Billigste flyrejser til Oslo

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 247 for en enkeltbillet og DKK 473 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Aug 3, 2018

God fly til pengende

Om Oslo

Om Oslo

Fly til Oslo

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Oslo fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Den norske hovedstad Oslo har meget at byde på inden for historie, arkitektur, kunst og kultur med en lang række spændende bygninger og udstillinger at gå på opdagelse i. Der ligger også mange parker i byen, og du må ikke gå glip af et besøg i den imponerende Vigelandsparken med de mange skulpturer. Havnefronten ud til Oslofjorden er med til at give byen dens charme – her finder du masser af restauranter og caféer ved Aker Brygge og det spændende nye operahus. Fjorden og området omkring byen rummer desuden masser af muligheder for en aktiv ferie både sommer og vinter. Gå ikke glip af en tur til Holmenkollen, den berømte skihopbakke, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Oslo og Oslofjorden. Om aftenen kan du gå en tur op ad hovedgaden Karl Johans Gate, hvor du finder et sprudlende og varieret natteliv.

Flyrejser til Oslo fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Oslo Lufthavn ved Gardermoen fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager lidt over en time, og der er mange daglige afgange at vælge imellem. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til Oslo Lufthavn.

Flyrejser til Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er Norges største lufthavn og ligger 47 km nordøst for Oslos centrum. Her er gode shoppingmuligheder både inden for mode og elektronik – og desuden en stor afdeling med taxfree shopping. Flytoget kører til Oslo flere gange i timen, og turen tager ca. 20 minutter. Der er også et stort udvalg af busruter mellem lufthavnen og Oslo. Hvis du lejer en bil, kan du køre til Oslo på ca. 40 minutter.

Rejsetips til Oslo

Det er nemt at komme rundt i Oslo med T-banen, som er Oslos veludbyggede metrosystem. Selve centrum dækker dog et forholdsvist lille areal, og du kan nemt gå rundt mellem mange af byens attraktioner. Du kan også benytte dig af rutebådene på fjorden og tage på øhop mellem nogle af Oslofjordens mange små øer. Flere af øerne i fjorden har badestrande med fine bademuligheder om sommeren. Du kan med fordel købe en dags- eller ugebillet, der gælder til alle offentlige transportmidler, i stedet for at købe enkeltbilletter. Oslo ligger omgivet af skove og fjelde i bunden af Oslofjorden, og hvis du lejer en bil under dit ophold, kan du køre ud og opleve den storslåede natur på egen hånd.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Oslo og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Norges spændende og naturskønne hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Populære flyrejser til Oslo

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 247 for en enkeltbillet og DKK 473 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.