Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Boston

Se alle 9 aktiviteter i Boston

Oplevelser i Boston for alle

Boston er en spændende amerikansk by der gennem årene har spillet en stor rolle i USA’s historie så du finder mange historiske aktiviteter i Boston. Disse blandet med byens moderne museer og attraktioner gør Boston til et oplagt feriemål for både historisk interesserede

kunstinteresserede familier og endda sportsfans.

Boston-aktiviteter – historiske seværdigheder

Boston spillede en stor rolle i USA’s frihedskamp fra Storbritannien og flere oplevelser i Boston er forbundet til frihedskampen. Besøg blandt andet Paul Revere’s House Boston Tea Party Ships and Museum eller gå en tur på Freedom Trail der bringer dig forbi 16 historiske seværdigheder. Faneuil Hall Marketplace eller Quincy Market er en af de historiske bygninger du passerer på turen. Gør eventuelt stop her og handl i de mange forretninger spis en god frokost eller køb ind i markedshallen. Quincy Market er indrettet i fire historiske bygninger fra 1800-tallet.

Rundt i byen

Når du ankommer til en ny storby kan det være en god idé at tage på en byrundtur i bus. Det giver dig et indtryk af byen og et vist overblik. Hop på en hop-på-hop-af-bustur og få udpeget vigtige historiske monumenter museer og andre attraktioner i Boston. Du kan stå af og på ved 18 forskellige stoppesteder i byen. Vælger du at investere i et Go Boston Card kan du benytte kortet til at køre frit i disse busser og til at få adgang til ca. 40 forskellige seværdigheder.

Newbury Street i Back Bay er et af de steder du må hen hvis du går efter gode designerbutikker spændende mærkevaretøj og kunstgallerier. I Back Bay er der desuden flere gode indkøbscentre. SoWa er et område med små kunstgallerier butikker med rariteter unikating og designerbutikker. Her finder du også gode caféer og fine restauranter.

Aktiviteter Boston – for børn voksne og sportsfans

Der ligger mange uddannelsesinstitutioner i Boston-området. En af de mest berømte er Harvard University. Du kan bestille en guidet rundvisning på Harvard og desuden se Harvard Museum of Natural History. Har du børn med til Boston er et besøg i Legoland Discovery Center ikke til at komme uden om. Museum of Science og New England Aquarium er også for børn og barnlige sjæle og vil du se det hele lidt fra oven kan du tage op på 50. etage i Prudence Center og få et kig ud over byen i Skywalk Observatory. I Prudence Center kan du desuden besøge Dreams of Freedom Museum der fortæller historien om Boston og byens mange indvandrere.

Er du sportsfan og vil du se store sportsbegivenheder i din ferie er du ikke rejst forgæves til Boston. En af de store attraktioner i Boston kan være en baseballkamp på Fenway Park hvor Boston Red Sox spiller deres hjemmebanekampe. Fenway Park er både verdens ældste og formodentlig mest kendte baseballstadion. Boston Celtics er byens berømte basketball-hold og New England Patriots er byens hold hvad angår amerikansk fodbold. Har du chancen for at opleve et af disse verdenskendte hold spille en hjemmebanekamp skal du gribe den. Det er en stor oplevelse og en sportsbegivenhed i verdensklasse.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Boston

Boston's Indre By

Der er masser at udforske i Boston's Indre By, som er kendt for sit populære akvarium og sin betagende udsigt til vandet. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Faneuil Hall Marketplace og Quincy Marked, ligesom du kan hoppe på metroen fra State St. Station eller Government Center Station for at se mere af byen.

UrbantArkitekturTur

Back Bay

De parisiske boulevarder og elegante rødbrune sandstenhuse giver byen en særlig romantisk atmosfære, som indbyder til gåture og vindueskiggeri.

ShoppingUrbantArkitektur

Beacon Hill

Fordyb dig i de charmerende gader med historiske bygninger og den landsbyagtige stemning i Bostons ældste og mest velhavende forstad.

HistoriskArkitekturUrbant

Havneområdet

Rejsende, der besøger Havneområdet, taler varmt om den betagende udsigt til vandet. Hvis du har tid tilovers til at gå på opdagelse, bør du næsten lægge vejen forbi Boston Children's Museum og Black Falcon Krydstogtsterminal.

HavnUrbantSkyskraber

Dorchester

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som John F. Kennedy Presidential Library and Museum, mens du lærer Dorchester at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Fields Corner Station eller Shawmut Station for at se mere af området.

SportBasketballUniversitet

East Boston

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som East Boston Memorial Stadium, mens du lærer East Boston at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Wood Island Station eller Airport Station for at se mere af området.

SkyskraberUrbantLandskab