Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


En ferie i Lazio byder på romersk historie og flot natur

På en ferie i Lazio i det centrale Italien kan du se, hvor gladiatorerne kæmpede til døden, vandre gennem skove, slappe af på en strand og stå på ski i bjergene.

Der venter dig store landskaber, antikke romerske paladser og højt beliggende middelalderbyer på din rejse til Lazio. Regionen grænser op til Det Tyrrhenske Hav og er fyldt med historiske perler og snedækkede bjerge, skove og kystbyer.

Lazio var Det Romerske Imperiums vugge. Det hele begyndte i Rom, Den Evige Stad. Rom er rig på en blandet arkitektur, som omfatter nogle af verdens mest berømte bygninger. På en storbyferie i Lazio kan du dermed se Colosseum, Pantheon, Engelsborg og resterne af templer, triumfbuer og basilikaer på Forum Romanum. Du bør absolut besøge Peterspladsen og Vatikanet, som er centrum for den katolske verden.

Hvis du interesserer dig for romersk historie, kan du også besøge oldtidsminder i andre dele af Lazio. Du kan f.eks. besøge Hadrians Villa i Tivoli, hvor kejser Hadrian havde sin sommerresidens. Du kan også spadsere gennem resterne af den antikke romerske havneby, Ostia Antica.

Før romernes tid var Lazio befolket af etruskerne. Der er stadig vidnesbyrd om deres eksistens i regionen. Det er værd at besøge Monterozzi-gravpladsen i Tarquinia og udgravningen af den antikke etruskiske by i Parco Naturalistico e Archeologico i Vulci.

De alsidige landskaber gør, at Lazio er en vidunderlig feriedestination, hvis du holder af udendørs liv. Her kan du vandre i skoven og vådområderne eller langs kystsøerne i Circeo Nationalpark. Du kan også se områdets dyreliv i Naturparken i Castelli Romani. Dette beskyttede område indeholder antikke byer, arkæologiske ruiner og middelalderslotte.

Når du får brug for et pusterum, kan du slappe af ved strandene og kystbyerne langs Lazios lange kystlinje, hvor du også finder byerne Sperlonga og Gaeta. Hvis du rejser til Lazio om vinteren, har du mulighed for at tage op til skisportssteder såsom Monte Livata og Campo Staffi.

Lazio kan nemt nås ved at flyve til en af Roms to store internationale lufthavne, Fiumicino og Ciampino. Det er nemt at komme omkring til områdets seværdigheder, kystbyer og skisportssteder med lokale busser og tog, men du kan også udforske regionen i dit eget tempo ved at leje bil.


Bedste hoteltilbud i Lazio

Se alle 8.699 overnatningssteder i Lazio
Hotel Quirinale DKK 485
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.031 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hilton Rome Airport DKK 1.120
  Hilton Rome Airport

  Hilton Rome Airport

  Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
    
   3,8
   ud af 5 (baseret på 3.197 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

   Hilton Garden Inn Rome Airport DKK 980
   Hilton Garden Inn Rome Airport

   Hilton Garden Inn Rome Airport

   Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino
     
    4,1
    ud af 5 (baseret på 2.198 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, ca. 25 km fra Castel Fusano, Hydromania og Atlantico. Derudover ligger PalaLottomatica og Euroma2 ca. 25 km derfra.

    Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport DKK 313
    Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

    Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport

    Via Della Scafa 416, Fiumicino
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 2.027 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger ved vandet, kun 2 km fra Amore e Psiche Monument, Necropoli di Porto Isola Sacra og Capitolium. Derudover ligger Case a Giardino og Grandi Horrea ca. 2 km derfra.

     iQ Hotel Roma DKK 530
     iQ Hotel Roma

     iQ Hotel Roma

     Via Firenze, 8, Rome
       
      4,7
      ud af 5 (baseret på 3.327 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

      Hotel Artemide DKK 803
      Hotel Artemide

      Hotel Artemide

      Via Nazionale 22, Rome
        
       4,8
       ud af 5 (baseret på 2.235 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

       UNAHOTELS Decò Roma DKK 847
       UNAHOTELS Decò Roma

       UNAHOTELS Decò Roma

       Via Giovanni Amendola, 57, Rome
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 2.212 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

        Grand Hotel Olympic DKK 279
        Grand Hotel Olympic

        Grand Hotel Olympic

        Via Properzio 2/a, Rome
          
         3,5
         ud af 5 (baseret på 485 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

         De bedste tilbud på fly + hotel