Billige flybilletter til New Orleans

Billigste flyrejser til New Orleans

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 772, kr for en enkeltbillet og 1.693, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

American Airlines
Delta
United
American Airlines
Delta
Finnair
TAP Portugal
British Airways
Lufthansa
Icelandair

Om New Orleans

Fly til New Orleans

New Orleans er den slags by, som man bør advare mod, og det skyldes ikke orkanerne. Det skyldes nærmere, at New Orleans er en fortryllende og magisk by, som du ikke har lyst til at forlade igen. Der findes flere historier om mennesker, der tog på ferie i New Orleans og simpelthen ikke kunne få sig selv til at tage hjem igen. Du kan selv opleve, hvad det er, der er så forførende ved denne by ved at reservere billige flybilletter til New Orleans på Expedia.dk i dag.

Lufthavne i New Orleans

De fleste fly til New Orleans lander i Louis Armstrong New Orleans Internationale Lufthavn (MSY). Mange bliver forvirrede over, at IATA-koden for denne lufthavn er MSY, men det skyldes, at lufthavnen tidligere blev kaldt Moisant Stock Yards. MSY er den travleste lufthavn i Louisiana og den sjette travleste lufthavn i det sydøstlige USA. Du kan finde flere oplysninger om fly til MSY på Flights.com. En anden lufthavn i nærheden af New Orleans er Lakefront Lufthavn (NEW), som oprindeligt var den primære kommercielle lufthavn i New Orleans.

Bestil dine flybilletter til New Orleans hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal man reservere flybilletter til New Orleans?

Hvis du vil opleve Mardi Gras eller New Orleans Jazz & Heritage Festival, skal du sørge for at reservere dine flybilletter til New Orleans i meget god tid, da disse to begivenheder er meget populære. Hvis du vil spare penge på flybilletter til New Orleans og nødvendigvis vil rejse i højsæson, er det en god idé at reservere billetter i lavsæsonen fra juni til september. Det kan være meget varmt og fugtigt i juli og august, men du kan opnå gode rabatter, hvis du rejser i de varme måneder. Vinteren er hverken høj- eller lavsæson i New Orleans. Vintrene er som regel milde, men vejret kan nogle gange være uforudsigeligt. Jul er normalt højsæson i de fleste byer, men New Orleans er rimelig stille og mindre besøgt ved juletid. Højsæsonen ligger fra februar til maj og fra oktober til november, hvor vejret er bedst.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i New Orleans?
Der er en enkelt lufthavn i New Orleans, nemlig New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans International).
Hvor langt er der til New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans International) fra New Orleans?
MSY er 18 km fra hjertet af New Orleans, så forvent at skulle ud på en lille køretur ind til den centrale del af byen.
Kan jeg flyve til New Orleans i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til New Orleans er så ukompliceret som muligt ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig ajour med de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til New Orleans?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til New Orleans, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til New Orleans med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til New Orleans, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i New Orleans?
Når du flyver til New Orleans, lander du i MSY. Stå af flyet, find din bagage, og tag ind mod centrum, som befinder sig omkring 18 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til New Orleans?
Der findes samlet set 14 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til New Orleans fra intet mindre end 50 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til New Orleans?
United Airlines, Southwest Airlines og Spirit Airlines er nogle af de flyselskaber, der oftest flyver til New Orleans. De fleste fly kommer fra Houston, eftersom United Airlines har flest ruter herfra.
Hvor mange direkte fly er der til New Orleans?
Er du ved at planlægge en spændende ferie til New Orleans? Med cirka 961 direkte fly ugentligt er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til New Orleans fra?
De mest populære fly til New Orleans er med afgang fra lufthavne i Midtown, Monroe og Belmont.
Hvor lang tid tager det at flyve til New Orleans Lufthavn?
Hvis det er Midtown, du rejser fra, kommer du til at være om bord i omkring 2 timer og 4 minutter, inden du ankommer til New Orleans. Fra lufthavnsterminalen i Monroe tager det cirka 2 timer og 12 minutter, og fra Belmont er flyvetiden i gennemsnit 2 timer og 53 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til New Orleans?
Enhver erfaren rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil ofte være dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du måske finde en billigere flybillet til en mindre populær lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe rejsen. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du opdager en uimodståelig pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til New Orleans?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en flyvetur være udfordrende. Men der er ingen grund til bekymring. Følg disse råd til en ukompliceret begyndelse på din rejse til New Orleans.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en let flyveoplevelse er at være godt forberedt. Begynd med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, kontanter og medikamenter. Derudover kan du tage nogle ting med, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom diverse elektronisk udstyr eller lidt læsestof. Det er også en god idé at sørge for at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par høretelefoner. Selvfølgelig skal du også huske at lægge lidt toiletsager som tandbørste, læbepomade og et ekstra sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der er forbudt hos flyselskaberne, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter knive, sakse, sprøjtemaling og fyrværkeri. Sportsudstyr såsom baseballkøller og objekter, der kan skade andre passagerer, såsom sværd og våben, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på på en flyver egner sig ikke til modeopvisning. Ifør dig behageligt lag på lag-tøj, og pak en trøje, da det kan blive køligt i kabinen på langdistancefly. Flade, lukkede sko er også at foretrække.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på længere flyrejser. Men den gode nyhed er, at der er en række måder at reducere risikoen betydeligt for at få det. Sørg for at få nok vand, bevæg dig en tur gennem midtergangen, så ofte som du kan, og ifør dig flystrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til New Orleans?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være forberedt, inden du når til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde kan du gå om bord på flyet til New Orleans på et øjeblik. Følg disse nyttige råd, så din rejse får en god begyndelse:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingkort, inden du kan komme videre. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom hovedtelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Elektroniske genstande som telefoner og bærbare computere skal også placeres i en bakke og scannes. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Vil du gerne rejse afsted med en eau de cologne? Det er ikke noget problem. Så længe den er i en beholder på under 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens tage den med i håndbagagen.
  • Lette gummisko er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Støvler og andre kraftigere sko skal ofte igennem yderligere screening.
  • Spidse eller skarpe genstande såsom knive eller sakse er ikke tilladt om bord på flyet. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til New Orleans
Destinationslufthavn
Louis Armstrong New Orleans International
Destinationslufthavnens IATA-kode
MSY
Destinationsby
New Orleans
Pris for flyrejse tur-retur
1.488, kr