Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Spar tid og penge med en pakkerejse til Oslo

Oslo er en sjov og interessant destination, som både egner sig til en kort tur eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Oslo

Hos Expedia finder du pakkerejser med fly og overnatning, der kan give besparelser på rejsen. Der er få ting, der er lettere end at samle dine flybilletter og overnatning i en pakkerejse, så du kan spare endnu mere. Du kan overveje en shoppingtur i Oslo for de penge, du sparer.

Reservér et pakketilbud, så du opnår besparelser.

Vores omfattende søgedatabase indeholder over 400 flyselskaber og 321,000 hoteller globalt.

Du kan finde nogle af de bedste priser på din rejse til Oslo via Expedia.

Næsten alle reservationer kan aflyses uden ekstra gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til Oslo

Dette område af Oslo - Sydlige Norge rummer tæt ved 600.000 beboere.

Overrask børnene, og nyd en eftermiddag i Tusenfryd Fornøyelsespark og Lillestrøm, Norge. På jagt efter mere? HurlumHeiHuset og Hopp i Havet anbefales også af familier med børn.

Brug en eftermiddag på at udforske undervandsverdenen i Drobak Akvarium, og bliv mindet om, hvor fantastisk vores planet er. Brug også tiden til at fange nogle gode billeder af de farverige omgivelser.

Tilbring en hyggelig dag i selskab med familien i Oslo Reptilpark. Sørg for at forhøre dig om særlige begivenheder, samt hvor du finder den zoologiske haves mest spændende skabninger.

Ølentusiast eller ej, besøg Rignes bryggeri, og opdag, hvad der foregår bag kulisserne. Her kan du observere, når brygmesteren omdanner malt, humle og gær til en sød, gylden nektar.

Lær mere om den lokale flora i Oslos botaniske have. Husk kamerat, så du kan tage et par billeder af de mest imponerende planter, blomster og træer.

Hvis du drømmer om en afslappet stund i grønne omgivelser, så læg vejen forbi Gustav Vigeland-skulpturparken eller Frognerparken. Muligvis vil du hellere læse nogle timer i Slottsparken og Birkelunden. Der er nok af valgmuligheder i Oslo, hvad end du vælger at besøge Gustav Vigeland-skulpturparken, Frognerparken, Slottsparken eller Birkelunden.

Har du en ekstra dag, hvor du ikke er sikker på hvad du skal lave? De kyndige medarbejdere på Oslo Turistinformasjonen kan give dig et par forslag.

Se det fossende vand fra Fluxfallet. Hvis der rigtig er fart på vandet, er det nok meget smart at medbringe en regnfrakke!

Egnen er berømt for sin lange kystlinje. Blandt de mest populære steder er Whale Beach, og Hvervenbukta Strand. Paradisbukta Strand og Ingierstrand Strand er også dejlige muligheder. Din største bekymring bliver at beslutte hvilken kyst, du skal besøge.

Lad telefonen blive hjemme, og kom på afstand af byens stress og jag i Langøyene og Hovedøya. Ekebergparken Skulpturpark og Baerum er også gode udflugtsmål for rejsende, der holder af naturen.

Områdets kulturelle institutioner er fyldt med spændende oplysninger og historie. Nobels fredscenter og Fram-museet byder på en række udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil fange din interesse. Det norske modstandsmuseum og Skimuseet Holmenkollen er også et besøg værd.

Hvis du fascineres af søfartshistorie, kan du overveje en tur til Kon Tiki-museet eller Norsk søfartsmuseum.

Studer de fascinerende gadgets, og bliv klogere på videnskabelig forskning i Norges tekniske museum.

Verden er et skørt og vidunderligt sted. Hvis du skulle være uenig, så burde en eftermiddag på Vikingeskibsmuseet og Naturhistorisk Museum være grund nok til at få dig overbevist. Botanisk museum kan også prale af en imponerende samling af arter.

Oslo er fyldt med kunstaktiviteter og gallerier hvor end du vender dig. Smut forbi Munch-museet og Nationalmuseet hvor du kan se noget af det bedste, denne kreative destination har at byde på. Hvis du har tid, så er Vigeland-museet og Henie Onstad Kunstcenter også værd at kigge forbi.

Historieinteresserede kan udforske fortiden Oslo-bymuseet og Ullensaker Museum. Lorenskog Bygdemuseum og Kulturhistorisk museum er også umagen værd at overveje.

Tag turen tilbage i tiden på et besøg til Aker Brygge og Oslo-rådhuset, der bare er to af de velbevarede historiske steder her. Måske får du også lyst til at tage et par billeder ved Henrik Ibsen-museet og Norsk universitet for biovidenskaber.

