Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Oslo

Billeje i Oslo

Oslo er Norges hovedstad, og byen ligger i naturskønne omgivelser ud til den indre del af Oslofjorden. Her er skov, fjeld og vand, der indbyder til oplevelser i den friske luft, men den over 1000 år gamle by er også et slaraffenland for de historisk interesserede, der f.eks. kan udforske gravhøje og se nærmere på helleristninger.

Hvis du tager på storbyferie i Oslo, er det en fordel at leje en bil, så du hurtigt kan komme rundt i området. Besøger du byen i forbindelse med en skiferie, kan det være en god idé at leje en lidt større bil eller en stationcar, så der er plads til hele familiens ski og diverse skiudstyr.

Lej en bil i lufthavnen

Oslos lufthavn i Gardermoen er den største lufthavn i Norge, og den ligger ca. 50 km nord for Oslo centrum. De mange biludlejningsfirmaer har kontorer i ankomsthallen tæt ved togstationen, så du kan nemt finde billig biludlejning i Oslo. Rejser du til byen på forretningsrejse, du leje en bil online inden afrejsen fra Danmark, så du hurtigt kan komme frem til hotellet og få pakket ud; det giver lidt ekstra fritid, så du måske kan nå at se lidt mere af Oslo mellem forretningsaftalerne.

Hvis du har hele familien med på ferie og har valgt at leje en bil i Oslo, kan I allerede tage hul på ferien på den maleriske køretur fra lufthavnen i Ullensaker til centrum af Oslo. Turen går gennem skov og fjelde, og hvis I er rigtig heldige, ser I måske en elg på køreturen. Hvis I har god tid, kan I gøre holdt undervejs og tage en rask gåtur i den frodige natur; den friske luft gavner både store og små.

Leje af bil i Oslo centrum

Der er flere biludlejningskontorer centralt i byen, f.eks. i området omkring hovedbanegården, så det er nemt at finde billig billeje i Oslo, hvis du ankommer med toget. Rejser du til Oslo i vinterhalvåret, er der flere muligheder for at suse ned ad pisterne. Kør en tur til Oslo Vinterpark, der ligger bare 20 minutters kørsel nord for centrum. Det er ikke et af Norges største skisportssteder, men her kan hele familien stå på ski på pister af varierende sværhedsgrad, og der er også en skiskole til nybegyndere. På vej til parken, kan I køre forbi den berømte skihopbakke, Holmenkollen, hvor der er en fremragende udsigt over Oslo fra det 60 meter høje tårn.

Et andet populært udflugtsmål for hele familien er forlystelsesparken TusenFryd, der ligger ca. en halv times kørsel syd for Oslo. Parken har over 30 forskellige attraktioner, og i det skønne badeland, BadeFryd, er vandet altid 25 grader varmt. Vær opmærksom på, at badelandet kun er åbent fra medio juni til medio august, mens resten af parken holder åbent hele sommeren. Der er masser af parkeringspladser i gåafstand til parkens hovedindgang; det koster 50 kr. at parkere bilen, men du slipper med 40 kr., hvis du betaler på nettet. I kan nemt bruge en hel dag i forlystelsesparken, og hvis I ikke har medbragt jeres egen mad, er der både spisesteder og iskiosker rundt omkring i parkområdet.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Oslo

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Oslo?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Oslo.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Oslo?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Oslo er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Oslo?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Oslo?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Oslo

Udforsk Oslo med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!