Billige flybilletter til Atlanta

Billigste flyrejser til Atlanta

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.991, kr for en enkeltbillet og 3.294, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Finnair
Lufthansa
Brussels Airlines
American Airlines
TAP Portugal
Icelandair
Qatar Airways
Turkish Airlines
Delta

Om Atlanta

Fly til Atlanta

Georgias hovedstad bugner af seværdigheder, du ikke må gå glip af. Nyd alle Atlantas fristelser – shop, til du ikke kan bære flere poser, i Underground Atlanta, skrig lungerne ud på de nervepirrende rutsjebaner i Six Flags Over Georgia – og sæt også tid af til at få mere at vide om en af USA's største ledere på Martin Luther King Jr. National Historic Site. Udforsk universets mysterier på Fernbank Science Center, og grin, til du får ondt i maven, på Punchline Comedy Club. Bestil din flyrejse til Atlanta i dag, og begynd at planlægge din ferie, uanset, om det er Georgia State Capitol-bygningen eller Atlanta Symfoniorkester, der trækker.

Hvornår skal du bestille din flybillet til Atlanta?

Kælenavnet Hotlanta kunne tyde på, at temperaturen i Georgia er skyhøj hele året rundt. Men i modsætning til, hvad mange tror, er der en behagelig temperatur i Atlanta det meste af året, selvom somrene kan være varme. Så hvis du ikke kan udholde tanken om at stå i kø i solen, mens du venter på at udforske World of Coca-Cola, kan du overveje at besøge byen i efterårs- eller vintermånederne. Og selvom sommeren kan være varm, er der gode muligheder for at blive afkølet ved at tilbringe dagen med at plaske rundt i vandlandet Six Flags White Water. Husk under alle omstændigheder at medbringe din eventyrlyst, uanset hvilken årstid du besøger Atlanta på.

Bestil dine flybilletter til Atlanta hos Expedia

Reservér billige flyrejser til Atlanta lige her på Expedia.dk. Vi sammensætter en liste over de flyrejser, der matcher dine behov, og som tager hensyn til både dit budget og dine ønsker til flyselskab. På den måde begynder din ferie, så snart du går om bord på flyet, fordi du ved, at du har fået den bedst mulige pris på din flybillet. Du kan blot læne dig tilbage og slappe af med visheden om, at vi har sørget for alt. Derudover sørger vores prisgaranti for, at du har så mange lommepenge som muligt, så du kan købe souvenirs i Zoo Atlanta.

Lufthavne i Atlanta

Hartsfield Jackson Internationale Lufthavn (ATL) er imponerende. ATL, der ligger blot 17-18 kilometer syd for Atlantas centrum, er den travleste lufthavn i verden. Der ankommer og afgår dagligt over 2.500 fly til og fra Hartsfield Jackson, som betjener over 150 indenrigs- og over 60 udenrigsdestinationer. Du behøver imidlertid ikke at bekymre dig om at fare vild. ATL er eksperter i sydstatsgæstfrihed og har adskillige restauranter, butikker og loungeområder, hvor du kan hygge dig og føle dig hjemme.

Transport fra lufthavnen

Når du er klar til at forlade verdens travleste lufthavn og begynde at udforske The Big Peach, har du et utal af muligheder. Ring til dit hotel for at finde ud af, om det er et af de mange hoteller, der har en gratis transportservice fra lufthavnen. Mange af de lokale hoteller tilbyder denne gratis og bekvemme service. Du skal blot finde ud af, om dit hotel hører til disse og ikke automatisk gå ud fra, at det er tilfældet. Du kan også hilse på MARTA, Metropolitan Transit Authority. MARTA's røde og gule ruter, der både omfatter tog og busser, tilbyder transport fra lufthavnen og sætter passagerer af i hele Atlanta og omegn. MARTA stopper ved alle de centrale Five Points-stationer, hvor der er forbindelse til andre destinationer, så du nemt kan skifte og komme videre til dit bestemmelsessted.

