Billige flybilletter til San Diego

Billigste flyrejser til San Diego

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.122, kr for en enkeltbillet og 3.268, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

United
Delta
Delta
Lufthansa
Air Canada
Lufthansa
Icelandair
Qatar Airways
Delta
KLM

Om San Diego

Fly til San Diego

Med Expedia kommer du nemt og bekvemt til den anden side af jorden. Ved at indstille søgemaskinen efter netop dine behov kan du bestemme, om du vil se flyvninger på business eller budget, og om du foretrækker den hurtigste eller den billigste flyvning. På én og samme side kan du også finde hotel i San Diego.

Selvom denne californiske by er en anelse mindre end både Los Angeles og San Fransisco mod nord, har den bestemt noget at byde på. Strandene her er intet mindre end fantastiske, og hvis du vil, kan du sagtens ligge og dase en hel ferie, mens du hører bølgerne fra Stillehavet bruse ind. Så er du på udkig efter en strandferie, er San Diego det oplagte sted. Herudover er det særdeles familievenligt. Det kan betale sig at kigge på en af de pakkerejser til San Diego, som der udbydes. Besøg den lille charmerende havneby La Jolla lidt syd fra San Diego, hvor du kan se bølgerne slå ind mod de rå klipper, mens du måske nyder en middag med alt godt fra havet.

Flybilletter til San Diego fra Danmark

Du kan let komme til San Diego fra både Kastrup, Billund, Aarhus og Aalborg. Fra København er der blot én mellemlanding, mens der er to fra de andre afrejsebyer. Du mellemlander i byer som Chicago eller New York, så hvis du også altid har drømt om at se disse byer, er dette måske chancen? Du kan rejse med selskaber som SAS, United og Air Canada.

Ankomst til San Diego International Airport

Du ankommer til San Diego International Airport, blot 5 km nordvest for centrum. En bil er næsten et must i USA, så hvorfor ikke finde billeje i San Diego allerede her? Hvis ikke, er der også rig mulighed for at tage shuttles eller taxi downtown, som man siger her.

Hvis du gerne vil opleve lidt, er der i den grad også rigeligt at komme efter her. Sea World er ikke langt væk, heller ikke Hollywood, og en dagstur bringer dig til Grand Canyon. Balboa Park er et must i San Diego. Parken er opkaldt efter den spanske søfarer Vasco Núñez de Balboa, og her finder du både grønne områder, museer og en zoo.

San Diego ligger tæt på den mexicanske grænse, og en stor del af befolkningen stammer derfor fra Mexico eller andre lande mod syd. Kulturen bærer således præg heraf i form af sprog, mad og traditioner. Men bare rolig, der tales stadig engelsk her, så er spansk ikke ligefrem på dit repertoire, kan du stadig kommunikere uden problemer.

Vil du surfe, tilbydes alle niveauer i San Diego. Stillehavet sørger for store bølger, og San Diego anses som en af de bedste destinationer i verden. Hvis du er nybegynder og ofte falder af brættet på de store bølger, så start blot lidt længere inde. Bevæg dig derefter udad, når du er ved at få styr på teknikken.

Vidste du at…

San Diego har en base til den berømte indsatsstyrke NAVY SEALS, som du sikkert kender fra film.

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til San Diego
DestinationslufthavnSan Diego Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnSAN
DestinationSan Diego
Flyrejsens pris1.150, kr

Populære flyrejser til San Diego

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.122, kr for en enkeltbillet og 3.268, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Lufthansa