Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Billeje Canada

Canada er et fantastisk smukt og varieret rejseland, der bare venter på at blive udforsket på kryds og tværs. De store vidder og den barske natur gør det dog noget nær uundværligt at booke biludlejning i Canada, hvis du skal have det optimale ud af rejsen. Du er langt fra den eneste, som kan se det fascinerende i et roadtrip gennem Canadas enestående natur, så heldigvis er der god konkurrence på udlejningsmarkedet.

Udvalget inden for billeje i Canada er derfor stort, uanset om du drømmer om en terrængående firhjulstrækker eller en autocamper med plads til hele familien. Brændstofpolitikken er fair og overskuelig, og alle priserne er transparente og uden skjulte omkostninger.

Ophold, ankomst og biludlejning i Canada

Canada har det hele, uanset om du drømmer om utæmmede bjergmassiver, ensomme naturstrande, barsk vildmark, enestående dyreliv eller pulserende storbyer. Med en udlejningsbil i Canada kommer du rundt til det hele i dit eget tempo. Eftersom du højst sandsynligt skal bruge flybilletter til Canada i forbindelse med rejsen, kan det være en god ide at booke hele rejsen samlet. Bestiller du en rejse til Canada med både fly og billeje, kan der være gode penge at spare. Skal du også bruge hotel i Canada eller anden form for indkvartering? Så er det oplagt at føje denne udgiftspost til pakken også.

Drømmer du om naturoplevelser i særklasse? Lej en bil i Canada!

Det kæmpestore land byder på meget forskelligartede oplevelser, så det kan være svært at bestemme sig. Vil du opleve de idylliske badestrande med maleriske fyrtårne i syd, eller polarlandskaber og isbjørne i nord? Vælger du strand over sne, kan du f.eks. flyve til Québec og herfra fortsætte mod syd, hvor du kan udforske den spændende og naturskønne østkyst, herunder halvøen Nova Scotia og øerne Prince Edward Island og Cape Breton Island. På sidstnævnte finder du bl.a. nationalparken Cape Breton Highlands National Park, der gennemskæres af panoramavejen Cabot Trail. I havet omkring øerne kan du desuden opleve hvaler.

Din udlejningsbil i Canada kan også danne rammen om en tur ned af den transcanadiske motorvej, der med sine 8.030 km er en af verdens længste vejstrækninger. Den går fra St. John’s i Newfoundland til Victoria i British Columbia, og på vejen passerer du gletsjere, tundra, nationalparker, masser af søer, majestætiske bjerge og får både hilst på Stillehavet i øst og Atlanterhavet i vest samt krydset fire øer. Vær dog i den forbindelse opmærksom på, at det oftest vil være forbundet med et stort gebyr, hvis du afleverer din udlejningsbil i Canada et andet sted end udgangspunktet. Har du mulighed for at sammensætte en spændende rundtur, er dette altså langt at foretrække fra et økonomisk synspunkt. Du kan med fordel arrangere din billeje i Canada i perioden mellem juni og oktober, da vejret er bedst på denne tid af året. Om sommeren når havtemperaturen op på ca. 21 grader, og du kan endda besøge en af de udsøgte vingårde omkring Québec og Nova Scotia i øst eller Cowichan Valley på Vancouver Island i vest.