Billige flybilletter til Norge

Billigste flyrejser til Norge

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 499 kr. for en enkeltbillet og 688 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd

Rejse til Norge

Expedia tilbyder flyrejser til Norge, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Norge eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Norge på grund af COVID-19?
Vores kundeservice indeholder information om afbestilling eller ændring af din flyrejse som følge af COVID-19. Det er også fornuftigt at læse dit foretrukne luftfartsselskabs vilkår og betingelser, før du køber dine billetter.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Norge?
Det kunne ikke være nemmere med Expedia. Indtast dine rejseoplysninger, og klik på “Søg”-knappen. Marker derefter “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker” i venstre side. Sidste trin: Book din billige og fleksible rejse til Norge.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Norge under COVID-19?
Grundet COVID-19-pandemien indebærer rejser nu større udfordringer. Kast et blik på disse nyttige råd, før du hopper ombord på dit fly til Norge:

 • Undersøg, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker. Tjek også, om der er nogen regler, du skal følge ved ankomst, såsom bevis på en negativ COVID-19-test.
 • Du skal bære mundbind i lufthavnen, også i forbindelse med helbredsundersøgelser. Du skal være forberedt på at justere dit mundbind, når lufthavnspersonalet beder dig om det, så det er muligt at kontrollere din identitet.
 • Giv ikke dit boardingkort direkte til en medarbejder. I stedet bør du placere det foran læseren og holde det op, så medarbejderen kan kontrollere det.
 • Du må medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din håndbagage. Du skal dog tage den ud til kontrol.
 • For at reducere smittespredning i sikkerhedskontrollen skal du lægge personlige ejendele såsom pung, telefon og bælte i din håndbagage i stedet for i en bakke.
 • Hvis du tager mad med ombord på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en af bakkerne. Dette mindsker sandsynligheden for, at en medarbejder bliver nødt til at røre din håndbagage eller fødevarebeholder for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Norge?
Uanset om du skal udforske et nyt og spændende sted, eller du vender tilbage til dit foretrukne feriested, vil følgende flyselskaber sørge for, at du kommer til eller i nærheden af Norge:

 • SAS - 559 flyrejser til eller i nærheden af Norge hver måned, herunder 372 flyrejser til Oslo (OSL-Gardermoen) og 125 flyrejser til Bergen (BGO-Flesland) per måned.
 • Norwegian Air Shuttle - 164 flyrejser til eller i nærheden af Norge hver måned, herunder 125 flyrejser til Oslo (OSL-Gardermoen) og 26 flyrejser til Bergen (BGO-Flesland) per måned.
 • Norwegian Air International - 125 flyrejser til eller i nærheden af Norge hver måned, herunder 121 flyrejser til Oslo (OSL-Gardermoen) og 4 flyrejser til Bergen (BGO-Flesland) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Norge?
I løbet af de sidste syv dage var 688 kr. den bedste pris for en flyrejse til Norge. Sørg for at booke dine billetter i god tid, og vær fleksibel i forhold til dine rejsedatoer for at opnå større besparelser. Søg efter din rejse til Norge, og tjek priserne for dagene før og efter ved at klikke på “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Norge?
Du kunne have købt en flyrejse tur-retur til Norge for mellem 688 kr. og 990 kr. i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet fra København (CPH) var den laveste pris i samme periode kun 499 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Norge?
Din afrejseby og det bookede flyselskab er med til at afgøre, hvilke af disse populære lufthavne i Norge du ankommer til:

 • Oslo (OSL-Gardermoen) - 9380 fly per måned.
 • Bergen (BGO-Flesland) - 3583 fly per måned.
 • Trondheim (TRD-Værnes) - 2410 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Norge?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Norge mellem 688 kr. og 990 kr..
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Norge?
Det mest budgetvenlige tidspunkt at købe en ferie til Norge på er Oktober, mens priserne stiger markant i juli, august og december. Styr uden om disse perioder, hvis du har et stramt budget.
Hvor lang er en flyrejse til Norge?
Varigheden af flyrejsen afhænger af, hvor du flyver fra. Denne liste over de mest populære ruter til Norge vil give dig en idé om, hvad du kan forvente:

 • Billund (BLL-Billund Lufthavn) til Oslo (OSL-Gardermoen) - 1 time og 21 minutter
 • Århus (AAR) til Oslo (OSL-Gardermoen) - 1 time
 • Aalborg (AAL) til Oslo (OSL-Gardermoen) - 1 time og 10 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Norge?

 • Med så mange interessante ting at udforske i Bergen er det ikke så mærkeligt, at de fleste rejsende tager hul på deres tur til Norge i denne livlige by. Brug den første tid på at besøge berømte seværdigheder som Fløyfjellet, inden du går på opdagelse blandt nogle af byens mindre kendte attraktioner.
 • Når det er tid til at vælge aktiviteter til din tur, bør du være opmærksom på, at Bergen har kystklima. Tag et kig på de lokale vejrforhold, inden du tager afsted, så du ved, hvad du kan forvente.
 • Cirka 15 km nordvest for Bergen ligger Askøy, der også har fortjent en plads på din rejseplan. De mest besøgte attraktioner her tæller Kollavågen – sørg for at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Norge på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Norge.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Norge med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Norge. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Norge!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Norge under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Norge tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Norge, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Norge

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd