Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Toronto

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Oplysninger om flyrejsen til Toronto

Destinationslufthavn Pearson Intl.
IATA-kode til destinationslufthavn YYZ
Destination Toronto

Om Toronto

Fly til Toronto

Går turen til Toronto, kan du glæde dig til de mange oplevelser, der venter dig! Udover de mange fristelser i Canadas største by finder du i kort afstand fra byen fantastiske naturoplevelser. Der er ikke meget at betænke sig på: Find billige flybilletter til Toronto, og glæd dig til alt det, du skal se, under din ferie i Toronto!

Toronto er Canadas største og Nordamerikas femtestørste by, men samtidig en meget sikker og tryg by at opholde sig i. Du kan kommunikere på både engelsk og fransk i byen – og derudover taler indbyggerne tilsammen mere end 140 forskellige sprog og dialekter. Køb en flyrejse til Toronto, og oplev det hele.

Flyv til Toronto

Når du rejser med fly til Toronto, lander du i Toronto Pearson Airport. Lufthavnen ligger godt 22 km nord for Toronto centrum, og du har flere muligheder for at komme til dit hotel i Toronto. Du kan tage bussen, Airport Express, som kører hvert 30. minut fra lufthavnen. Afhængig af trafikken tager turen mellem 30 – 60 minutter. Eller du kan tage en taxa.

Skal du være mere end et par dage i Toronto, er det både nemmere og billigere for dig at benytte dig af billeje i Toronto. Flere af de større biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, hvor du finder dem på parkeringsområdets niveau 1. Bemærk, at du som regel kan spare penge ved at købe en pakkerejse til Toronto, så husk at bestille lejebilen, samtidig med at du reserverer hotel og køber dine flybilletter til Toronto.

En tur til toppen af Toronto – med mere

Der er meget, du kan opleve, når du er på ferie i Toronto, og det kan være svært at begrænse sig. Her er masser af muligheder for at være kulturel, shoppe igennem, spise godt og komme ud i naturen. Samtidig med du køber dine billige flybilletter til Toronto, kan det være en god idé at danne dig et overblik over, hvad ferien skal indeholde. For der er nok at få tiden til at gå med!

Selvfølgelig skal du en tur op i Torontos vartegn, CN Tower, hvor du har den mest fantastiske udsigt over byen og Lake Ontario. Fra den roterende restaurant i 351 meters højde kan du holde øje med det hele, mens du nyder frokosten. Eller hvad med en tur omkring en af de største chinatowns i verden, som ligger her i Toronto. Også den multikulturelle bydel Kensington Market, hvor du finder mange spændende udendørs markeder, små sjove butikker og hyggelige cafeer, er et besøg værd. På St. Lawrence Market kan du stikke næsen i alle de lokale specialiteter, når Ontarios landmænd om lørdagen sælger ud af deres varer på Farmers' Market. Hvis du kommer på markedet om søndagen, kan du i stedet være heldig at gøre et antikkup.

Trænger du til et pusterum fra storbyen, tager du bare færgen til Toronto Islands, en gruppe småøer, som ligger udenfor Torontos havneområde. Øerne er bilfri, og her fra de grønne områder kan du nyde Torontos skyline på afstand.