Billige flybilletter til Seattle

Billigste flyrejser til Seattle

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.847 kr. for en enkeltbillet og 2.994 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Icelandair
Lufthansa
Brussels Airlines
American Airlines
Finnair

Om Seattle

Fly til Seattle

Seattle er en meget regnfuld by. Man skulle tro, at den konstante regn ville jage besøgende væk, men det er ikke tilfældet; Seattle er en meget populær turistdestination. Turisterne elsker at besøge Seattle på grund af de mange festivaler, frodige grønne områder, fantastiske museer, den spændende musikscene og de sjove udendørsaktiviteter. Bliv klar til din ferie i Rain City, og bestil din billige flyrejse til Seattle på Expedia i dag.

Lufthavne i Seattle

De fleste fly til Seattle lander i Seattle Tacoma Internationale Lufthavn (SEA), der også kaldes Sea-Tac. Sea-Tac er knyttet til områderne Seattle og Tacoma samt den vestlige del af Washington. De dominerende flyselskaber i Sea-Tac omfatter Alaska Airlines og Horizon Air. Sea-Tac er den 17. travleste lufthavn i USA målt på passagertrafik. King County Internationale Lufthavn (BFI), der er bedre kendt som Boeing Field, er en nærliggende lufthavn, der især bruges til civil flyvning og fragtflyvning, men også har en del ruteflyvning til Seattle. Her ligger også Museum of Flight.

Bestil dine flybilletter til Seattle hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Tip til, hvordan du får de billigste flybilletter til Seattle

Hvis du er interesseret i at få de billigste flybilletter til Seattle, kan du overveje at tage afsted i lavsæsonen mellem november og april. Selvom det regner hele året rundt, falder den største mængde regn om efteråret og om vinteren. På grund af regnen kan du finde gode priser på hoteller og få rabat på mange seværdigheder. I højsæsonen mellem maj og oktober skal du betale mere for billetterne, men da kan du til gengæld deltage i nogle af de mange festivaler, som finder sted i disse måneder. Hvis du vil spare penge på dine billetter, skal du forsøge at bestille dem så tidligt som muligt. Billetpriser har en tendens til at stige, efterhånden som afrejsedatoen nærmer sig. En anden taktik er imidlertid at vente til sidste øjeblik med at bestille dem. Hvis en lufthavn ikke har kunnet sælge alle billetter til en bestemt afgang, sælges de tiloversblevne billetter til en chokerende lav pris, men du bliver nødt til at være hurtig for at få fat i disse billetter i tide.

Aktiviteter i Seattle

Hvis du besøger Smaragdbyen i august, må du ikke gå glip af den årlige SalmonFest Seattle & Pioneer Days Parade. Siden 1942 har Seattle fejret sommeren med denne begivenhed, der omfatter store mængder grillet laks, en imponerende parade og boder og aktiviteter, der er god underholdning for hele familien. Denne unikke begivenhed er et must i din rejseplan. Den finder sted ved Lake City Community Center, og der er levende musik og masser af sjov. Hvis du vil finde flere aktiviteter i Seattle, kan du se vores hjemmeside her på Expedia.dk.

Hvert år i weekenden før Memorial Day, som er den sidste mandag i maj, afholder Seattle den årlige Northwest Folklife Festival. Slut dig til mere end 250.000 tilskuere, som over fire dage fejrer de mange kulturer, der findes i Pacific Northwest. Den enestående begivenhed, der finder sted i Seattle Centerers, byder på over 17 forskellige scener, hvor mere end 6.000 kunstnere, dansere og musikere optræder. Her er noget for enhver smag, lige fra musikworkshops til lærerige udstillinger.

