Billige flybilletter til Washington

Billigste flyrejser til Washington

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.893, kr for en enkeltbillet og 1.723, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
Fly Play
TAP Portugal
British Airways
Fly Play
Fly Play

Om Washington

Fly til Washington

Washington, D.C. er USA's hovedstad og en populær turistdestination. Besøgende køber billet til Washington, D.C. for at opleve byens overflod af gratis museer, overvære forestillinger i det verdensberømte John F. Kennedy Center og se de historiske bygninger. Mere end 15 millioner personer besøger Washington D.C. hvert år. Bliv klar til at besøge den by, hvor USA's regering har sæde, og bestil dine billige flybilletter til Washington D.C. på Expedia i dag.

Lufthavne i Washington, D.C.

De fleste fly til Washington, D.C. lander i Reagan Nationale Lufthavn (DCA), som ligger syd for Washingtons centrum. Det er den civile lufthavn, der ligger tættest på Washington D.C. De dominerende flyselskaber i Reagan omfatter US Airways. Størstedelen af flytrafikken til og fra Reagan er indenrigs. Internationale rejsende skal bruge Washington Dulles Internationale Lufthavn (IAD) eller Baltimore/Washington Internationale Thurgood Marshall Lufthavn (BWI). IAD er den største lufthavn i Washington-området og en af de travleste lufthavne i USA. BWI, som ligger nordøst for Washington, D.C., er den 24. travleste lufthavn i Nordamerika målt på passagertrafik. En anden lufthavn i Washington-området er Joint Base Anacostia-Bolling (JBAB), bedre kendt som Bolling Field. Bolling Field er et militæranlæg i det sydøstlige Washington, D.C., hvor der testes nyt luftfartsudstyr.

Bestil dine flybilletter til Washington D.C. hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du bestille din flybillet til Washington D.C.?

Det er mest populært at bestille flybilletter til Washington D.C. fra marts til midten af juni og fra midten af september til starten af november – kirsebærblomsterne blomstrer om foråret, og bladene får de smukkeste farver om efteråret. Folk har en tendens til at undgå Washington i de varme og fugtige måneder i juli og august og i januar, hvor det er meget koldt. Du kan finde mange gode tilbud i disse måneder; ud over billigere hotelværelser og flybilletter er der masser af rabatter på restaurantbesøg og spabehandlinger. Hvis du vil besøge Washington D.C. under en præsidentindsættelse, som finder sted hvert fjerde år, skal du være opmærksom på, at byen er meget overfyldt, og at du skal bestille billetter lang tid i forvejen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Washington?
Washington, DC (DCA-Ronald Reagan Washington National) er den mest efterspurgte lufthavn i Washington. Der findes dog flere lufthavne i det omkringliggende område, så sørg for at gå efter den, der ligger bedst i forhold til dine rejseplaner.
Hvor langt er der til DCA fra Washington?
DCA er blot en kort køretur fra travlheden i Washington centrum. Lufthavnen ligger 6 km fra bykernen.
Kan jeg flyve til Washington i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Washington er enkel og ukompliceret ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig ajour med de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Washington?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Washington, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Washington med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Washington, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Washington?
Washington er en meget besøgt by. Hver måned flyver et væld af rejsende til Washington, DC (DCA-Ronald Reagan Washington National) (6 km from downtown) og Washington, DC (IAD-Washington Dulles International) (35 km from downtown). Baltimore, MD (BWI-Baltimore Washington Intl. Thurgood Marshall) (45 km from downtown) modtager også en god del lufttraffik.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Washington?
Der findes samlet set 46 luftfartsselskaber, der flyver til Washington fra intet mindre end 177 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Washington?
American Airlines og Delta Air Lines er blot nogle af de mest populære luftfartsselskaber, der flyver til Washington. De fleste rejsende flyver fra New York med American Airlines.
Hvor mange direkte fly er der til Washington?
Er du ved at planlægge en fantastisk rejse til Washington? Med omkring 6.782 direkte fly hver uge er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Washington fra?
Fly til Washington fra Burlington, Monroe og Belmont er altid populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Washington Lufthavn?
Hvis det er Burlington, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 53 minutter, inden du lander i Washington. Fra flyvepladsen i Monroe tager det cirka 1 time og 31 minutter, og fra Belmont er flyvetiden i gennemsnit 2 timer og 24 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Washington?
Lad være med at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, rutinerede rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere valgmuligheder, og flyene er billigere. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre travl terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip til dig: En anden nem måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din rejse, når du ser et uimodståeligt tilbud. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Washington?
Vi har her samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen så behagelig som mulig. Følg vores råd og tips, så du let kan klare lufthavnskontrollen og komme ud at udforske Washington, inden du får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • I første omgang skal du medbringe pas, rejsepapirer, kreditkort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at få tiden til at gå. En god bog og en telefon fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode valgmuligheder. Hvis du håber på at få en lur, kan en nakkepude og nogle ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til lidt toiletsager, så du kan føle dig frisk og klar, når du ankommer til destinationen.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med hårgelé og hårspray i den indleverede bagage. Alle former for flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Spidse eller skarpe genstande, som din elskede schweizerkniv, samt andre farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom spraydåser, sprøjtemaling og fyrværkeri, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Ifør dig flere lag af løse stykker tøj af naturfiber, og medbring en trøje, hvis du skulle blive kold. Sørg for at vælge et par flade, rummelige sko, da dine fødder godt kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de tunge vandrestøvler blive i den indregistrerede bagage.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af manglende fysisk aktivitet, som det for eksempel kan forekomme på langdistanceflyvninger. Men det gode er, at der findes dokumenterede måder at reducere risikoen for at få det. Sørg for at få nok vand, bevæg dig gennem kabinen, så ofte som der er dig muligt, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Washington?
Tricket er, at være velorganiseret, inden du ankommer til sikkerhedskontrollen. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Washington i løbet af nul komma fem. Følg disse råd, så ferien kommer rigtig godt fra start:

  • Sørg for, at du har rejsedokumenter og pas lige ved hånden. Det er nemlig det allerførste, du vil blive spurgt til i lufthavnskontrollen.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern eventuelle genstande, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Du må undvære teknologien i få minutter. Din telefon, bærbare computer og anden elektronik skal også en tur gennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom parfume eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan ikke udelukkes, at du bliver bedt om at tage dine sko af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en god idé at iføre dig nemme sko.
  • Skarpe genstande såsom knive er ikke tilladt om bord. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så sørg for at pakke eventuelle spidse genstande forsvarligt ned i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Washington
Destinationslufthavn
Baltimore Washington Intl. Thurgood Marshall
Destinationslufthavnens IATA-kode
BWI
Destinationsby
Baltimore
Pris for flyrejse tur-retur
1.559, kr

Populære flyrejser til Washington

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.893, kr for en enkeltbillet og 1.723, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly Play
Fly Play