Billigste flyrejser til Houston

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.638 for en enkeltbillet og DKK 2.662 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Houston

Fly til Houston

Houston er den største by i Texas og en meget populær turistdestination. Houston tiltrækker turister på grund af sit verdensberømte teater, de hundredvis af parker, de fremragende museer og den spændende uafhængige musikscene. Houston har flere kælenavne, der hver især afspejler et bestemt aspekt af byen. Det officielle kælenavn er Space City, som er opstået, fordi byen er hjemsted for Lyndon B. Johnson Space Center. Houston er også kendt som Bayou City (vandløbsbyen) på grund af de mange vandløb, der gennemskærer området. Andre populære kælenavne for Houston er H-Town, Gulf Coast City og The Big Heart. Bestil din billige flybillet til Houston på Expedia i dag, hvis denne fantastiske by lyder som et sted, hvor du har lyst til at tilbringe ferien.

Lufthavne i Houston

Mange fly til Houston lander i George Bush Interkontinentale Lufthavn (IAH), som er Houstons vigtigste lufthavn. Det er den 6. travleste lufthavn i USA, den 10. travleste lufthavn i Nordamerika og den 14. travleste lufthavn i verden målt på passagertrafik. IAH er opkaldt efter George Bush, som var præsident nr. 41 i USA. United Airlines dominerer i IAH. Flyt til Houston lander også i William P. Hobby Lufthavn (HOU), der ligger i Houstons centrum. HOU var Houstons vigtigste lufthavn, indtil IAH åbnede i 1969. HOU anses af mange som en af de fem bedste lufthavne i verden. En tredje lufthavn i Houston-området er Ellington International Field (EFD), som både er en civil og en militær lufthavn.

Bestil dine flybilletter til Houston hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du bestille din flyrejse til Houston?

Det fantastiske vejr og de lige så fantastiske priser gør det skønt at rejse til Houston hele året rundt. Billetterne er især efterspurgte i højsæsonen mellem marts og maj og oktober og november, hvor vejret også er allerbedst. Midtersæsonen ligger mellem februar og september. Det er lavsæson i juli og august samt december og januar. Turister forsøger normalt at undgå Houston i den varme og regnfulde sommer, men vintrene kan være meget behagelige.

Populære flyrejser til Houston

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.638 for en enkeltbillet og DKK 2.662 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.