Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

NorgeEuropa

Tag på vandreture over gletsjere, stå på ski i frosne dale eller oplev hvaler i levende live i dette fantastiske skandinaviske land. 

Norge byder på utrolige bjerglandskaber, dybe fjorde, høje træer og en imponerende kystlinje. Kort sagt er dette land den perfekte destination for alle naturelskere. Men der er også meget at komme efter for de kulturinteresserede. Se eksempelvis gamle kirker, museer, gallerier og storslåede vikingeskibe.

Hovedstaden Oslo, som ligger lige ved Oslofjorden, er det ideelle sted til udendørs aktiviteter - også selvom du er på storbyferie. Du kan for eksempel afprøve kælkebakkerne nær Holmenkollbakken eller stå på langrendsski gennem det store skovområde Nordmarka.

Oslo har også mange kulturelle seværdigheder. I Operahuset i Oslo kan du først fremmest se balletforestillinger og operaer, men det er bestemt også en oplevelse i sig selv at kigge på den flotte bygning i marmor og glas med et tag, du kan gå henover. Tag også forbi Vikingeskibsmuseet, eller lær mere om Norges kunsthistorie på Nasjonalgalleriet.

Norge er kendt for den fænomenale midnatssol, og denne kan du opleve i Nordkap - det nordligste punkt på Norges fastland.

Nordkap er også et godt sted at se nordlys, hvis du kommer mellem det sene efterår og det tidlige forår. Alternativt kan det fantastiske polarlys opleves i Tromsø eller øgruppen Svalbard.

Norge er et land med mange fjorde, og de mest imponerende ligger i den vestlige del. Her er der rig mulighed for at vandre på naturlige stier og se vandfald, floder og søer på vejen. Bevæg dig op på Preikestolen, og få en spektakulær udsigt over Lysefjord. En anden måde at se landskabet på er ved at tage med Bergensbanen gennem det smukke bjergterræn. Tag med en båd ud på fjorden, hvor du kan være heldig at se pukkelhvaler, grindehvaler, marsvin og vågehvaler.

Bergen er smutvejen til fjordene, men der er også meget at opleve i selve byen. Gå for eksempel en tur på Bryggen, og kig nærmere på træhusene, som stammer helt tilbage fra det 18. og 19. århundrede. Du kan derefter tage kabineliften Ulriksbanen fra centrum op i bjergene. Når det bliver varmere i vejret, er det tid til at solbade på strandene i Bergen!

Besøg vidunderlige Norge, og oplev landets naturskabte seværdigheder og kulturelle skatte. Du kan opleve meget, selvom du måske bare tager på weekendophold!

Populære byer i Norge

Slotsparken som omfatter en park, en dam og picnic
Oslo
Kendt for Shopping, Business og Museum

…"

Gode grunde til at tage afsted

  • Aker Brygge
    Aker Brygge
  • Oslos operahus
    Oslos operahus
  • Nobels fredscenter
    Nobels fredscenter
Bergen og byder på bådsejlads, en kystby og en marina
Bergen
Kendt for Shopping, Gåture og Fisk og skaldyr

…"

Gode grunde til at tage afsted

  • Bryggen
    Bryggen
  • Bergen
    Bergen
  • Fløibanen kabelbane
    Fløibanen kabelbane
Stavanger og byder på shopping, gadeliv og en lille by eller en landsby
Stavanger
Kendt for Havn, Business og Udflugt

…"

Gode grunde til at tage afsted

  • Kongeparken
    Kongeparken
  • Det norske oliemuseum
    Det norske oliemuseum
  • Stavanger-katedralen
    Stavanger-katedralen
Trondheim som omfatter udsigt over kystområde, bjerge og udsigt over landskaber
Trondheim
Kendt for Middag, Shopping og Katedral

…"

Gode grunde til at tage afsted

  • Nidaros-katedralen
    Nidaros-katedralen
  • Gamle Bybro
    Gamle Bybro
Fredrikstad
Kendt for Oplevelser, Kultur og Historisk

…"

Gode grunde til at tage afsted

  • Oslofjord
    Oslofjord
Kristiansand
Kristiansand
Kendt for Havn, Festival og Underholdning

…"