Hvis du ikke vil være afhængig af køreplaner og busruter, kan du reservere en lejebil på forhånd her på Expedia.dk. På den måde kan du køre frit rundt i hele Georgia og fortsætte rejsen i dit eget tempo.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Atlanta?
Mange rejsende flyver til Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta Intl.), når de aflægger visit i Atlanta. Der er dog mere end én lufthavn til rådighed i området, så vær opmærksom på det, når du planlægger din rejse.
Hvor langt ligger ATL fra Atlanta?
Der er 13 km fra Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta Intl.) og ind til Atlanta midtby. Gør tingene nemmere for dig selv ved at finde den bedste måde at komme fra terminalen og ind til hjertet af byen på, før du lander.
Kan jeg flyve til Atlanta i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Atlanta forløber helt uden problemer ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en god måde at holde dig ajour med de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og sundhedsmyndighedernes vejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Atlanta?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Atlanta, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Atlanta med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Atlanta, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Atlanta?
Med et fly til Atlanta ankommer du enten til ATL eller PDK. Den første ligger 13 km fra midtbyen, mens sidstnævnte ligger 17 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Atlanta?
I alt findes der 20 luftfartsselskaber, der flyver til Atlanta fra 205 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Atlanta?
Delta Air Lines, American Airlines og Southwest Airlines er nogle af dem, der oftest flyver til Atlanta. Langt de fleste fly ankommer fra New York, da Delta Air Lines har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Atlanta?
Det er meget nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal bekymre dig om at skulle mellemlande. Hvis du har planer om at rejse til Atlanta, vil det glæde dig at høre, at der findes 6.959 direkte fly ugentligt.
Hvor lang tid tager det at flyve til Atlanta Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Clinton til Atlanta er rejsetiden i gennemsnit 2 timer og 8 minutter. Fra Edgewater går der som regel 2 timer og 15 minutter, og fra Aurora er der 2 timer og 31 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Atlanta?
Vi kender alle til de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid formår at finde superbillige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Vil du gerne vide, hvad deres hemmelighed er? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre travl terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Det sidste råd er, at du altid skal være klar til med det samme at købe dine billetter, hvis du falder over et godt tilbud. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Atlanta?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du forbereder dig. Kig nærmere på disse nyttige råd, så din rejse til Atlanta kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en behagelig flyveoplevelse er at være godt forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, kreditkort og medicin. Derudover kan du tage nogle ting med, som du kan fordrive tiden med, såsom diverse elektronisk udstyr eller lidt læsestof. Det kan også være smart at sørge for at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par ørepropper. Selvfølgelig skal du ikke glemme at smide lidt toiletsager som tandbørste, vådservietter og lidt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er spidse genstande, der gemmer sig i et rum i din kabinetaske. Andre forbudte genstande tæller eksplosive og brændbare stoffer som spraydåser og blegemiddel samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være den vigtigste prioritet, når du afgør, hvad du skal være iklædt om bord. Tænk også rigtig godt over dit valg af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give hævede fødder. Flade og rummelige sko er altid en god idé.
  • Uheldigvis er en risiko ved at flyve over lange distancer muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benene forårsaget af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå dette bør du udnytte enhver mulighed for at gå en tur i kabinen og strække benene. Rejsestrømper er også en enkel måde at mindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Atlanta?
Svaret er enkelt – vær forberedt. Vi har udarbejdet nogle praktiske råd til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Atlanta kan godt gøre sig klar:

  • Hav boardingpas og pas lige i nærheden. Det er det første, du vil blive bedt om at vise i lufthavnskontrollen.
  • Efterfølgende skal både du og din håndbagage igennem en scanning. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Ejendele som bælte, frakke og høretelefoner skal gennem maskinen.
  • Elektronisk udstyr som bærbare computere og telefoner skal også på en bakke og undersøges. Men tag det helt roligt, for du kommer hurtigt online igen.
  • Væsker, såsom læbepomade eller eau de cologne, som du vil medbringe ombord, skal være på under 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan godt være, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en god idé at iføre dig nemme sko.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt ned i den indskrevne bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Atlanta
DestinationslufthavnHartsfield-Jackson Atlanta Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnATL
DestinationAtlanta
Flyrejsens pris3.900, kr

Populære flyrejser til Atlanta

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.991, kr for en enkeltbillet og 3.294, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
TAP Portugal