Billige flybilletter til Houston

Billigste flyrejser til Houston

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 6.079, kr for en enkeltbillet og 2.910, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Viva Aerobus
Austrian Airlines
Lufthansa
Delta
United
Turkish Airlines
Delta
KLM
Air France
KLM

Om Houston

Fly til Houston

Houston er den største by i Texas og en meget populær turistdestination. Houston tiltrækker turister på grund af sit verdensberømte teater, de hundredvis af parker, de fremragende museer og den spændende uafhængige musikscene. Houston har flere kælenavne, der hver især afspejler et bestemt aspekt af byen. Det officielle kælenavn er Space City, som er opstået, fordi byen er hjemsted for Lyndon B. Johnson Space Center. Houston er også kendt som Bayou City (vandløbsbyen) på grund af de mange vandløb, der gennemskærer området. Andre populære kælenavne for Houston er H-Town, Gulf Coast City og The Big Heart. Bestil din billige flybillet til Houston på Expedia i dag, hvis denne fantastiske by lyder som et sted, hvor du har lyst til at tilbringe ferien.

Lufthavne i Houston

Mange fly til Houston lander i George Bush Interkontinentale Lufthavn (IAH), som er Houstons vigtigste lufthavn. Det er den 6. travleste lufthavn i USA, den 10. travleste lufthavn i Nordamerika og den 14. travleste lufthavn i verden målt på passagertrafik. IAH er opkaldt efter George Bush, som var præsident nr. 41 i USA. United Airlines dominerer i IAH. Flyt til Houston lander også i William P. Hobby Lufthavn (HOU), der ligger i Houstons centrum. HOU var Houstons vigtigste lufthavn, indtil IAH åbnede i 1969. HOU anses af mange som en af de fem bedste lufthavne i verden. En tredje lufthavn i Houston-området er Ellington International Field (EFD), som både er en civil og en militær lufthavn.

Bestil dine flybilletter til Houston hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du bestille din flyrejse til Houston?

Det fantastiske vejr og de lige så fantastiske priser gør det skønt at rejse til Houston hele året rundt. Billetterne er især efterspurgte i højsæsonen mellem marts og maj og oktober og november, hvor vejret også er allerbedst. Midtersæsonen ligger mellem februar og september. Det er lavsæson i juli og august samt december og januar. Turister forsøger normalt at undgå Houston i den varme og regnfulde sommer, men vintrene kan være meget behagelige.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Houston?
Houston, Texas (IAH-George Bush Intercontinental) er den mest besøgte lufthavn i Houston. Der er dog andre lufthavne i det omkringliggende område, så sørg for at sikre dig, at du vælger den rigtige, når du reserverer din flyvetur.
Hvor langt ligger IAH fra Houston?
Der er ingen ben i at skulle ud på en lidt længere tur, hvis du har planlagt det hele på forhånd. Houston centrum er 25 km fra Houston Lufthavn (IAH), så det kan være en god idé at finde ud af, hvordan du nemmest kommer ind til byen, før du lander i lufthavnen.
Kan jeg flyve til Houston i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Houston forløber uden problemer ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en god måde at holde dig ajour med de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og sundhedsmyndighedernes vejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Houston?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Houston, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Houston med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Houston, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Houston?
Med et fly til Houston lander du enten i IAH eller HOU. Den første ligger 25 km fra midtbyen, mens den anden ligger 14 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Houston?
25 flyselskaber flyver til Houston fra 171 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Houston?
United Airlines og American Airlines er blot nogle af de mest foretrukne luftfartsselskaber, der flyver til Houston. De fleste rejsende flyver fra Dallas med United Airlines.
Hvor mange direkte fly er der til Houston?
Det er altid nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du skal besøge Houston, vil det glæde dig at høre, at der findes 4.768 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Houston fra?
Fly til Houston fra Aurora, Edgewater og Carrollton er populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Houston Lufthavn?
Hvis det er Aurora, du tager afsted fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 2 timer og 31 minutter, inden du ankommer til Houston. Fra flyvepladsen i Edgewater tager det cirka 2 timer og 58 minutter, og fra Carrollton er flyvetiden 1 time og 54 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Houston?
De fleste erfarne rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil tit være højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Priser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser for forskellige flyselskaber. Et sidste råd er altid at være klar på at købe billetterne. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du ser en uimodståelig pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Houston?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Houston være en let sag eller trække ud i det uendelige. Vi har samlet nogle praktiske råd, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med din næste rejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Allerførst skal du pakke pas, vigtige papirer, kreditkort og medicin. Derefter skal du huske noget underholdning til at fordrive tiden med. En god bog og en telefon spækket med dine yndlingsfilm er nogle gode bud. Hvis du håber på at tage en hurtig lur, kan en pude til nakken og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og deodorant, så du kan være frisk som en havørn, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er en schweizerkniv, der gemmer sig i et sted i din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter eksplosive og brændbare genstande som brændstof og fyrværkeri samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være det tøj, du ifører dig. Forbered dig på temperaturændringer ved at gå efter flere lag. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver køligt om bord på flyet. Højhælede sko og sandaler er bedre i andre situationer. I stedet for bør du vælge flade, lukkede sko såsom gummisko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Uheldigvis er en risiko ved langdistanceflyrejser muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet over en lang periode. For at undgå, at det sker, bør du udnytte muligheden for at strække benene og gå en tur i kabinen. Rejsestrømper er også en enkel måde at reducere risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Houston?
Tricket er, at være velforberedt, inden du når til lufthavnskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Houston på et øjeblik. Følg disse råd, så din rejse kommer godt fra start:

  • Husk at have boardingkort og pas lige ved hånden. Det er nemlig det allerførste, du vil blive bedt om at vise i lufthavnskontrollen.
  • Efterfølgende skal både håndbagagen og dig scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du tage eventuelle genstande af, der kan udløse alarmen. Ejendele såsom bælte, jakke og hovedtelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Elektronisk udstyr som telefoner og bærbare computere skal også placeres i en bakke og undersøges. Men tag det helt roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Eventuelle væsker, såsom shampoo eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Sikkerhedssko og andre kraftige sko skal som regel igennem ekstra screening.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt ned i den indcheckede bagage. Ellers bliver sådanne genstande konfiskeret, fordi de ikke må medbringes i kabinen.

Oplysninger om flyrejsen til Houston
DestinationslufthavnGeorge Bush Intercontinental
Destinationslufthavnens IATA-kodeIAH
DestinationHouston
Flyrejsens pris1.263, kr

Populære flyrejser til Houston

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 6.079, kr for en enkeltbillet og 2.910, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

United
Turkish Airlines