Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Detroit

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Detroit

Fly til Detroit

Uanset om du skal til Detroit på forretningsrejse eller ferie, kan du finde masser af gode tilbud på rejser til byen, der bærer tilnavnet Motor City. Du kan finde fremragende tilbud på fly til Detroit hver eneste dag, næsten uanset hvor du ønsker at rejse fra. Detroit Metropolitan Wayne County Lufthavn er en af verdens største transitlufthavne. Det er samtidig en af de travleste lufthavne i Nordamerika. Hvis du flyver til Detroit Metro Lufthavn fra Danmark, skal du nok påregne mindst én mellemlanding, men når først du er i USA, er det ikke svært at finde en forbindelse til lufthavnen. Expedia kan hjælpe dig med at finde en flyrejse til Detroit, der får dig frem så hurtigt og nemt som muligt. Du kan sortere i flyrejserne både efter dato og afrejsetidspunkt, når du bestiller. Du kan indskrænke eller udvide søgningen med så mange eller så få søgekriterier, som du ønsker.

De bedste tilbud på flyrejser til Detroit

Der findes nogle grundlæggende principper, du bør prøve at følge, når du leder efter billige flyrejser til Detroit. Prøv at være fleksibel med dine rejsedatoer. I modsætning til mange andre lufthavne kan flyrejser til Detroit faktisk være billigere i weekenden end på hverdage. Priserne afhænger også af, hvor du flyver fra. Hvis det er praktisk for dig, så prøv at tjekke priser fra f.eks. både København og Billund eller måske Hamborg. Desuden får du lavere priser på dine flybilletter til Detroit, hvis du bestiller 3 til 10 uger før afrejse. Men selv hvis du bestiller i sidste øjeblik, kan du være heldig at få en billig rejse, hvis du køber gennem Expedia.

Bestil din flyrejse hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge blandt det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser til Detroit på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Muligheder for at tage med fly til Detroit

En af de bedste ting ved at købe flybilletter til Detroit er, at du stort set kan vælge præcis den rejseoplevelse, du ønsker. Der er mange flyselskaber, som tilbyder flyrejser til Detroit. Hos Expedia kan du nøjes med at se de flyrejser, der tilbydes af dit foretrukne flyselskab. Du kan sortere billige flyrejser til Detroit efter antal mellemlandinger og rejseklasse. Hvis du allerede er i USA, er der masser af direkte fly at vælge imellem, men fra Danmark skal du regne med mindst én mellemlanding. Hvis du vil søge efter direkte fly, skal du markere afkrydsningsfeltet "Direkte" på søgesiden.