Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Udforsk Oslo

Udforsk Oslo med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!

Biludlejning gennem Expedia i Oslo

Billeje i Oslo

Oslo er Norges hovedstad, og byen ligger i naturskønne omgivelser ud til den indre del af Oslofjorden. Her er skov, fjeld og vand, der indbyder til oplevelser i den friske luft, men den over 1000 år gamle by er også et slaraffenland for de historisk interesserede, der f.eks. kan udforske gravhøje og se nærmere på helleristninger.

Hvis du tager på storbyferie i Oslo, er det en fordel at leje en bil, så du hurtigt kan komme rundt i området. Besøger du byen i forbindelse med en skiferie, kan det være en god idé at leje en lidt større bil eller en stationcar, så der er plads til hele familiens ski og diverse skiudstyr.

Lej en bil i lufthavnen

Oslos lufthavn i Gardermoen er den største lufthavn i Norge, og den ligger ca. 50 km nord for Oslo centrum. De mange biludlejningsfirmaer har kontorer i ankomsthallen tæt ved togstationen, så du kan nemt finde billig biludlejning i Oslo. Rejser du til byen på forretningsrejse, du leje en bil online inden afrejsen fra Danmark, så du hurtigt kan komme frem til hotellet og få pakket ud; det giver lidt ekstra fritid, så du måske kan nå at se lidt mere af Oslo mellem forretningsaftalerne.

Hvis du har hele familien med på ferie og har valgt at leje en bil i Oslo, kan I allerede tage hul på ferien på den maleriske køretur fra lufthavnen i Ullensaker til centrum af Oslo. Turen går gennem skov og fjelde, og hvis I er rigtig heldige, ser I måske en elg på køreturen. Hvis I har god tid, kan I gøre holdt undervejs og tage en rask gåtur i den frodige natur; den friske luft gavner både store og små.

Leje af bil i Oslo centrum

Der er flere biludlejningskontorer centralt i byen, f.eks. i området omkring hovedbanegården, så det er nemt at finde billig billeje i Oslo, hvis du ankommer med toget. Rejser du til Oslo i vinterhalvåret, er der flere muligheder for at suse ned ad pisterne. Kør en tur til Oslo Vinterpark, der ligger bare 20 minutters kørsel nord for centrum. Det er ikke et af Norges største skisportssteder, men her kan hele familien stå på ski på pister af varierende sværhedsgrad, og der er også en skiskole til nybegyndere. På vej til parken, kan I køre forbi den berømte skihopbakke, Holmenkollen, hvor der er en fremragende udsigt over Oslo fra det 60 meter høje tårn.

Et andet populært udflugtsmål for hele familien er forlystelsesparken TusenFryd, der ligger ca. en halv times kørsel syd for Oslo. Parken har over 30 forskellige attraktioner, og i det skønne badeland, BadeFryd, er vandet altid 25 grader varmt. Vær opmærksom på, at badelandet kun er åbent fra medio juni til medio august, mens resten af parken holder åbent hele sommeren. Der er masser af parkeringspladser i gåafstand til parkens hovedindgang; det koster 50 kr. at parkere bilen, men du slipper med 40 kr., hvis du betaler på nettet. I kan nemt bruge en hel dag i forlystelsesparken, og hvis I ikke har medbragt jeres egen mad, er der både spisesteder og iskiosker rundt omkring i parkområdet.