Billige flybilletter til San Francisco

Billigste flyrejser til San Francisco

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.375 kr. for en enkeltbillet og 3.203 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
Air Canada
British Airways
Finnair
Lufthansa

Om San Francisco

Fly til San Francisco

Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman’s Wharf, Chinatown og ikke mindst en fantastisk smuk by med ry for at indeholde nogle af de mest liberale indbyggere i USA; en flyrejse til San Francisco er en oplevelse for livet.

Tag et fly fra København, muligvis med en enkelt mellemlanding afhængigt af, hvornår og hvorfra du rejser, og bliv budt velkommen i San Francisco Internationale Lufthavn på den amerikanske vestkyst. Lufthavnen ligger godt 20 kilometer fra San Francisco Centrum.

Det er let at komme omkring i San Francisco med den offentlige transport, men du kan også leje en bil, hvis du foretrækker ikke at skulle vente på bussen eller den kendte kabelbane.

Billigt fly til San Francisco Internationale Lufthavn

Lejer du en bil, kan den afhentes ved at besøge lufthavnens Rental Car Center, når du ankommer. Her har flere af de større udlejningsfirmaer til huse, og de er alle praktisk placeret i nærheden af hinanden.

San Francisco Internationale Lufthavn er én af de travleste i verden og har den største internationale terminal i Nordamerika. Lufthavnen er indgangsporten til USA for mange af de rejsende fra Europa og Asien, der kommer for at besøge denne smukke storby eller for at tage videre til andre steder i Californien eller det vestlige USA.

Fra lufthavnen har du desuden en række forskellige transportmuligheder foruden udlejningsbiler; du kan tage toget, bussen eller en taxa til San Francisco Centrum. Taxaerne kan findes ved hver af de forskellige terminaler i lufthavnen ved at følge skiltene til rådighed.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i San Francisco

Der er mange seværdigheder og aktiviteter til rådighed i denne spændende storby, men der er nogle få, der absolut skal ses. Med flybilletter til San Francisco kan du for eksempel cykle eller gå over Golden Gate Bridge, der er et imponerende syn med dens 228 meter høje bropiller. Læg turen forbi øen Alcatraz, der huser verdens nok mest berømte fængsel. Her har mange kendte kriminelle opholdt sig, blandt andet mafiabossen Al Capone. Fængslet lukkede i 1963 og er nu et populært besøgssted for turister. Husk at booke dine billetter i god tid.

San Francisco anses for at være én af de mere liberale byer i USA. Besøg for eksempel det LGBT-venlige kvarter Castro eller det såkaldte hippiekvarter Haight Ashbury. Der findes generelt mange bakker i byen, så medmindre du har rigtigt gode gåben, skal du nok planlægge at holde pauser en gang imellem i nogle af byens grønne områder.

Gå en tur gennem det kendte og farvestrålende Chinatown, hvor vejskiltene er på både engelsk og kinesisk, og som blandt andet byder på én af de største kinesiske nytårsparader uden for Kina. Oplev det ligeledes farverige og livlige Fisherman’s Wharf, der er en gammel fiskermole, men hvor man i dag kan finde fiskerestauranter, underholdning, souvenirs og en hyggelig atmosfære.

