Billigste flyrejser til Phoenix

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 3.602 for en enkeltbillet og DKK 4.750 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Phoenix

Besøg Valley of the Sun

Mange mennesker affærdiger Phoenix som en varm, lille by langt ude på bøhlandet. Men de tager fejl! Phoenix er USA's sjettestørste by og en meget attraktiv destination for turister på grund af den smukke beliggenhed i ørkenen og byens fremragende seværdigheder. Blandt Phoenix' mest populære attraktioner kan nævnes nationalparkerne, golf i verdensklasse, gode museer og solskin i lange baner. Gør dig klar til en dejlig ferie i Phoenix ved at bestille billige flybilletter til Phoenix på Expedia i dag.

Fly til Phoenix

Lufthavne i Phoenix

De fleste fly til Phoenix lander i Sky Harbor Internationale Lufthavn (PHX), der ligger øst for Phoenix' centrum. Sky Harbor er den 9. travleste lufthavn i USA, og den 24. travleste lufthavn i verden målt på passagertrafik. Flyselskaberne Ameriflight, Great Lakes Airlines, US Airways og Southwest Airlines har mange flyrejser til og fra Sky Harbor. Andre fly til Phoenix lander i Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn (AZA), som ligger i byen Mesa lige i nærheden. Phoenix-Mesa, der tidligere husede luftvåbnet, er tilknyttet Phoenix-området. Det er kun flyselskaberne Allegiant Air og Spirit Airlines, der flyver til Phoenix-Mesa. Af andre lufthavne i nærheden kan nævnes Phoenix Deer Valley Lufthavn, Glendale Municipal Lufthavn, Falcon Field Lufthavn og Phoenix Goodyear Lufthavn.

Bestil din flyrejse hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge blandt det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Tip til, hvornår du skal bestille din flybillet til Phoenix

Det fantastiske ved Phoenix er, at uanset hvornår du bestiller billetter til Phoenix, kan du være sikker på, at der er lav luftfugtighed. Phoenix er et yndet rejsemål i højsæsonen fra december til og med marts. På det tidspunkt er der dejligt varmt i Phoenix, når der de fleste andre steder i USA er koldt. Adskillige store sportsarrangementer finder sted om foråret og om vinteren. Lavsæsonen er fra juni til og med september, men hvis du er villig til at trodse varmen, finder du masser af fantastiske tilbud på billetter, hotelværelser og golfbaner. Mange turister besøger Grand Canyon om sommeren og lægger vejen forbi Phoenix bagefter. Midtersæsonen er fra april til og med maj og igen i oktober og november.

Aktiviteter i Phoenix

Besøg Pueblo Grande Museum and Archaeological Park i centrum af Phoenix for at deltage i det årlige Pueblo Grande Indian Market. Dette arrangement, der afholdes hvert år til december, byder på indianske specialiteter, kunst, smykker og optrædener. Se det flotte kunsthåndværk hos de forskellige handlende, og få sjove oplevelser for hele familien. Hvis du ikke rejser i december, kan du gennemse vores side for at få flere oplysninger om aktiviteter i Phoenix lige her på Expedia.dk.

Naturoplevelser i Phoenix

Folk med grønne fingre samles til det årlige Arizona Home and Garden Show, der afholdes i marts i Phoenix. Udstillingen, der finder sted i Phoenix Convention Center, er et besøg værd, hvis du mangler inspiration til haven. Her i Phoenix råder kreativiteten,og du får gode ideer til, hvilke installationer og planter du bør købe til haven. Du skal blot huske at pakke dine havehandsker!

Find golfkøllerne frem, og deltag i en af de største golfturneringer i verden. Phoenix Open afholdes årligt i TPC Scottsdale i slutningen af januar eller først i februar og tiltrækker flere tilskuere end nogen anden golfturnering i verden. Læg vejen forbi golfbanen, og find ud af, hvordan du forbedrer dit drive, når du overværer den spændende turnering Phoenix Open.

Populære flyrejser til Phoenix

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 3.602 for en enkeltbillet og DKK 4.750 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.