Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Oslo

Oslo er en sjov og interessant destination, som både egner sig til en kort tur eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Oslo

Hos Expedia finder du pakkerejser med fly og overnatning, der kan give besparelser på rejsen. Der er få ting, der er lettere end at samle dine flybilletter og overnatning i en pakkerejse, så du kan spare endnu mere. Du kan overveje en shoppingtur i Oslo for de penge, du sparer.

Reservér et pakketilbud, så du opnår besparelser.

Vores omfattende søgedatabase indeholder over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller globalt.

Du kan finde nogle af de bedste priser på din rejse til Oslo via Expedia.

Næsten alle reservationer kan aflyses uden ekstra gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Oslo

Dette område af Oslo - Sydlige Norge rummer tæt ved 600.000 beboere.

Overrask børnene, og nyd en eftermiddag i Tusenfryd Fornøyelsespark og Lillestrøm, Norge. På jagt efter mere? HurlumHeiHuset og Hopp i Havet anbefales også af familier med børn.

Brug en eftermiddag på at udforske undervandsverdenen i Drobak Akvarium, og bliv mindet om, hvor fantastisk vores planet er. Brug også tiden til at fange nogle gode billeder af de farverige omgivelser.

Tilbring en hyggelig dag i selskab med familien i Oslo Reptilpark. Sørg for at forhøre dig om særlige begivenheder, samt hvor du finder den zoologiske haves mest spændende skabninger.

Ølentusiast eller ej, besøg Rignes bryggeri, og opdag, hvad der foregår bag kulisserne. Her kan du observere, når brygmesteren omdanner malt, humle og gær til en sød, gylden nektar.

Lær mere om den lokale flora i Oslos botaniske have. Husk kamerat, så du kan tage et par billeder af de mest imponerende planter, blomster og træer.

Hvis du drømmer om en afslappet stund i grønne omgivelser, så læg vejen forbi Gustav Vigeland-skulpturparken eller Frognerparken. Muligvis vil du hellere læse nogle timer i Slottsparken og Birkelunden. Der er nok af valgmuligheder i Oslo, hvad end du vælger at besøge Gustav Vigeland-skulpturparken, Frognerparken, Slottsparken eller Birkelunden.

Har du en ekstra dag, hvor du ikke er sikker på hvad du skal lave? De kyndige medarbejdere på Oslo Turistinformasjonen kan give dig et par forslag.

Se det fossende vand fra Fluxfallet. Hvis der rigtig er fart på vandet, er det nok meget smart at medbringe en regnfrakke!

Egnen er berømt for sin lange kystlinje. Blandt de mest populære steder er Whale Beach, og Hvervenbukta Strand. Paradisbukta Strand og Ingierstrand Strand er også dejlige muligheder. Din største bekymring bliver at beslutte hvilken kyst, du skal besøge.

Lad telefonen blive hjemme, og kom på afstand af byens stress og jag i Langøyene og Hovedøya. Ekebergparken Skulpturpark og Baerum er også gode udflugtsmål for rejsende, der holder af naturen.

Områdets kulturelle institutioner er fyldt med spændende oplysninger og historie. Nobels fredscenter og Fram-museet byder på en række udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Det norske modstandsmuseum og Skimuseet Holmenkollen er også et besøg værd.

Hvis du fascineres af søfartshistorie, kan du overveje en tur til Kon Tiki-museet eller Norsk søfartsmuseum.

Studer de fascinerende gadgets, og bliv klogere på videnskabelig forskning i Norges tekniske museum.

Verden er et skørt og vidunderligt sted. Hvis du skulle være uenig, så burde en eftermiddag på Vikingeskibsmuseet og Naturhistorisk Museum være grund nok til at få dig overbevist. Botanisk museum kan også prale af en imponerende samling af arter.

Oslo er fyldt med kunstaktiviteter og gallerier hvor end du vender dig. Smut forbi Munch-museet og Nationalmuseet hvor du kan se noget af det bedste, denne kreative destination har at byde på. Hvis du har tid, så er Vigeland-museet og Henie Onstad Kunstcenter også værd at kigge forbi.

Historieinteresserede kan udforske fortiden Oslo-bymuseet og Ullensaker Museum. Lorenskog Bygdemuseum og Kulturhistorisk museum er også umagen værd at overveje.

Tag turen tilbage i tiden på et besøg til Aker Brygge og Oslo-rådhuset, der bare er to af de velbevarede historiske steder her. Måske får du også lyst til at tage et par billeder ved Henrik Ibsen-museet og Norsk universitet for biovidenskaber.

De, der interesserer sig for historie, bør tage en runde omkring Akershus Fæstning og Oscarsborg festning, to spændende historiske forsvarsværker. Du kan også spørge om ture til Blaker Skanse.

