Om Key West

Fly til Key West

Hop på et fly til Key West, og oplev en helt anden verden. Selv om Key West kun ligger knap 150 km fra Cuba, er det en del af øgruppen Florida Keys, som er amerikansk territorium. Key West er den perfekte "fest-ø". Billedskønne solnedgange, gadegøglere og sol og sand i lange baner går hånd i hånd med fine restauranter og mondæne butikker.

Fly til Key West er nemme at bestille på Expedia.dk, fordi vores søgemaskine gør det let at sammenligne billige forhandlere. Søg efter særtilbud, eller find praktiske rejseoplysninger, og bestil hele ferien på nettet hjemme fra din egen stue! Og du behøver ikke frygte at betale for meget for flybilletter til Key West, når det er så nemt at finde de bedste priser.

Flybilletter til Key West

Mange turister ved ikke, at man kan tage med fly til Key West. Du behøver ikke flyve til Miami eller Fort Lauderdale, leje en bil og så køre til Florida Keys, især når det er så billigt at flyve direkte til Key West. Eftersom turistbranchen i Key West gerne vil tiltrække turister fra udlandet, er det det perfekte tidspunkt at finde billige fly til Key West på. Besøg Expedia, et af de rejsebureauer på nettet, der nyder størst tillid, og køb flybilletter til eksotiske Key West. Og du behøver ikke nøjes med at købe dine flybilletter her. Det er også nemt og billigt at bestille hotel og udlejningsbil her hos Expedia.

Fantastiske oplevelser i naturskønne omgivelser

Key West er en del af Florida Keys, som er en øgruppe bestående af 1.700 øer med et samlet areal på over 350 kvadratkilometer. 43 af øerne er forbundet med broer, hvoraf Seven Mile Bridge er den længste.

Key West kan prale af tropisk klima og et mangfoldigt dyre- og planteliv. Øerne er forholdsvis uberørte, fredede og ubeboede. Florida Keys National Marine Sanctuary er et reservat med særlig fokus på farvandene omkring Florida Keys, mens Dry Tortugas Nationalpark ligger ca. 110 km fra Key West. Økoturisme er en anden årsag til, at Key West er populær blandt turister, så bestil en rejse til Key West i dag, så du også kan opleve de fascinerende øer!