Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Oslo

Oslo er en sjov og interessant destination, som både egner sig til en kort tur eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Oslo

Hos Expedia finder du pakkerejser med fly og overnatning, der kan give besparelser på rejsen. Der er få ting, der er lettere end at samle dine flybilletter og overnatning i en pakkerejse, så du kan spare endnu mere. Du kan overveje en shoppingtur i Oslo for de penge, du sparer.

Reservér et pakketilbud, så du opnår besparelser.

Vores omfattende søgedatabase indeholder over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller globalt.

Du kan finde nogle af de bedste priser på din rejse til Oslo via Expedia.

Næsten alle reservationer kan aflyses uden ekstra gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Oslo

Dette område af Oslo - Sydlige Norge rummer tæt ved 600.000 beboere.

Overrask børnene, og nyd en eftermiddag i Tusenfryd Fornøyelsespark og Lillestrøm, Norge. På jagt efter mere? HurlumHeiHuset og Hopp i Havet anbefales også af familier med børn.

Brug en eftermiddag på at udforske undervandsverdenen i Drobak Akvarium, og bliv mindet om, hvor fantastisk vores planet er. Brug også tiden til at fange nogle gode billeder af de farverige omgivelser.

Tilbring en hyggelig dag i selskab med familien i Oslo Reptilpark. Sørg for at forhøre dig om særlige begivenheder, samt hvor du finder den zoologiske haves mest spændende skabninger.

Ølentusiast eller ej, besøg Rignes bryggeri, og opdag, hvad der foregår bag kulisserne. Her kan du observere, når brygmesteren omdanner malt, humle og gær til en sød, gylden nektar.

Lær mere om den lokale flora i Oslos botaniske have. Husk kamerat, så du kan tage et par billeder af de mest imponerende planter, blomster og træer.

Hvis du drømmer om en afslappet stund i grønne omgivelser, så læg vejen forbi Gustav Vigeland-skulpturparken eller Frognerparken. Muligvis vil du hellere læse nogle timer i Slottsparken og Birkelunden. Der er nok af valgmuligheder i Oslo, hvad end du vælger at besøge Gustav Vigeland-skulpturparken, Frognerparken, Slottsparken eller Birkelunden.

Har du en ekstra dag, hvor du ikke er sikker på hvad du skal lave? De kyndige medarbejdere på Oslo Turistinformasjonen kan give dig et par forslag.

Se det fossende vand fra Fluxfallet. Hvis der rigtig er fart på vandet, er det nok meget smart at medbringe en regnfrakke!

Egnen er berømt for sin lange kystlinje. Blandt de mest populære steder er Whale Beach, og Hvervenbukta Strand. Paradisbukta Strand og Ingierstrand Strand er også dejlige muligheder. Din største bekymring bliver at beslutte hvilken kyst, du skal besøge.

Lad telefonen blive hjemme, og kom på afstand af byens stress og jag i Langøyene og Hovedøya. Ekebergparken Skulpturpark og Baerum er også gode udflugtsmål for rejsende, der holder af naturen.

Områdets kulturelle institutioner er fyldt med spændende oplysninger og historie. Nobels fredscenter og Fram-museet byder på en række udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Det norske modstandsmuseum og Skimuseet Holmenkollen er også et besøg værd.

Hvis du fascineres af søfartshistorie, kan du overveje en tur til Kon Tiki-museet eller Norsk søfartsmuseum.

Studer de fascinerende gadgets, og bliv klogere på videnskabelig forskning i Norges tekniske museum.

Verden er et skørt og vidunderligt sted. Hvis du skulle være uenig, så burde en eftermiddag på Vikingeskibsmuseet og Naturhistorisk Museum være grund nok til at få dig overbevist. Botanisk museum kan også prale af en imponerende samling af arter.

Oslo er fyldt med kunstaktiviteter og gallerier hvor end du vender dig. Smut forbi Munch-museet og Nationalmuseet hvor du kan se noget af det bedste, denne kreative destination har at byde på. Hvis du har tid, så er Vigeland-museet og Henie Onstad Kunstcenter også værd at kigge forbi.

Historieinteresserede kan udforske fortiden Oslo-bymuseet og Ullensaker Museum. Lorenskog Bygdemuseum og Kulturhistorisk museum er også umagen værd at overveje.

Tag turen tilbage i tiden på et besøg til Aker Brygge og Oslo-rådhuset, der bare er to af de velbevarede historiske steder her. Måske får du også lyst til at tage et par billeder ved Henrik Ibsen-museet og Norsk universitet for biovidenskaber.

De, der interesserer sig for historie, bør tage en runde omkring Akershus Fæstning og Oscarsborg festning, to spændende historiske forsvarsværker. Du kan også spørge om ture til Blaker Skanse.