Engang hørte de private residenser til blandt regionens mest magtfulde familier, men nu er dørene til de statelige bopæle åbne for gæster fra alle verdens lande. Hvis du har mulighed for at komme med, så kan en guidet tur lade dig få det meste ud af din tur til Kongeslottet og Oscarshall.

Uanset om ser dig selv som religiøs eller ej, så vil du nyde et eftermiddagsbesøg i Oslo-domkirken og Haslum kirke. Du kunne også undersøge, om der er rundvisninger i Gamle Aker kirke og Sagene kyrkje.

Denne regions mest kendte turistattraktioner overskygger indimellem de mindre berømte, men mindst lige så fantastiske attraktioner. Oslo Ladegård og Nasjonalbiblioteket kunne meget vel være præcis det, du er ude efter. Du må ikke glip af Center for Afrikansk Kulturformidling og Bygdelagssamskipnaden, hvis du har mulighed for at sætte lidt tid af til det.

Overnatningssteder i Oslo

Oslo har et omfattende udvalg af overnatnigssteder, der inkluderer bl.a. lækre hoteller og lejligheder med fokus på service.

Hotel Continental, beliggende på Stortingsgaten 24-26, samt Grand Hotel, på Karl Johansgate 31, er fine eksempler på luksuriøse hoteller i Oslo. Hvis du er på jagt efter noget i en lidt lavere prisklasse, er Perminalen Hotel, som ligger på Ovre Slottsgate 2, eller Central City Apartments, på Kjolberggaten 29, måske mere til dine behov.

Munch-museet er en af de attraktioner, det ville være en skam at misse, på et besøg til Oslo. Hvis du drømmer om at overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion, er Best Western Kampen Hotell såvel som Central City Shared Apartments gode overnatningsmuligheder.


Guide til at udforske Oslo


Bedste hoteltilbud i Oslo

Se alle 255 overnatningssteder i Oslo
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen DKK 1.075
Anmeldelse fra 20. nov. 2018
Se oplysninger
 
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
   
  4,3 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Pænt hotel kedelig morgenmad. Praktisk ift lufthavnen men meget dyr i forhold til stand og oplevelsen

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.143
  Anmeldelse fra 9. maj 2019
  Se oplysninger
   
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
    
   4,2 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Perfect room, no noise at 27th even though its next to Oslo S. Friendly service very expensive, but convenient and good facilities, restaurant, pool, fitness

   Citybox Oslo DKK 471
   Anmeldelse fra 18. maj 2019
   Se oplysninger
    
   Citybox Oslo

   Citybox Oslo

   Prinsensgate 6, Oslo
     
    4,0 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    We spend one night at Citybox, and it was a good place to stay. It was near the central train station and many of Oslos attractions.

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 974
    Anmeldelse fra 24. feb. 2019
    Se oplysninger
     
    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Holbergs Gate 30, Oslo
      
     4,0 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Vælger ofte at bo her når jeg er i Oslo. Rigtig gode værelser og praktisk beliggenhed. Noget er dog gået galt i kommunikation mellem hotel og hotels.com da hotellet umiddelbart ikke kunne se at jeg havde booket inkl. morgenmad. Rengøring må gerne blive flinkere til at fylde op med shampoo og kaffe/sukker. ...

     Hotel Verdandi Oslo DKK 666
     Anmeldelse fra 26. mar. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Verdandi Oslo

     Hotel Verdandi Oslo

     Tordenskioldsgate 6b, Oslo
       
      4,2 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Et fint ophold. Kvarteret var roligt. Værelset var lille, men fint og rent. Morgenmaden var lidt kaotisk, men der var rigeligt at vælge imellem. Alt i alt et hotel, som vi gerne vil anbefale til andre, og som vi selv ville vælge skulle vi engang besøge Oslo igen.

      Radisson Blu Hotel Oslo Alna DKK 543
      Anmeldelse fra 10. feb. 2019
      Se oplysninger
       
      Radisson Blu Hotel Oslo Alna

      Radisson Blu Hotel Oslo Alna

      Tevlingveien 21, Oslo
        
       4,2 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       fine værelser, fin morgenmad, gode senge og flot udsigt

       Anker Hotel DKK 528
       Anmeldelse fra 19. maj 2019
       Se oplysninger
        
       Anker Hotel

       Anker Hotel

       Storgata 55, Oslo
         
        3,8 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Tidlig indcheckning, god service og imødekommende personale. De andre gæster larmede lidt også om natten. Et godt udgangspunkt for st vandre lidt rundt i Oslo eller tage sporvognen.

        Park Inn by Radisson Oslo Airport DKK 1.008
        Anmeldelse fra 13. mar. 2019
        Se oplysninger
         
        Park Inn by Radisson Oslo Airport

        Park Inn by Radisson Oslo Airport

        Henrik Ibsens Vei; Terminal Building, Gardermoen, Ullensaker
          
         4,3 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Within Walking distance from Airport, Great with a covered path to the Hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.