Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejser til Oslo

Den norske hovedstad er en smuk europæisk by, som er kendt for sine museer, søfartsfortid og milevis af uberørte naturområder.

Oslo har med sine kulturelle seværdigheder, caféer og natteliv en stemning og en energi som en storby, og samtidig ligger den tæt på naturen, hvilket giver den en frisk og afslappet charme. Den norske hovedstad er en kompakt by, som ligger i den nordlige ende af en fjord og er omgivet af en skovklædt vildmark med mange søer og vandrestier.  
Oslo er muligvis en af de dyreste byer i verden, men lad ikke det forhindre dig i at besøge den. Byen vurderes ofte til at være et af Europas bedste byområder med hensyn til livskvalitet.

Nordiske eventyrere bidrog til Oslos rige søfartstradition, fra vikingetogter på tværs af Europa til opdagelsesrejsende som Roald Amundsen og Thor Heyerdahls legendariske rejser. På en rejse til Oslo kan du lære mere om byens maritime arv ved at besøge Bygdøy, som er en halvø med en masse museer.

På et weekendophold i Oslo kan du rejse mere end tusind år tilbage i tiden og se skibe fra det niende århundrede på vikingeskibsmuseet. Gå til Frammuseet, og stå på dækket af det skib, der bragte Amundsen til Sydpolen. Et andet eksempel på Norges eventyrlyst finder du på Kon-Tiki-museet. Det rummer den hjemmelavede tømmerflåde, som på et tidspunkt bragte Heyerdahl og fem ledsagere tusindvis af kilometer på tværs af Stillehavet.

Byens indbyggere holder meget af at opholde sig i Oslos friske luft, men hovedstaden opfattes med rette også som et kulturcentrum. Oslo danner hvert år rammen om tusindvis af forestillinger i byens mange klubber, teatre, koncertsteder og museer. På en rejse til Oslo kan du f.eks. opleve en opera eller en ballet i Oslos operahus. På Oslos rådhus og i Oslos katedral kan du opleve værker af førende norske kunstnere.

De fleste seværdigheder ligger i centrum af Oslo, som er nem at komme rundt i til fods. Hvis du har planer om at benytte offentlige transportmidler, skal du overveje at købe et Oslo Pass. Det giver ret til gratis ubegrænset rejse med sporvogn, bus, undergrundsbane, tog og færger samt gratis adgang til mange museer. Passet giver desuden rabat til mange restauranter og fritidsfaciliteter.


Guide til at udforske Oslo


Bedste hoteltilbud i Oslo

Se alle 214 overnatningssteder i Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 930
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 6.328 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Moderne kompleks, og det højeste hotel i Nordeuropa, beliggende i Oslo Centrum, 100 meter fra den travle Karl Johan Gade.

  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen DKK 790
  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  Hotelveien, Ullensaker
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 4.544 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Gardermoen, 5,2 km fra Ullensaker Museum og ca. 52 km fra Munch-museet og Akershus Universitetshospital. Derudover ligger Harald Huysman Karting og Granparken ca. 52 km derfra. Du kan gå til Oslo Lufthavn Gardermoen Station på 14 minutter.

   Smarthotel Oslo DKK 384
   Smarthotel Oslo

   Smarthotel Oslo

   St. Olavsgate 26, Oslo
     
    3,9
    ud af 5 (baseret på 2.695 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Kulturhistorisk museum og Nationalmuseet. Derudover ligger Kongeslottet og Karl Johans gade 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Tullinlokka Sporvognsstation og Holbergs Plass Sporvognsstation.

    Thon Hotel Gardermoen DKK 628
    Thon Hotel Gardermoen

    Thon Hotel Gardermoen

    Balder Allé 22, Ullensaker
      
     4,2
     ud af 5 (baseret på 448 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 7,3 km fra Ullensaker Museum og ca. 40 km fra Akershus Universitetshospital og Harald Huysman Karting. Derudover ligger Munch-museet og Oslos operahus ca. 52 km derfra.

     Citybox Oslo DKK 395
     Citybox Oslo

     Citybox Oslo

     Prinsensgate 6, Oslo
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 1.823 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

      Hotel Verdandi Oslo DKK 464
      Hotel Verdandi Oslo

      Hotel Verdandi Oslo

      Tordenskioldsgate 6b, Oslo
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 65 anmeldelser)
       3.5 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Oslo Turistinformasjonen og Oslo-rådhuset. Derudover ligger Karl Johans gade og Nobels fredscenter 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Kontraskjæret Sporvognsstation og Nationalteatret Sporvognsstation.

       Anker Hotel DKK 485
       Anker Hotel

       Anker Hotel

       Storgata 55, Oslo
         
        3,8
        ud af 5 (baseret på 2.836 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette moderne hotel i Oslo ligger ud til Aker-floden og er under en kilometer fra togstationen og tæt på Munch-museet.

        Park Inn by Radisson Oslo Airport DKK 753
        Park Inn by Radisson Oslo Airport

        Park Inn by Radisson Oslo Airport

        Henrik Ibsens Vei; Terminal Building, Ullensaker
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 2.719 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Gardermoen, 4,3 km fra Ullensaker Museum og ca. 52 km fra Munch-museet og Akershus Universitetshospital. Derudover ligger Harald Huysman Karting og Granparken ca. 52 km derfra. Du kan gå til Oslo Lufthavn Gardermoen Station på 6 minutter.