Engang hørte de private residenser til blandt regionens mest magtfulde familier, men nu er dørene til de statelige bopæle åbne for gæster fra alle verdens lande. Hvis du har mulighed for at komme med, så kan en guidet tur lade dig få det meste ud af din tur til Kongeslottet og Oscarshall.

Uanset om ser dig selv som religiøs eller ej, så vil du nyde et eftermiddagsbesøg i Oslo-domkirken og Haslum kirke. Du kunne også undersøge, om der er rundvisninger i Gamle Aker kirke og Sagene kyrkje.

Denne regions mest kendte turistattraktioner overskygger indimellem de mindre berømte, men mindst lige så fantastiske attraktioner. Oslo Ladegård og Nasjonalbiblioteket kunne meget vel være præcis det, du er ude efter. Du må ikke glip af Center for Afrikansk Kulturformidling og Bygdelagssamskipnaden, hvis du har mulighed for at sætte lidt tid af til det.

Dyk ned i Expedias database over hoteller i Oslo, inden du pakker færdigt, og sammenlign priser for hovestadens mange fantastiske overnatningsmuligheder.

Besøgende, der elsker lidt stil over tingene, vil elske THE THIEF, beliggende på Landgangen 1, eller Hotel Continental, på Stortingsgaten 24-26. Mere økonomiske overnatningsmuligheder, som tidligere gæster anbefaler, inkluderer Cochs Pensjonat, der ligger på Parkveien 25, og Perminalen Hotel, på Ovre Slottsgate 2.

Kongeslottet ligger i Oslo, så du kan også overveje at overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion. Frogner House - Riddervolds gate 10 ligger for eksempel kun 0,4 km derfra. Oslo Apartments - Aker Brygge, ca. 0,9 km derfra, er ligeledes et populært alternativ.


Guide til at udforske Oslo


Bedste hoteltilbud i Oslo

Se alle 271 overnatningssteder i Oslo
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen DKK 1.006
Anmeldelse fra 1. jul. 2019
Se oplysninger
 
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
   
  4,3 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Fint Hotel, var der kun en nat på gennemrejse

  Citybox Oslo DKK 478
  Anmeldelse fra 10. jun. 2019
  Se oplysninger
   
  Citybox Oslo

  Citybox Oslo

  Prinsensgate 6, Oslo
    
   4,0 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Nemt og enkelt - savner lidt et godt morgenmadssted

   Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.037
   Anmeldelse fra 16. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

   Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

   Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
     
    4,2 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Super lokation. Alle transport typer lige i nærheden: Trikken, bus, tog, tunnelbane......

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 911
    Anmeldelse fra 29. sep. 2019
    Se oplysninger
     
    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

    Holbergs Gate 30, Oslo
      
     4,3 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Rigtig fin beliggenhed i forhold til mange attraktioner. Ca 15 min til bymidten. Meget roligt. Rummelige værelser. Fin morgenmad Deres sengeredning var bare at lægge dynen på plads. Lidt bløde senge

     Anker Hotel DKK 440
     Anmeldelse fra 24. aug. 2019
     Se oplysninger
      
     Anker Hotel

     Anker Hotel

     Storgata 55, Oslo
       
      3,8 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Den mindste seng jeg nogensinde har set på et hotel. Lidt kedeligt indrettet værelse Morgenmads området ligner noget fra det gamle Østeuropa . Super betjening af personalet. Rigtig god placering af hotellet, næsten lige i centrum af byen.

      Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 620
      Anmeldelse fra 16. sep. 2019
      Se oplysninger
       
      Comfort Hotel Xpress Central Station

      Comfort Hotel Xpress Central Station

      Fred Olsens Gate 11, Oslo
        
       4,2 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       God central placering, nem selvbetjening. Pænt design og funktionel indretning af værelse

       Hotell Bondeheimen DKK 683
       Anmeldelse fra 28. sep. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotell Bondeheimen

       Hotell Bondeheimen

       Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
         
        4,0 ud af 5
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Hygligt hotel tæt på alt . Fin service at få kaffe i receptionsområdets hyggekrog. Super personale .Hvis der skal nævnes noget så var sengene alt for bløde .og der manglede skuffeplads til sit tøj når man var 2 .

        Clarion Hotel The Hub DKK 1.062
        Anmeldelse fra 16. jul. 2019
        Se oplysninger
         
        Clarion Hotel The Hub

        Clarion Hotel The Hub

        Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
          
         4,3 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         One of the best hotel visits in a very long time. The receptionist greating us was amazing, the smell in the hotel, the breakfast buffet and just the generel look and feel exited our expectations. So we where very pleased and will definitely come back.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

         De mest populære aktiviteter i Oslo

         Se alle 5 aktiviteter i Oslo