Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

NorgeEuropa

Tag på vandreture over gletsjere, stå på ski i frosne dale eller oplev hvaler i levende live i dette fantastiske skandinaviske land. 

Norge byder på utrolige bjerglandskaber, dybe fjorde, høje træer og en imponerende kystlinje. Kort sagt er dette land den perfekte destination for alle naturelskere. Men der er også meget at komme efter for de kulturinteresserede. Se eksempelvis gamle kirker, museer, gallerier og storslåede vikingeskibe.

Hovedstaden Oslo, som ligger lige ved Oslofjorden, er det ideelle sted til udendørs aktiviteter - også selvom du er på storbyferie. Du kan for eksempel afprøve kælkebakkerne nær Holmenkollbakken eller stå på langrendsski gennem det store skovområde Nordmarka.

Oslo har også mange kulturelle seværdigheder. I Operahuset i Oslo kan du først fremmest se balletforestillinger og operaer, men det er bestemt også en oplevelse i sig selv at kigge på den flotte bygning i marmor og glas med et tag, du kan gå henover. Tag også forbi Vikingeskibsmuseet, eller lær mere om Norges kunsthistorie på Nasjonalgalleriet.

Norge er kendt for den fænomenale midnatssol, og denne kan du opleve i Nordkap - det nordligste punkt på Norges fastland.

Nordkap er også et godt sted at se nordlys, hvis du kommer mellem det sene efterår og det tidlige forår. Alternativt kan det fantastiske polarlys opleves i Tromsø eller øgruppen Svalbard.

Norge er et land med mange fjorde, og de mest imponerende ligger i den vestlige del. Her er der rig mulighed for at vandre på naturlige stier og se vandfald, floder og søer på vejen. Bevæg dig op på Preikestolen, og få en spektakulær udsigt over Lysefjord. En anden måde at se landskabet på er ved at tage med Bergensbanen gennem det smukke bjergterræn. Tag med en båd ud på fjorden, hvor du kan være heldig at se pukkelhvaler, grindehvaler, marsvin og vågehvaler.

Bergen er smutvejen til fjordene, men der er også meget at opleve i selve byen. Gå for eksempel en tur på Bryggen, og kig nærmere på træhusene, som stammer helt tilbage fra det 18. og 19. århundrede. Du kan derefter tage kabineliften Ulriksbanen fra centrum op i bjergene. Når det bliver varmere i vejret, er det tid til at solbade på strandene i Bergen!

Besøg vidunderlige Norge, og oplev landets naturskabte seværdigheder og kulturelle skatte. Du kan opleve meget, selvom du måske bare tager på weekendophold!

Populære byer i Norge

Slotsparken som omfatter en park, en dam og picnic
Oslo
Kendt for Shopping, Business og Museer

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Aker Brygge
  Aker Brygge
 • Oslo Opera House
  Oslo Opera House
 • Nobel Peace Center
  Nobel Peace Center
Bergen og byder på bådsejlads, en kystby og en marina
Bergen
Kendt for Shopping, Gåture og Fisk og skaldyr

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Bryggen
  Bryggen
 • Torgalmenningen Square
  Torgalmenningen Square
 • Floibanen Funicular
  Floibanen Funicular
Stavanger og byder på shopping, gadeliv og en lille by eller en landsby
Stavanger
Kendt for Havne, Business og Udflugter

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Kongeparken
  Kongeparken
 • Norwegian Petroleum Museum
  Norwegian Petroleum Museum
 • Stavanger Cathedral
  Stavanger Cathedral
Tromsø som omfatter udsigt, en sø eller et vandhul og en solnedgang
Tromsø
Kendt for Ture, Nordlys og Katedraler

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Tromso Cathedral
  Tromso Cathedral
 • Polar Museum
  Polar Museum
 • Tromso University Museum
  Tromso University Museum
Trondheim som omfatter udsigt over kystområde, bjerge og udsigt over landskaber
Trondheim
Kendt for Middag, Shopping og Katedraler

…"

Gode grunde til at tage afsted

 • Nidaros Cathedral
  Nidaros Cathedral
 • Old Town Bridge
  Old Town Bridge
Kristiansand
Kristiansand
Kendt for Havne, Festivaller og Underholdning

…"