Find ud af, hvorfor mere end 10.000 besøgende strømmer til Seattle hvert år i september til The Great Wallingford Wurst Festival. Dette arrangement, der afholdes på St. Benedict School, er inspireret af en traditionel oktoberfest, og det er gratis at deltage. Festivalen, der både omfatter autentisk mad, hjemmelavet kunsthåndværk og begivenheder for børn, er familievenlig, selvom det er en god idé at lade børnene lege i hoppeborgen, mens du hænger ud i The Biergarten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Seattle?
Seattle har flere lufthavne, men de fleste foretrækker Seattle, WA (SEA-Seattle - Tacoma Intl.).
Hvor langt er der til SEA fra Seattle?
Der er 19 km fra Seattle, WA (SEA-Seattle - Tacoma Intl.) ind til Seattle midtby. Gør din rejse nemmere ved at undersøge den simpleste måde at komme fra lufthavnen og ind til hjertet af byen på, før du ankommer.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Seattle?
Rejsende, der flyver til Seattle, kan vælge at lande i to store lufthavne. Sea-Tac Lufthavn (SEA) ligger 19 km fra midtbyen, mens Everett, WA (PAE-Snohomish County - Paine Field) ligger 35 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Seattle?
30 flyselskaber flyver til Seattle fra 116 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Seattle?
Rejsende vælger ofte at flyve med Alaska Airlines, Delta Air Lines eller American Airlines, når de skal til Seattle. Størstedelen af disse fly kommer fra Los Angeles, hvorfra Alaska Airlines har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Seattle?
Det er meget nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal mellemlande. Hvis du har planer om at rejse til Seattle, vil det glæde dig, at der findes 3.975 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Seattle fra?
Mange fly til Seattle afgår fra lufthavne i Aurora, Glendale og Anchorage Centrum.
Hvor lang tid tager det at flyve til Seattle Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor mange film du kan få set undervejs. Fra Aurora til Seattle er rejsetiden i gennemsnit 3 timer og 36 minutter. Fra Glendale går der som regel 3 timer og 27 minutter, og fra Anchorage Centrum er der 3 timer og 28 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Seattle?
De fleste rutinerede rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne er typisk højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flybillet til en mindre terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe dine flybilletter. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du finder en god pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Seattle?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du har forberedt dig. Kig nærmere på disse nyttige tips, som sikrer, at din rejse til Seattle kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det første skal du sørge for at pakke pas, ID-kort, kreditkort og medicin. Derefter skal du huske noget underholdning til at få tiden til at gå. En god bog og en telefon spækket med dine yndlingsfilm er nogle gode bud. Hvis du regner med at få sovet lidt, kan en pude til nakken og nogle ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, skal der næsten være plads til lidt toiletsager, så du kan være klar og frisk, når du ankommer til destinationen.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke må medbringes hos de forskellige flyselskaber, men en generel tommelfingerregel er at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet knive, sakse, sprøjtemaling og nytårsraketter. Sportsudstyr såsom baseballkøller og genstande, der kan gøre skade på andre passagerer, såsom skydevåben og sværd, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være det tøj, du ifører dig. Forbered dig på skift i temperaturen ved at tage flere lag på. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver koldt om bord på flyet. Stilletter, klipklappere og snørestøvler er bedre at lade blive i kufferten. I stedet bør du vælge flade, lukkede sko såsom gummisko. Det vil dine fødder være glade for.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af manglende fysisk aktivitet, som det for eksempel kan forekomme på længere flyrejser. Men det positive er, at der findes en række måder at reducere risikoen for at få det. Drik masser af vand, gå en tur op og ned ad midtergangen, så ofte som du kan, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Seattle?
Lidt planlægning, inden du ankommer til lufthavnen, kan være med til at gøre rejsen til Seattle helt ukompliceret. Vi har samlet nogle nyttige tips til at komme flyvende igennem sikkerhedskontrollen:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal tjekke, at du har et gyldigt pas og et boardingkort, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor ved hånden.
  • Derefter skal du og din håndbagage scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan udløse alarmen. Ejendele som bælte, frakke og høretelefoner skal gennem maskinen.
  • Du må undvære teknologien i få minutter. Din bærbare computer, telefon og andet elektronisk udstyr må også igennem scanneren.
  • Fjern alle væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være på under 100 ml, og alt skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Sko uden snørebånd er et godt valg af fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Støvler og andre tunge sko skal ofte igennem yderligere screening.
  • Lommeknive og andre skarpe genstande er ikke tilladt om bord. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Seattle
Destinationslufthavn
Seattle - Tacoma Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
SEA
Destinationsby
Seattle
Pris for flyrejse tur-retur
831 kr.

Populære flyrejser til Seattle

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.847 kr. for en enkeltbillet og 2.994 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Icelandair