Billige flybilletter til San Francisco

Billigste flyrejser til San Francisco

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.038, kr for en enkeltbillet og 3.761, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
TAP Portugal
Delta
Delta
Turkish Airlines
Delta
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Lufthansa

Om San Francisco

Fly til San Francisco

Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman’s Wharf, Chinatown og ikke mindst en fantastisk smuk by med ry for at indeholde nogle af de mest liberale indbyggere i USA; en flyrejse til San Francisco er en oplevelse for livet.

Tag et fly fra København, muligvis med en enkelt mellemlanding afhængigt af, hvornår og hvorfra du rejser, og bliv budt velkommen i San Francisco Internationale Lufthavn på den amerikanske vestkyst. Lufthavnen ligger godt 20 kilometer fra San Francisco Centrum.

Det er let at komme omkring i San Francisco med den offentlige transport, men du kan også leje en bil, hvis du foretrækker ikke at skulle vente på bussen eller den kendte kabelbane.

Billigt fly til San Francisco Internationale Lufthavn

Lejer du en bil, kan den afhentes ved at besøge lufthavnens Rental Car Center, når du ankommer. Her har flere af de større udlejningsfirmaer til huse, og de er alle praktisk placeret i nærheden af hinanden.

San Francisco Internationale Lufthavn er én af de travleste i verden og har den største internationale terminal i Nordamerika. Lufthavnen er indgangsporten til USA for mange af de rejsende fra Europa og Asien, der kommer for at besøge denne smukke storby eller for at tage videre til andre steder i Californien eller det vestlige USA.

Fra lufthavnen har du desuden en række forskellige transportmuligheder foruden udlejningsbiler; du kan tage toget, bussen eller en taxa til San Francisco Centrum. Taxaerne kan findes ved hver af de forskellige terminaler i lufthavnen ved at følge skiltene til rådighed.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i San Francisco

Der er mange seværdigheder og aktiviteter til rådighed i denne spændende storby, men der er nogle få, der absolut skal ses. Med flybilletter til San Francisco kan du for eksempel cykle eller gå over Golden Gate Bridge, der er et imponerende syn med dens 228 meter høje bropiller. Læg turen forbi øen Alcatraz, der huser verdens nok mest berømte fængsel. Her har mange kendte kriminelle opholdt sig, blandt andet mafiabossen Al Capone. Fængslet lukkede i 1963 og er nu et populært besøgssted for turister. Husk at booke dine billetter i god tid.

San Francisco anses for at være én af de mere liberale byer i USA. Besøg for eksempel det LGBT-venlige kvarter Castro eller det såkaldte hippiekvarter Haight Ashbury. Der findes generelt mange bakker i byen, så medmindre du har rigtigt gode gåben, skal du nok planlægge at holde pauser en gang imellem i nogle af byens grønne områder.

Gå en tur gennem det kendte og farvestrålende Chinatown, hvor vejskiltene er på både engelsk og kinesisk, og som blandt andet byder på én af de største kinesiske nytårsparader uden for Kina. Oplev det ligeledes farverige og livlige Fisherman’s Wharf, der er en gammel fiskermole, men hvor man i dag kan finde fiskerestauranter, underholdning, souvenirs og en hyggelig atmosfære.

San Francisco har forholdsvis kølige temperaturer i sammenligning med andre byer ved Californiens kyst, og vejret er stærkt påvirket af de kølige strømforhold i Stillehavet. Dette er også skyld i dens karakteristiske kølige vinde og tågebanker. Til gengæld er der ikke kæmpemæssige temperatursvingninger mellem sommer- og vintermånederne.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til San Francisco

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.038, kr for en enkeltbillet og 3.761, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Delta