Billige flybilletter til Key West

Om Key West

Fly til Key West

Hop på et fly til Key West, og oplev en helt anden verden. Selv om Key West kun ligger knap 150 km fra Cuba, er det en del af øgruppen Florida Keys, som er amerikansk territorium. Key West er den perfekte "fest-ø". Billedskønne solnedgange, gadegøglere og sol og sand i lange baner går hånd i hånd med fine restauranter og mondæne butikker.

Fly til Key West er nemme at bestille på Expedia.dk, fordi vores søgemaskine gør det let at sammenligne billige forhandlere. Søg efter særtilbud, eller find praktiske rejseoplysninger, og bestil hele ferien på nettet hjemme fra din egen stue! Og du behøver ikke frygte at betale for meget for flybilletter til Key West, når det er så nemt at finde de bedste priser.

Flybilletter til Key West

Mange turister ved ikke, at man kan tage med fly til Key West. Du behøver ikke flyve til Miami eller Fort Lauderdale, leje en bil og så køre til Florida Keys, især når det er så billigt at flyve direkte til Key West. Eftersom turistbranchen i Key West gerne vil tiltrække turister fra udlandet, er det det perfekte tidspunkt at finde billige fly til Key West på. Besøg Expedia, et af de rejsebureauer på nettet, der nyder størst tillid, og køb flybilletter til eksotiske Key West. Og du behøver ikke nøjes med at købe dine flybilletter her. Det er også nemt og billigt at bestille hotel og udlejningsbil her hos Expedia.

Fantastiske oplevelser i naturskønne omgivelser

Key West er en del af Florida Keys, som er en øgruppe bestående af 1.700 øer med et samlet areal på over 350 kvadratkilometer. 43 af øerne er forbundet med broer, hvoraf Seven Mile Bridge er den længste.

Key West kan prale af tropisk klima og et mangfoldigt dyre- og planteliv. Øerne er forholdsvis uberørte, fredede og ubeboede. Florida Keys National Marine Sanctuary er et reservat med særlig fokus på farvandene omkring Florida Keys, mens Dry Tortugas Nationalpark ligger ca. 110 km fra Key West. Økoturisme er en anden årsag til, at Key West er populær blandt turister, så bestil en rejse til Key West i dag, så du også kan opleve de fascinerende øer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Key West?
Key West, FL (EYW-Key West Intl.) er den eneste af sin slags i nærheden af Key West.
Hvor langt ligger EYW fra Key West?
Key West, FL (EYW-Key West Intl.) ligger belejligt tæt på centrum. Der er ikke andet end 5 km til Key West midtby.
Kan jeg flyve til Key West i øjeblikket?
For at få seneste nyt om at flyve til Key West kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om rejserestriktioner, og hvorvidt der er krav om karantæne, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Key West?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Key West, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Key West med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Key West, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Key West?
Når du rejser til Key West, ankommer du i EYW. Hop af flyet, find dine tasker, og tag ind mod byen, som befinder sig omkring 5 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Key West?
5 luftfartsselskaber flyver til Key West fra intet mindre end 20 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Key West?
Delta Air Lines har mange afgange til Key West. Den mest benyttede måde at flyve dertil på er ved at hoppe ombord på et fly fra Delta Air Lines fra Fairlie-Poplar Historiske Distrikt.
Hvor mange direkte fly er der til Key West?
Med 190 direkte fly hver uge vil du ankomme til Key West, før du kan nå at spørge: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Key West fra?
Mange af flyene til Key West er med afgang fra lufthavnene i Monroe, Midtown og Belmont.
Hvor lang tid tager det at flyve til Key West Lufthavn?
Hvis det er Monroe, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 2 timer og 31 minutter, inden du ankommer til Key West. Fra startbanen i Midtown tager det typisk 2 timer og 8 minutter, og fra Belmont er flyvetiden i gennemsnit 2 timer og 3 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Key West?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der formår at finde ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Flypriser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Sørg for at sammenligne priser på tværs af forskellige luftfartsselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på hurtigt at købe dine billetter, hvis du ser et virkelig godt tilbud. Med et par tricks i ærmet og lidt medgang er der en god chance for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Key West?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyrejse til Key West være en let sag eller trække ud i det uendelige. Her er nogle praktiske fif, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • For det første skal du sørge for at pakke pas, rejsedokumenter, kontanter og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for noget underholdning til at få tiden til at gå med. En god roman og en tablet fyldt med dine yndlingsserier er nogle oplagte muligheder. Hvis du regner med at tage en lille lur, kan en rejsepude og nogle ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for, at der er plads til lidt toiletsager, så du kan føle dig klar og frisk, når du hopper af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en skarp genstand som en lommekniv, der gemmer sig i et rum i din kabinetaske. Andre forbudte genstande tæller eksplosive og brændbare genstande som brændstof og tændstikker samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan ofte være det tøj, du iklæder dig. Forbered dig på skift i temperaturen ved at gå efter flere lag. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver køligt om bord på flyet. Højhælede sko og sandaler har det bedre i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være glade for.
  • Sygdommen kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på langdistanceflyrejser. Det er det samme som en tilstopning af blodårerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En måde at forhindre dette på er at gå rundt i kabinen og lave regelmæssige øvelser for ben og fødder, mens du sidder i dit sæde. At iføre sig et par støttestrømper kan også hjælpe med at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Key West?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være forberedt, inden du når til lufthavnskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Key West i løbet af nul komma fem. Følg disse nyttige råd, så ferien får en god begyndelse:

  • Sikkerhedspersonalet skal som det første tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingpas, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor lige ved hånden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og andre småting, såsom hovedtelefoner, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Elektroniske enheder som telefoner og bærbare computere skal også placeres i en bakke og undersøges. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Vil du gerne medbringe shampoo? Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du godt have den med i håndbagagen.
  • Det kan også godt være, at du bliver bedt om at tage dine sko af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en smart idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt ned i den indcheckede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Key West
Destinationslufthavn
Key West
Destinationslufthavnens IATA-kode
EYW