Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning Tromsø – oplev "Nordens Paris"

Lej en udlejningsbil i Tromsø, og oplev byen og det arktiske område i dit eget tempo. På din rejse til Tromsø er det oplevelserne i den smukke natur, som er i centrum. Med en lejebil, som du hos Expedia lejer uden skjulte omkostninger, kommer du nemt rundt til de forskellige øer og betagende fjorde og nyder køreturene i fjeldene.

Tromsø er den største by i Nord-Norge, og med sin placering netop her er det et populært sted at tage til for at se det smukke nordlys. Langt størstedelen af byen ligger på øen Tromsøya, men Tromsøbroen og Tromsøysundtunnelen forbinder øen til fastlandet mod øst, hvor andre af Tromsøs bydele ligger.

Billeje Tromsø – nemt at komme omkring

Du kan leje en bil i lufthavnen, som du kan afhente, så snart du er ankommet med fly til Tromsø. På den måde går turen til dit hotel i Tromsø hurtigt og nemt, og selve turen fra lufthavnen til byen tager kun omkring 15 minutter. Det er ikke nødvendigt at have en bil for at komme rundt i Tromsø-delen på øen, men når du skal opleve de andre bydele og det omkringliggende landskab, hvilket uden tvivl er et must, kommer billig lejebil i Tromsø dig til gode.

Det er intet problem at køre i Tromsø uanset årstiden. Der er gode forhold for bilister og parkeringsmuligheder i både byen og ved seværdighederne. Vær dog opmærksom på, at der i centrum er betalingsparkering de fleste steder, og at hastighedsbegrænsningerne ligger noget lavere i Norge end i Danmark, så hold godt øje med fartskiltene.

Oplevelser med billig billeje i Tromsø

Turen til Tromsø er ikke komplet, før I har været rundt og opleve naturen. Med billig biludlejning i Tromsø har I rig mulighed for at vælge lige de steder, som tiltaler jer. I kan starte med at tage en tur i Fjellheisen, en gondolbane med betagende udsigt over byen, der ligger inde på fastlandet. Derfra kan I tage turen videre til bjerget Tromsdalstinden, som også er oplagt for børnefamilier.

I Tromsø er der et væld af helt unikke naturoplevelser uanset årstiden. I kan bl.a. både køre med hundeslæde, tage på hvalsafari, ro i kajak og tage på vandreture. I vinterhalvåret pryder den hvide sne landskabet, og det er her, hvor Tromsø virkelig sætter trumf på med muligheden for at se nordlysets farvede spil på stjernehimlen.

Tromsø er omgivet af andre øer med fjelde og fjorde, som klart er værd at køre til og besøge. Vest for Tromsø ligger Kvaløya og mod nord Ringvassøya, som begge også byder på smuk natur.

Oplev Tromsøs spændende seværdigheder

Tromsø er en livlig by, som især er præget af de mange universitetsstuderende. Derfor er der mange restauranter, butikker og et rigt byliv at udforske. Oplev også den arkitektonisk anderledes Ishavskatedralen, Tromsø Domkirke, eller tag hele familien med til oplevelsescentret Polaria, hvor I kan blive klogere på naturen og livet i Arktis. Her findes både et akvarium, udstillinger, forskning, biograf og butikker, og specielt remmesælerne tiltrækker besøgende.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Tromsø

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Tromsø?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Tromsø.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Tromsø?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Tromsø er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Tromsø?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Tromsø?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Tromsø

Udforsk Tromsø med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!