Billige flybilletter til Phoenix

Om Phoenix

Besøg Valley of the Sun

Mange mennesker affærdiger Phoenix som en varm, lille by langt ude på bøhlandet. Men de tager fejl! Phoenix er USA's sjettestørste by og en meget attraktiv destination for turister på grund af den smukke beliggenhed i ørkenen og byens fremragende seværdigheder. Blandt Phoenix' mest populære attraktioner kan nævnes nationalparkerne, golf i verdensklasse, gode museer og solskin i lange baner. Gør dig klar til en dejlig ferie i Phoenix ved at bestille billige flybilletter til Phoenix på Expedia i dag.

Fly til Phoenix

Lufthavne i Phoenix

De fleste fly til Phoenix lander i Sky Harbor Internationale Lufthavn (PHX), der ligger øst for Phoenix' centrum. Sky Harbor er den 9. travleste lufthavn i USA, og den 24. travleste lufthavn i verden målt på passagertrafik. Flyselskaberne Ameriflight, Great Lakes Airlines, US Airways og Southwest Airlines har mange flyrejser til og fra Sky Harbor. Andre fly til Phoenix lander i Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn (AZA), som ligger i byen Mesa lige i nærheden. Phoenix-Mesa, der tidligere husede luftvåbnet, er tilknyttet Phoenix-området. Det er kun flyselskaberne Allegiant Air og Spirit Airlines, der flyver til Phoenix-Mesa. Af andre lufthavne i nærheden kan nævnes Phoenix Deer Valley Lufthavn, Glendale Municipal Lufthavn, Falcon Field Lufthavn og Phoenix Goodyear Lufthavn.

Bestil din flyrejse hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge blandt det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Tip til, hvornår du skal bestille din flybillet til Phoenix

Det fantastiske ved Phoenix er, at uanset hvornår du bestiller billetter til Phoenix, kan du være sikker på, at der er lav luftfugtighed. Phoenix er et yndet rejsemål i højsæsonen fra december til og med marts. På det tidspunkt er der dejligt varmt i Phoenix, når der de fleste andre steder i USA er koldt. Adskillige store sportsarrangementer finder sted om foråret og om vinteren. Lavsæsonen er fra juni til og med september, men hvis du er villig til at trodse varmen, finder du masser af fantastiske tilbud på billetter, hotelværelser og golfbaner. Mange turister besøger Grand Canyon om sommeren og lægger vejen forbi Phoenix bagefter. Midtersæsonen er fra april til og med maj og igen i oktober og november.

Aktiviteter i Phoenix

Besøg Pueblo Grande Museum and Archaeological Park i centrum af Phoenix for at deltage i det årlige Pueblo Grande Indian Market. Dette arrangement, der afholdes hvert år til december, byder på indianske specialiteter, kunst, smykker og optrædener. Se det flotte kunsthåndværk hos de forskellige handlende, og få sjove oplevelser for hele familien. Hvis du ikke rejser i december, kan du gennemse vores side for at få flere oplysninger om aktiviteter i Phoenix lige her på Expedia.dk.

Naturoplevelser i Phoenix

Folk med grønne fingre samles til det årlige Arizona Home and Garden Show, der afholdes i marts i Phoenix. Udstillingen, der finder sted i Phoenix Convention Center, er et besøg værd, hvis du mangler inspiration til haven. Her i Phoenix råder kreativiteten,og du får gode ideer til, hvilke installationer og planter du bør købe til haven. Du skal blot huske at pakke dine havehandsker!

