Billige flybilletter til Atlanta

Billigste flyrejser til Atlanta

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.073, kr for en enkeltbillet og 4.347, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair
American Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Delta
Icelandair
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Delta
KLM

Om Atlanta

Om

Fly til

Den amerikanske delstat Georgias hovedstad bugner af seværdigheder, du ikke må gå glip af. Nyd alle s fristelser – shop, til du ikke kan bære flere poser, i Underground , skrig lungerne ud på de nervepirrende rutsjebaner i Six Flags Over Georgia – og sæt også tid af til at få mere at vide om en af USA's største ledere på Martin Luther King Jr. National Historic Site.

Når du kigger efter flybilletter til , skal du nok regne med en enkelt mellemlanding i en europæisk storby, inden du er fremme. Turen med fly til tager fra 11 til 15 timer med mellemlanding fra både København, Billund og Aalborg. Fra de to jyske lufthavne kan det nogle gange være billigere at finde en afgang med to mellemlandinger.

Hvornår skal du bestille din flybillet til ?

Kælenavnet Hotlanta kunne tyde på, at temperaturen i Georgia er skyhøj hele året rundt. Men i modsætning til, hvad mange tror, er der en behagelig temperatur i det meste af året, selvom somrene kan være varme. Så hvis du ikke kan udholde tanken om at stå i kø i solen, mens du venter på at udforske World of Coca-Cola, kan du overveje at finde flybilletter til i efterårs- eller vintermånederne. Og selvom sommeren kan være varm, er der gode muligheder for at blive afkølet ved at tilbringe dagen med at plaske rundt i vandlandet Six Flags White Water. Husk under alle omstændigheder at medbringe din eventyrlyst, uanset hvornår du rejser til .

Med fly til – ankomst til lufthavnen

Hartsfield Jackson Internationale Lufthavn (ATL) er imponerende. Lufthavnen, der ligger blot 17-18 kilometer syd for centrum af , er den travleste lufthavn i verden. Der ankommer og afgår dagligt over 2.500 fly til via Hartsfield Jackson, som betjener over 150 indenrigs- og over 60 udenrigsdestinationer. Du behøver imidlertid ikke at bekymre dig om at fare vild. Her er masser af sydstatsgæstfrihed og har adskillige restauranter, butikker og loungeområder, hvor du kan hygge dig og føle dig hjemme.

Fly – : Transport fra lufthavnen

Når du er klar til at forlade verdens travleste lufthavn og begynde at udforske The Big Peach, som byen kærligt bliver kaldt, har du et utal af muligheder. Undersøg i første omgang om dit hotel i inkluderer lufthavnstransport.

Du kan også hilse på MARTA, Metropolitan Rapid Transit Authority. MARTA's røde og gule ruter, der både omfatter tog og busser, tilbyder transport fra lufthavnen og sætter passagerer af i hele og omegn. MARTA stopper ved alle de centrale Five Points-stationer, hvor der er forbindelse til andre destinationer, så du nemt kan skifte og komme videre til dit bestemmelsessted.

Hvis du ikke vil være afhængig af køreplaner og busruter, kan du reservere billeje i på forhånd. På den måde kan du køre frit rundt i hele Georgia og fortsætte rejsen i dit eget tempo.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Atlanta

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.073, kr for en enkeltbillet og 4.347, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair
Icelandair