Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

JessheimNorge

Oplev fantastiske vandreture og historiske bygninger på en rejse til Jessheim. Med sin beliggenhed tæt på det centrale Norge er turen hertil rar og nem.

I Jessheim finder du historiske gravhøje og mange ældre bygninger. Her er desuden utrolige vandre- og opholdsområder og masser af populære restauranter. Tag på weekendophold i Jessheim under festivalen Jessheimdagene, der afholdes i byen hvert år i august. Byens centrale placering gør stedet ideelt for ture til de omkringliggende byer.

Jessheim ligger i Ullensaker kommune i Akershus, ikke langt fra Gardermoen. Området har tæt på 16.000 indbyggere og er en af Norges hurtigst voksende byer. Byen er et handels- og servicecentrum i Øvre Romerike og er hjemsted for en cementfabrik, der anvender overfloden af grus og sand i området.

Tag en tur til Raknehaugen, der er en af Nordeuropas største gravhøje, hvor det siges at Kong Rakne ligger begravet mellem to hvide heste. Du kan også tilbringe en dag ved Nordbytjernet, hvor der er masser af fantastiske vandreruter og aktiviteter både sommer og vinter. I Jessheim Storsenter er der et bredt udvalg af butikker og restauranter. Gå ikke glip af den fredede Ullensaker Jessheim Station, der blev tegnet af Henrik Bull og opført i 1908.

I 2012 oprettede man en historisk rundvisning i Jessheim centrum, der præsenterer dig for 16 ældre bygninger i byen. Efter en lang dag med oplevelser og aktiviteter, kan du med fordel spise på Castello, der er udnævnt til den bedste restaurant i byen. Fra Jessheim er der også mulighed for at tage en tur til historiske Eidsvoll, besøge Oslo eller en af områdets andre byer.

Når du rejser til Jessheim, skal du blot flyve til Oslos Internationale Lufthavn ved Gardermoen, der kun ligger et stenkast fra byen. Jessheim er desuden en del af Norges jernbanenetværk, og motorvej E6 ligger i nærheden. Byen har også gode busforbindelser til og fra de omkringliggende byer. Uanset hvordan du vælger at rejse, er det nemt at komme til byen.

På en tur til Jessheim er du garanteret fredfyldte dage med vidunderlige vandreture og mange historiske bygninger. Du kan også vælge at have base i byen og udforske de mere travle byer i området.

Mest populære hoteller i Jessheim

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Scandic Gardermoen
Scandic Gardermoen
3.5 out of 5
Jessheimvegen 467, Ullensaker
Prisen er DKK 568 pr. nat

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, ca. 40 km fra Lillestrøm, Norge, Akershus Universitetshospital og Grorud kirke. Derudover ligger Groruddalen Golfklub og ...

3.8/5Good! (774 anmeldelser)

"Gode værelser ,og rigtig god morgenmad rigtig godt sted at overnatte"…"

Anmeldelse fra 10. feb. 2019

Scandic Gardermoen
Quality Airport Hotel Gardermoen
Quality Airport Hotel Gardermoen
3.5 out of 5
Lokevegen 7, Jessheim, Ullensaker, Akershus
Prisen er DKK 585 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Ullensaker, ca. 40 km fra Lillestrøm, Norge, Akershus Universitetshospital og Grorud kirke. Derudover ligger Groruddalen Golfklub ...

4.1/5Very Good! (392 anmeldelser)
God anmeldelse.

"Rigtig godt hotel med rigtig beliggende når vi besøger familie i nærheden. Pænt rent og hyggelig atmosfære med god og hjælpsom betjening. Alt i alt er det det rigtige valg for os."…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Quality Airport Hotel Gardermoen
Thon Hotel Gardermoen
Thon Hotel Gardermoen
3.5 out of 5
Balder Allé 22, Gardermoen, Ullensaker

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, ca. 40 km fra Lillestrøm, Norge, Akershus Universitetshospital og Grorud kirke. Derudover ligger Groruddalen Golfklub og ...

4.3/5Excellent! (1,025 anmeldelser)

"Enkelt overnatning under transport. God betjening og rene værelser. Dejlig morgenbuffet."…"

Anmeldelse fra 1. mar. 2020

Thon Hotel Gardermoen

Populære steder at besøge i Jessheim

Oslos operahus
Billede af Oslos operahus

Oslos operahus

4/5(5 anmeldelser)

Operahuset i Oslo, som er hjemsted for Norges nationalballet og -opera, er en stor bygning af marmor og glas, som ligner en gletsjer, der stiger op af vandet.

Vikingeskibsmuseet
Billede af Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet

4.5/5(2 anmeldelser)

Denne store hal er permanent havn for tre fantastiske vikingeskibe, som muligvis engang har skabt skræk og rædsel i Nordeuropa.

Aker Brygge
Billede af Aker Brygge

Aker Brygge

4/5(6 anmeldelser)

Dette tidligere skibsværft er nu et populært område med underholdning, shoppingmuligheder og restauranter ved Oslofjordens bredder.

Oslo Vinterpark
Billede af Oslo Vinterpark

Oslo Vinterpark

3.5/5(2 anmeldelser)

Kør ned af de perfekt præparerede pister, og se vovehalsene træne på Norges olympiske superpipe i dette smukke skisportssted, ikke langt fra Oslos centrum.

Norsk museum for kulturhistorie
Billede af Norsk museum for kulturhistorie

Norsk museum for kulturhistorie

1/5(1 anmeldelse)

Dette vidtstrakte friluftsmuseum indeholder originale bygninger fra mere end seks århundreder i norsk historie, herunder en middelalderkatedral og bondehuse.

Munch-museet
Billede af Munch-museet

Munch-museet

4/5(5 anmeldelser)

Brug lidt tid på at nærstudere udstillingerne i Munch-museet på din tur til Oslo. Dette kulturrige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

De mest populære oplevelser i Jessheim

Oslo-kort
Billede af Oslo-kort

Oslo-kort

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 303
pr. voksen
Hop-på-hop-af-bustur i Oslo
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Oslo

Hop-på-hop-af-bustur i Oslo

Anbefales af 78% af rejsende
DKK 321
pr. voksen
Sejltur med sightseeing på Oslo Fjord
Billede af Sejltur med sightseeing på Oslo Fjord

Sejltur med sightseeing på Oslo Fjord

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 241
pr. voksen

Byer i nærheden af Jessheim

Slotsparken som omfatter en park, en dam og picnic

Oslo

Gardermoen som omfatter skiltning

Ullensaker