Billige flybilletter til Atlanta

Billigste flyrejser til Atlanta

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 6.330, kr for en enkeltbillet og 4.195, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

JetBlue Airways
Delta
Lufthansa
Finnair
United
Icelandair
Turkish Airlines
Delta
Virgin Atlantic
KLM

Om Atlanta

Fly til Atlanta

Georgias hovedstad bugner af seværdigheder, du ikke må gå glip af. Nyd alle Atlantas fristelser – shop, til du ikke kan bære flere poser, i Underground Atlanta, skrig lungerne ud på de nervepirrende rutsjebaner i Six Flags Over Georgia – og sæt også tid af til at få mere at vide om en af USA's største ledere på Martin Luther King Jr. National Historic Site. Udforsk universets mysterier på Fernbank Science Center, og grin, til du får ondt i maven, på Punchline Comedy Club. Bestil din flyrejse til Atlanta i dag, og begynd at planlægge din ferie, uanset, om det er Georgia State Capitol-bygningen eller Atlanta Symfoniorkester, der trækker.

Hvornår skal du bestille din flybillet til Atlanta?

Kælenavnet Hotlanta kunne tyde på, at temperaturen i Georgia er skyhøj hele året rundt. Men i modsætning til, hvad mange tror, er der en behagelig temperatur i Atlanta det meste af året, selvom somrene kan være varme. Så hvis du ikke kan udholde tanken om at stå i kø i solen, mens du venter på at udforske World of Coca-Cola, kan du overveje at besøge byen i efterårs- eller vintermånederne. Og selvom sommeren kan være varm, er der gode muligheder for at blive afkølet ved at tilbringe dagen med at plaske rundt i vandlandet Six Flags White Water. Husk under alle omstændigheder at medbringe din eventyrlyst, uanset hvilken årstid du besøger Atlanta på.

Bestil dine flybilletter til Atlanta hos Expedia

Reservér billige flyrejser til Atlanta lige her på Expedia.dk. Vi sammensætter en liste over de flyrejser, der matcher dine behov, og som tager hensyn til både dit budget og dine ønsker til flyselskab. På den måde begynder din ferie, så snart du går om bord på flyet, fordi du ved, at du har fået den bedst mulige pris på din flybillet. Du kan blot læne dig tilbage og slappe af med visheden om, at vi har sørget for alt. Derudover sørger vores prisgaranti for, at du har så mange lommepenge som muligt, så du kan købe souvenirs i Zoo Atlanta.

Lufthavne i Atlanta

Hartsfield Jackson Internationale Lufthavn (ATL) er imponerende. ATL, der ligger blot 17-18 kilometer syd for Atlantas centrum, er den travleste lufthavn i verden. Der ankommer og afgår dagligt over 2.500 fly til og fra Hartsfield Jackson, som betjener over 150 indenrigs- og over 60 udenrigsdestinationer. Du behøver imidlertid ikke at bekymre dig om at fare vild. ATL er eksperter i sydstatsgæstfrihed og har adskillige restauranter, butikker og loungeområder, hvor du kan hygge dig og føle dig hjemme.

Transport fra lufthavnen

Når du er klar til at forlade verdens travleste lufthavn og begynde at udforske The Big Peach, har du et utal af muligheder. Ring til dit hotel for at finde ud af, om det er et af de mange hoteller, der har en gratis transportservice fra lufthavnen. Mange af de lokale hoteller tilbyder denne gratis og bekvemme service. Du skal blot finde ud af, om dit hotel hører til disse og ikke automatisk gå ud fra, at det er tilfældet. Du kan også hilse på MARTA, Metropolitan Transit Authority. MARTA's røde og gule ruter, der både omfatter tog og busser, tilbyder transport fra lufthavnen og sætter passagerer af i hele Atlanta og omegn. MARTA stopper ved alle de centrale Five Points-stationer, hvor der er forbindelse til andre destinationer, så du nemt kan skifte og komme videre til dit bestemmelsessted.

Hvis du ikke vil være afhængig af køreplaner og busruter, kan du reservere en lejebil på forhånd her på Expedia.dk. På den måde kan du køre frit rundt i hele Georgia og fortsætte rejsen i dit eget tempo.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Atlanta

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 6.330, kr for en enkeltbillet og 4.195, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Icelandair