De, der interesserer sig for historie, bør tage en runde omkring Akershus Fæstning og Oscarsborg festning, to spændende historiske forsvarsværker. Du kan også spørge om ture til Blaker Skanse.

Engang hørte de private residenser til blandt regionens mest magtfulde familier, men nu er dørene til de statelige bopæle åbne for gæster fra alle verdens lande. Hvis du har mulighed for at komme med, så kan en guidet tur lade dig få det meste ud af din tur til Kongeslottet og Oscarshall.

Uanset om ser dig selv som religiøs eller ej, så vil du nyde et eftermiddagsbesøg i Oslo-domkirken og Haslum kirke. Du kunne også undersøge, om der er rundvisninger i Gamle Aker kirke og Sagene kyrkje.

Denne regions mest kendte turistattraktioner overskygger indimellem de mindre berømte, men mindst lige så fantastiske attraktioner. Oslo Ladegård og Nasjonalbiblioteket kunne meget vel være præcis det, du er ude efter. Du må ikke glip af Center for Afrikansk Kulturformidling og Bygdelagssamskipnaden, hvis du har mulighed for at sætte lidt tid af til det.

Dyk ned i Expedias database over hoteller i Oslo, inden du pakker færdigt, og sammenlign priser for hovestadens mange fantastiske overnatningsmuligheder.

Besøgende, der elsker lidt stil over tingene, vil elske THE THIEF, beliggende på Landgangen 1, eller Hotel Continental, på Stortingsgaten 24-26.

Mere økonomiske overnatningsmuligheder, som tidligere gæster anbefaler, inkluderer Cochs Pensjonat, der ligger på Parkveien 25, og Perminalen Hotel, på Ovre Slottsgate 2.

Kongeslottet ligger i Oslo, så du kan også overveje at overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion. Frogner House - Riddervolds gate 10 ligger for eksempel kun 0,4 km derfra. Oslo Apartments - Aker Brygge, ca. 0,9 km derfra, er ligeledes et populært alternativ.


Guide til at udforske Oslo


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Oslo

Se alle 336 overnatningssteder i Oslo
Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 430
Anmeldelse fra 31. okt. 2019
Se oplysninger
 
Comfort Hotel Xpress Central Station

Comfort Hotel Xpress Central Station

Fred Olsens Gate 11, Oslo
   
  4,2 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Super centralt beliggende. Imødekommet personalet og der er ALT det du har behov for

  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen DKK 886
  Anmeldelse fra 20. nov. 2019
  Se oplysninger
   
  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
    
   4,3 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dejlig morgenmad

   Comfort Hotel Xpress Youngstorget DKK 443
   Anmeldelse fra 16. sep. 2019
   Se oplysninger
    
   Comfort Hotel Xpress Youngstorget

   Comfort Hotel Xpress Youngstorget

   Møllergata 26, Oslo
     
    4,0 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Meget venligt og hjælpsomt personale, pænt og rent. God atmosfære.

    Citybox Oslo DKK 488
    Anmeldelse fra 11. nov. 2019
    Se oplysninger
     
    Citybox Oslo

    Citybox Oslo

    Prinsensgate 6, Oslo
      
     4,1 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Vi havde et fint ophold på Citybox - fin beliggenhed og godt hotel til prisen Selv-checkin virkede uden problemer, og værelset var pænt.

     Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 759
     Anmeldelse fra 4. dec. 2019
     Se oplysninger
      
     Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

     Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

     Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
       
      4,2 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Always love to stay in the hotel... Middle of city centre, close to the train station. Good shopping possibilities and resturants

      Clarion Hotel The Hub DKK 906
      Anmeldelse fra 25. dec. 2019
      Se oplysninger
       
      Clarion Hotel The Hub

      Clarion Hotel The Hub

      Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
        
       4,4 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Gode værelser og venligt personale. Plus en overdådig morgenbuffet.

       Comfort Hotel Grand Central DKK 749
       Anmeldelse fra 11. dec. 2019
       Se oplysninger
        
       Comfort Hotel Grand Central

       Comfort Hotel Grand Central

       Jernbanetorget 1, Ostbanehallen, Oslo
         
        4,1 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Hotellet ligger dejligt central, og man behøver ikke forlade sentralstationen når man ankommer med tog fra lufthavnen. De alm. værelser er ret små, så hvis det bare skal anvendes til at sove, så er det ganske fint.

        Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member DKK 1.017
        Anmeldelse fra 26. okt. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member

        Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member

        Stortingsgaten 16, Oslo
          
         4,4 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Nice very modern hotel, great rooms - a litle noice from the road/square outside - but that is to be excepcted beeing co centraly places. Breakfast is an experience off its own - evertything fresh and organic.

         De mest populære aktiviteter i Oslo

         Se alle 4 aktiviteter i Oslo