Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning hos Hertz

Siden Hertz blev grundlagt som et lille enmandsforetagende i 1918 i Chicago, har det amerikanske biludlejningsfirma udviklet sig til at være en af verdens allerstørste giganter på biludlejningsmarkedet. Hertz har knap 10.000 udlejningskontorer verden over, som er fordelt ligeligt mellem kontorer, der drives af virksomheden selv og franchisetagere. Du finder udlejningsbiler hos Hertz i både større og mindre byer og lufthavne, hvor du kan vælge mellem alt lige fra miljøvenlige hybridbiler til luksuriøse sportsvogne og minibusser. Hertz har også firmapriser for faste erhvervskunder.

Hvor kan du finde biludlejning hos Hertz?

Uanset hvilket sted i verden du drømmer om at udforske på egen hånd, ligger der højst sandsynligt et af Hertz' udlejningskontorer i nærheden. Går du for eksempel og tænker på en tur til Brasilien? Så kan du sammenligne priser på udlejning hos Hertz i Rio de Janeiro med andre udbydere af biludlejning. Du kan endda bestille på forhånd og afhente din udlejningsbil hos Hertz direkte i lufthavnen, når du lander i Rio de Janeiro. Hvis du skal lidt tættere på og får brug for en udlejningsbil i den britiske hovedstad, har du også en række udlejningskontorer at vælge imellem hos Hertz i London. Kig nærmere på Hertz i Heathrow Lufthavn og Hertz i Gatwick Lufthavn, hvis du vil hente udlejningsbilen direkte i lufthavnen. Du kan også sammenligne priserne hos Hertz i London med andre biludlejningsfirmaers priser.

Hvilke biltyper kan du vælge imellem ved biludlejning hos Hertz?

Hvis du rejser til en velbesøgt feriedestination, hvor Hertz har et af sine store udlejningskontorer, kan du vælge og vrage mellem et stort og bredt udvalg af biler. Det starter helt enkelt og økonomisk i kategorierne Fun Collection og Family Collection, hvor du finder sjove, små kompakte biler, som nemt fragter dig rundt langs kysten eller på tur med hele familien på landet. Deres Green Collection er nok en bedre mulighed for rejsende, der tænker mest på prisen. I denne kategori finder du prisbillige biler som for eksempel hybridbiler med god brændstoføkonomi, som samtidig også udleder mindre CO2. Hvad angår forsikringspolitikker, er der forskel på dækningen fra land til land, men du bør altid tjekke, om din nuværende forsikring dækker udlejningsbiler. Du kan tilkøbe ekstraudstyr som sæder til spædbørn eller GPS. Brændstofpolitikken i forhold til fuld tank betyder, atder ikke pålægges ekstra gebyrer, så længe du bare fylder tanken op, inden du afleverer bilen. Hvis du har planer om en rigtig lang køretur, bør du dobbelttjekke, at der er ubegrænset kilometertal med i prisen. Hvis du har spørgsmål til biludlejning, kan du kontakte Expedia på (+45) 43 68 20 60.