Find golfkøllerne frem, og deltag i en af de største golfturneringer i verden. Phoenix Open afholdes årligt i TPC Scottsdale i slutningen af januar eller først i februar og tiltrækker flere tilskuere end nogen anden golfturnering i verden. Læg vejen forbi golfbanen, og find ud af, hvordan du forbedrer dit drive, når du overværer den spændende turnering Phoenix Open.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Phoenix?
Phoenix, AZ (PHX-Sky Harbor Intl.) er den mest efterspurgte lufthavn i Phoenix. Der er dog en række lufthavne i området, så sørg for at gå efter den rette, når du reserverer din flyrejse.
Hvor langt ligger Phoenix, AZ (PHX-Sky Harbor Intl.) fra Phoenix?
Phoenix, AZ (PHX-Sky Harbor Intl.) er kun en kort køretur fra alle seværdighederne i Phoenix centrum. Du finder lufthavnen 6 km fra hjertet af byen.
Kan jeg flyve til Phoenix i øjeblikket?
For at finde seneste nyt om flyrejser til Phoenix kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om de gældende rejserestriktioner, og om du skal i karantæne, så snart du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Phoenix?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Phoenix, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Phoenix med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Phoenix, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Phoenix?
Hvis du overvejer at flyve til Phoenix, er der en god chance for, at du vil ankomme til PHX (6 km from downtown). Mesa, AZ (AZA-Phoenix - Mesa Gateway) (40 km from downtown) er en anden populær lufthavn.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Phoenix?
I alt findes der 21 luftfartsselskaber, der flyver til Phoenix fra intet mindre end 139 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Phoenix?
Southwest Airlines, American Airlines og Delta Air Lines er nogle af de flyselskaber, der oftest flyver til Phoenix. Langt de fleste fly kommer fra Los Angeles, da Southwest Airlines har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Phoenix?
Er du ved at planlægge en fantastisk rejse til Phoenix? Med 3.369 direkte fly ugentligt er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Phoenix fra?
Mange fly til Phoenix letter fra lufthavnene i Aurora, Glendale og Clinton.
Hvor lang tid tager det at flyve til Phoenix Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan få set undervejs. Fra Aurora til Phoenix er flyvetiden i gennemsnit på 3 timer og 6 minutter. Fra Glendale går der omkring 2 timer og 41 minutter, og fra Clinton tager det 3 timer og 32 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Phoenix?
De fleste rutinerede rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne er typisk dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. En anden måde, du kan finde det bedste tilbud på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har op til flere lufthavne, kan du tjekke, hvad det vil koste at flyve til en mindre terminal. Et sidste godt råd: En anden simpel måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du falder over en fantastisk pris. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Phoenix?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyrejse være krævende. Men der er ingen grund til bekymring. Følg disse nyttige råd til en behagelig begyndelse på din ferie til Phoenix.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At rejse med fly kan sagtens være en behagelig oplevelse, hvis du pakker de rigtige ting. Først og fremmest kan du få brug for basale toiletsager, såsom tandbørste og tandpasta, et sæt skiftetøj og nogle blade. Desuden skal der næsten være plads i tasken til dit elektroniske udstyr, oplader, eventuelle medikamenter og måske ligeledes en behagelig nakkepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du huske at medbringe pas, dine rejsedokumenter og betalingskort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Put alle store beholdere med hårgelé og hårspray i den indskrevne bagage. Alle former for flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml kommer ikke med om bord. Spidse eller skarpe genstande, som din kære lommekniv, samt andre objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom spraydåser, sprøjtemaling og benzin, er også udelukket.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være noget så enkelt som dit tøjvalg. Forbered dig på forskellige temperaturer ved at tage flere lag på. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver koldt om bord på flyet. Stilletter, klipklappere og snørestøvler er bedre i andre situationer. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved langdistancefly muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå dette bør du udnytte enhver mulighed for at gå lidt ned ad midtergangen. Støttestrømper er også en nem måde at reducere risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Phoenix?
Det hele handler om forberedelse. Vi har udarbejdet nogle tips til at komme hurtigt gennem lufthavnskontrollen. Phoenix kan godt gøre sig klar:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal sikre sig, at du har et gyldigt pas og et boardingpas, inden du kan fortsætte. Sørg derfor for at have dem klar.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern alle metalgenstande, der kan få alarmen til at reagere. Det omfatter blandt andet hovedtelefoner samt store jakker eller frakker. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektroniske enheder som telefoner og bærbare computere skal også placeres i en bakke og scannes. Men tag det helt roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Eventuelle væsker, såsom tandpasta eller parfume, som du vil have med ombord, skal være på under 100 ml. Beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det er også muligt, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være smart at iføre dig nemme sko.
  • Spidse eller skarpe genstande såsom knive eller sakse er ikke tilladt om bord på flyet. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Phoenix
Destinationslufthavn
Phoenix
Destinationslufthavnens IATA-kode
PHX