San Francisco har forholdsvis kølige temperaturer i sammenligning med andre byer ved Californiens kyst, og vejret er stærkt påvirket af de kølige strømforhold i Stillehavet. Dette er også skyld i dens karakteristiske kølige vinde og tågebanker. Til gengæld er der ikke kæmpemæssige temperatursvingninger mellem sommer- og vintermånederne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i San Francisco?
San Francisco tæller mere end én lufthavn, men de fleste besøgende flyver til San Francisco, CA (SFO-San Francisco Intl.).
Hvor langt er der til San Francisco Lufthavn (SFO) fra San Francisco?
San Francisco, CA (SFO-San Francisco Intl.) ligger 19 km fra hjertet af San Francisco, så forvent at skulle køre et lille stykke tid for at nå ind til centrum af byen.
Kan jeg flyve til San Francisco i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger vedrørende de gældende rejserestriktioner for San Francisco, inden du flyver. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til San Francisco?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til San Francisco, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til San Francisco med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til San Francisco, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i San Francisco?
Med adskillige lufthavne på ét sted har rejsende en masse muligheder at vælge mellem, når de skal finde fly til San Francisco. Hvis du lander i SFO, vil du befinde dig 19 km fra centrum. Ellers er der også SJC (65 km away) og Oakland, CA (OAK-Oakland International) (19 km away).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til San Francisco?
50 luftfartsselskaber flyver til San Francisco fra intet mindre end 127 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til San Francisco?
Rejsende vælger ofte at flyve med Alaska Airlines, United Airlines eller Delta Air Lines, når de skal til San Francisco. De fleste af disse fly ankommer fra Los Angeles, hvorfra Alaska Airlines har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til San Francisco?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du har planer om at rejse til San Francisco, kan du glæde dig over, at der findes 5.353 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til San Francisco fra?
Fly til San Francisco fra Glendale, Los Angeles og Inglewood er populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til San Francisco Lufthavn?
Hvis det er Glendale, du tager afsted fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 2 timer og 25 minutter, inden du ankommer til San Francisco. Fra lufthavnsterminalen i Los Angeles tager det omkring 1 time og 15 minutter, og fra Inglewood varer det 2 timer og 31 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til San Francisco?
Undgå at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, rutinerede rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer i god tid, har du flere muligheder, og flyene er billigere. En anden god måde, du kan få den bedste pris på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har op til flere lufthavne, skal du sørge for også at undersøge, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste godt råd: En anden nem måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du ser et uimodståeligt tilbud. Hvis du venter, risikerer du at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til San Francisco?
Uanset hvor rejsen begynder, kan en flyvetur være en ukompliceret oplevelse, hvis du er godt forberedt. Følg disse praktiske råd, så din rejse til San Francisco kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en let rejseoplevelse er at være forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, rejsedokumenter, betalingskort og medicin. Derudover kan du medbringe noget, som kan holde dig beskæftiget undervejs, såsom din bærbare computer eller lidt læsestof. Det er også meget smart at sørge for at pakke oplader, en rejsepude og et par høretelefoner. Selvfølgelig skal du også huske at lægge lidt toiletartikler som tandbørste, vådservietter og et rent sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Pak alle store beholdere med hårgelé og hårspray i den indleverede bagage. Alle former for væsker i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret. Skarpe genstande, som din trofaste schweizerkniv, samt andre slags farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom sprøjtemaling, barberblade og stærk syre, er også udelukket.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Målet her er at have det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af løse stykker tøj af naturfiber, og glem ikke at pakke en trøje, hvis du skulle blive kold. Sørg endelig for at vælge et par flade, rummelige sko, da dine føder muligvis kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de kraftige støvler blive i den indskrevne bagage.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i de dybe vener, der kan forekomme på grund af manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på flyrejser over lange distancer. Men den gode nyhed er, at der findes dokumenterede måder at nedsætte risikoen for at få det. Sørg for at få nok væske, gå en tur ned ad midtergangen, så tit som du kan, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til San Francisco?
Det er nemt nok, nemlig ved at forberede dig i forvejen. Vi har udformet nogle gode råd til at komme let gennem sikkerhedskontrollen. San Francisco kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet skal i første omgang tjekke, at du har et gyldigt pas og et boardingkort, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor klar.
  • Efterfølgende skal både du og din håndbagage igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du tage eventuelle genstande af, der kan få alarmen til at gå. Personlige ejendele som bælte, jakke og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder telefon og bærbar computer, skal derudover scannes særskilt.
  • Vil du gerne rejse afsted med en balsam? Det er ikke noget problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og opbevares i en genlukkelig plastpose, kan du sagtens tage den med i din håndbagage.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig flere dyrebare minutter. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som regel ikke med sko uden snørebånd.
  • Knive og andre skarpe genstande er ikke tilladt om bord. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til San Francisco
Destinationslufthavn
San Francisco Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
SFO
Destinationsby
San Francisco
Pris for flyrejse tur-retur
678 kr.

Populære flyrejser til San Francisco

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.375 kr. for en enkeltbillet og 3.203 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal