Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


En ferie i Lazio byder på romersk historie og flot natur

På en ferie i Lazio i det centrale Italien kan du se, hvor gladiatorerne kæmpede til døden, vandre gennem skove, slappe af på en strand og stå på ski i bjergene.

Der venter dig store landskaber, antikke romerske paladser og højt beliggende middelalderbyer på din rejse til Lazio. Regionen grænser op til Det Tyrrhenske Hav og er fyldt med historiske perler og snedækkede bjerge, skove og kystbyer.

Lazio var Det Romerske Imperiums vugge. Det hele begyndte i Rom, Den Evige Stad. Rom er rig på en blandet arkitektur, som omfatter nogle af verdens mest berømte bygninger. På en storbyferie i Lazio kan du dermed se Colosseum, Pantheon, Engelsborg og resterne af templer, triumfbuer og basilikaer på Forum Romanum. Du bør absolut besøge Peterspladsen og Vatikanet, som er centrum for den katolske verden.

Hvis du interesserer dig for romersk historie, kan du også besøge oldtidsminder i andre dele af Lazio. Du kan f.eks. besøge Hadrians Villa i Tivoli, hvor kejser Hadrian havde sin sommerresidens. Du kan også spadsere gennem resterne af den antikke romerske havneby, Ostia Antica.

Før romernes tid var Lazio befolket af etruskerne. Der er stadig vidnesbyrd om deres eksistens i regionen. Det er værd at besøge Monterozzi-gravpladsen i Tarquinia og udgravningen af den antikke etruskiske by i Parco Naturalistico e Archeologico i Vulci.

De alsidige landskaber gør, at Lazio er en vidunderlig feriedestination, hvis du holder af udendørs liv. Her kan du vandre i skoven og vådområderne eller langs kystsøerne i Circeo Nationalpark. Du kan også se områdets dyreliv i Naturparken i Castelli Romani. Dette beskyttede område indeholder antikke byer, arkæologiske ruiner og middelalderslotte.

Når du får brug for et pusterum, kan du slappe af ved strandene og kystbyerne langs Lazios lange kystlinje, hvor du også finder byerne Sperlonga og Gaeta. Hvis du rejser til Lazio om vinteren, har du mulighed for at tage op til skisportssteder såsom Monte Livata og Campo Staffi.

Lazio kan nemt nås ved at flyve til en af Roms to store internationale lufthavne, Fiumicino og Ciampino. Det er nemt at komme omkring til områdets seværdigheder, kystbyer og skisportssteder med lokale busser og tog, men du kan også udforske regionen i dit eget tempo ved at leje bil.


Bedste hoteltilbud i Lazio

Se alle 8.769 overnatningssteder i Lazio
Hotel Quirinale DKK 599
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,1
  ud af 5 (baseret på 3.206 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  iQ Hotel Roma DKK 624
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rome
    
   4,7
   ud af 5 (baseret på 3.411 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

   Hotel Artemide DKK 946
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Rome
     
    4,8
    ud af 5 (baseret på 2.336 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel i romantisk stil ligger i Republikken, mindre end 10 km fra Spanske trappe, Trevi-fontænen og Pantheon. Derudover ligger Circus Maximus og Piazza Navona ca. 10 km derfra.

    Hotel Nazionale DKK 854
    Hotel Nazionale

    Hotel Nazionale

    Piazza Montecitorio, 131, Rome
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 1.240 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Navona, kun få skridt fra Palazzo Montecitorio, Spanske trappe og Trevi-fontænen. Derudover ligger Via del Corso og Pantheon 5 minutter derfra. Du kan gå til Barberini Metrostation på 13 minutter og Spagna Metrostation på 14 minutter.

     Welcome Piram Hotel DKK 478
     Welcome Piram Hotel

     Welcome Piram Hotel

     Via Giovanni Amendola 7, Rome
       
      3,9
      ud af 5 (baseret på 2.082 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Førsteklasses beliggenhed få gader fra Roms Termini Togstation, 100 meter fra Piazza della Repubblica, 500 meter fra Santa Maria Maggiore og 5 minutters gang fra operahuset og Via Nazionale.

      Hilton Rome Airport DKK 1.120
      Hilton Rome Airport

      Hilton Rome Airport

      Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
        
       3,8
       ud af 5 (baseret på 3.319 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med sportsfaciliteter ligger nær lufthavnen i kvarteret Fiumicino Lufthavn i Fiumicino og er også tæt på Parco Leonardo. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Ostia Antica og Castello di Giulio II.

       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento DKK 1.166
       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

       Piazza Dei Cinquecento, 90, Rome
         
        4,5
        ud af 5 (baseret på 536 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Esquilino, 3,3 km fra Circus Maximus.

        Best Western Plus Hotel Universo DKK 567
        Best Western Plus Hotel Universo

        Best Western Plus Hotel Universo

        Via Principe Amedeo 5/B, Rome
          
         4,2
         ud af 5 (baseret på 862 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Rom Centrum, mindre end 10 km fra Basilica di Santa Maria Maggiore, Diocletians termer og Udstillingspaladset.

         De bedste tilbud på fly + hotel