Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Oslo

Se alle 5 aktiviteter i Oslo

Spændende oplevelser i Oslo

Norges hovedstad er en hyggelig og spændende by at besøge. Her venter stor kunst på museerne spændende vikingeskibe et nyt og interessant operahus hvor I rent faktisk må gå på taget

sejlture på Oslofjorden og meget mere. Se nogle af de mange attraktioner i Oslo på en sightseeingtur til vands eller til lands og slap af med stor kunst i Vigelandsparken. Bor I på hotel i Oslo bliver I ikke skuffede - alle hotellerne er i høj kvalitet.

Stor kunst og vilde vikinger

Der er mange spændende museer at gå på opdagelse på i Oslo. På Munchmuseet kan I se malerier tegninger og print som kunstneren Edvard Munch skænkede til Oslo by ved sin død. Munch var en af modernismens vigtigste kunstnere og hans mest berømte værk er nok Skriget som der findes flere versioner af. To af dem hænger på Munchmuseet og et kan I se på Nasjonalgalleriet. Der venter flere store oplevelser i Oslo der har med kunst at gøre. I kan blandt andet se digteren Henrik Ipsens hjem eller lære om vikingerne og vikingetiden i Vikingskipshuset på Kulturhistorisk Museum på Bygdøy. Bliver I trætte af kunst og kultur kan I slentre en tur på Karl Johans Gate som er Oslos hovedgade og strækker sig fra Jernbanetorget til Det Kongelige Slott. Her er et utal af forretninger restauranter og caféer og året rundt er der masser af aktiviteter i Oslo der finder sted på netop Karl Johans Gate – blandt andet festlighederne den 17. maj (Norges nationaldag). På Karl Johan kan I også se Domkirken Stortinget Nationaltheatret og Universitetsplassen. Ønsker I at opleve den smukke natur omkring Norges hovedstad så kan vil anbefale at I lejer en bil i Oslo for at komme nemt omkring.

Oplev Oslo fra vandsiden

Det er altid en god idé at tage på en sightseeingtur når man kommer til en by for første gang. I Oslo kan I både tage på sightseeingture til vands på Oslofjorden og på landjorden på hop-on/hop-off busser. Både båd- og busture tilbydes hele året rundt. Nogle af bådturene afgår dog kun i sommermånederne men en to-timers Fjord Sightseeing tilbydes hele året. Om sommeren findes der en Oslo Grand Tour som er en kombination af en båd- og bustur og I kan komme på et tre timer langt aftencruise med levende musik og mad samt et piratcruise for børn.

Oslo for børn i alle aldre

Der er flere attraktioner i Oslo for de mindste. På museet på Holmenkollen kan I se hvordan skiudstyr så ud for op til 4.000 år siden og både børn og voksne uden ski på fødderne kan kaste sig ud fra toppen af skihopbanen i skisimulatoren. Er vejret godt og trænger I til at slappe af med en madkurv så tag en tur i Vigelandsparken hvor imponerende skulpturer venter på at blive taget i øjesyn. TusenFryd er Oslos tivoli med aktiviteter rutsjebaner og sjov for alle aldersgrupper. Er I Oslo i vintermånederne er der skiskole for børn I kan se Kon-Tiki Museet tage på vandreture mv. I kan komme rundt i Oslo med offentlig transport med et Oslo Pass. Passet giver samtidig adgang til mange museer og attraktioner i Oslo. Oslo Pass kan købes for én to eller tre dage og giver desuden rabat på flere restauranter.
Kort

Discover neighborhoods in Oslo

Oslo Centrum

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Oslos operahus, mens du lærer Oslo Centrum at kende, og sørg endelig for at opleve de interessante museer. Du kan hoppe på metroen fra Christiania Torv Sporvognsstation eller Wessels Plass Letbanestation for at se mere af området.

MuseerSlotteFestivaller

Frogner

Frogner byder blandt andet på museer, caféer og muligheder for shopping. Læg vejen forbi Aker Brygge eller Nasjonalbiblioteket under dit ophold, og tag metroen fra Skillebekk Letbanestation eller Skarpsno Letbanestation for at komme rundt i byen.

MuseerCaféerTure

Holmenkollen

Tag på en rejse til Holmenkollen, der topper med nogle af Oslos bedste udsigter, fine friluftsaktiviteter samt skønne restauranter og overnatningsmuligheder.

SkiløbUdflugterAfslapning

Tøyen

Der er masser at udforske i Tøyen, som byder på museer og muligheder for shopping. Populære seværdigheder som Munch-museet og Oslos botaniske have tiltrækker mange rejsende, og du kan tage metroen fra Tøyen T-bane-station eller Toyen Metrostation for at se mere af byen.

MuseerKulturBusiness

Grunerlokka

Rejsende tager til Grunerlokka på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Olaf Ryes Plass Letbanestation eller Schous Plass Letbanestation, og besøg populære seværdigheder som Mathallen Oslo.

BusinessFamilievenligtShopping

Gamle Oslo

Gamle Oslo byder blandt andet på muligheder for shopping, restauranter og museer. Læg vejen forbi Oslos operahus eller Oslos botaniske have under dit ophold, og tag metroen fra Oslo Hospital Letbanestation eller St. Halvards Plass Sporvognsstation for at komme rundt i byen.

BusinessShoppingMiddag