Billige flybilletter til New Orleans

Billigste flyrejser til New Orleans

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.510, kr for en enkeltbillet og 5.055, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair
British Airways
Air France
United
Delta
TAP Portugal
KLM
Air France
Delta
Air Canada

Om New Orleans

Fly til New Orleans

New Orleans er den slags by, som man bør advare mod, og det skyldes ikke orkanerne. Det skyldes nærmere, at New Orleans er en fortryllende og magisk by, som du ikke har lyst til at forlade igen. Der findes flere historier om mennesker, der tog på ferie i New Orleans og simpelthen ikke kunne få sig selv til at tage hjem igen. Du kan selv opleve, hvad det er, der er så forførende ved denne by ved at reservere billige flybilletter til New Orleans på Expedia.dk i dag.

Lufthavne i New Orleans

De fleste fly til New Orleans lander i Louis Armstrong New Orleans Internationale Lufthavn (MSY). Mange bliver forvirrede over, at IATA-koden for denne lufthavn er MSY, men det skyldes, at lufthavnen tidligere blev kaldt Moisant Stock Yards. MSY er den travleste lufthavn i Louisiana og den sjette travleste lufthavn i det sydøstlige USA. Du kan finde flere oplysninger om fly til MSY på Flights.com. En anden lufthavn i nærheden af New Orleans er Lakefront Lufthavn (NEW), som oprindeligt var den primære kommercielle lufthavn i New Orleans.

Bestil dine flybilletter til New Orleans hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal man reservere flybilletter til New Orleans?

Hvis du vil opleve Mardi Gras eller New Orleans Jazz & Heritage Festival, skal du sørge for at reservere dine flybilletter til New Orleans i meget god tid, da disse to begivenheder er meget populære. Hvis du vil spare penge på flybilletter til New Orleans og nødvendigvis vil rejse i højsæson, er det en god idé at reservere billetter i lavsæsonen fra juni til september. Det kan være meget varmt og fugtigt i juli og august, men du kan opnå gode rabatter, hvis du rejser i de varme måneder. Vinteren er hverken høj- eller lavsæson i New Orleans. Vintrene er som regel milde, men vejret kan nogle gange være uforudsigeligt. Jul er normalt højsæson i de fleste byer, men New Orleans er rimelig stille og mindre besøgt ved juletid. Højsæsonen ligger fra februar til maj og fra oktober til november, hvor vejret er bedst.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til New Orleans

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.510, kr for en enkeltbillet og 5.055, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair
TAP Portugal