedom Museum, der fortæller historien om Boston og byens mange indvandrere.

Er du sportsfan, og vil du se store sportsbegivenheder i din ferie, er du ikke rejst forgæves til Boston. En af de store attraktioner i Boston kan være en baseballkamp på Fenway Park, hvor Boston Red Sox spiller deres hjemmebanekampe. Fenway Park er både verdens ældste og formodentlig mest kendte baseballstadion. Boston Celtics er byens berømte basketball-hold, og New England Patriots er byens hold, hvad angår amerikansk fodbold. Har du chancen for at opleve et af disse verdenskendte hold spille en hjemmebanekamp, skal du gribe den. Det er en stor oplevelse og en sportsbegivenhed i verdensklasse.