Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

TromsøNorge

På en rejse til Tromsø i Nordnorge kan du deltage i udendørsaktiviteter, opleve et betagende bjerglandskab, besøge kunstgallerier og se det spektakulære nordlys.

Den livlige by Tromsø er omgivet af maleriske bjerglandskaber. Uanset om du rejser til Tromsø på et weekendophold eller tilbringer en længerevarende ferie her, kan du udforske museer og kunstgallerier, slappe af i alpine haver og opleve to spektakulære naturfænomener: midnatssolen og nordlyset. Tromsø er Nordnorges største by, som ligger 350 kilometer nord for den nordlige polarkreds.

Den farverige by strækker sig langs øen Tromsøyas østlige kyst. En af byens større attraktioner er Tromsø Domkirke, som er bygget i nygotisk stil. Se norsk kunst på galleriet Tromsø Kunstforening og Nordnorsk Kunstmuseum. På Polarmuseet Tromsø kan du få mere at vide om de arktiske fiskere og opdagelsesrejsende. I det arktiske videnskabscenter og akvarium Polaria kan du opleve remmesæler og koldtvandsfisk. Dyk ned i den lokale ølkultur på Macks Ølbryggeri.

Tromsø stråler bogstavelig talt af kulturelle aktiviteter fra midt i maj til midt i juli, som er de måneder, hvor der er midnatssol og dagslys hele døgnet rundt. Bemærk, at der er døgnåbent på barer, caféer og natklubber langs Storgata. Tag en svømmetur sammen med de lokale i det kølige vand ved Telegrafbukta Strand. I Tromsø arktisk-alpine botaniske hage kan du beundre den alpinske flora. Ishavskatedralen byder på midnatskoncerter.

Hvis du tager svævebanen Fjellheisen til bjerget Storsteinen, kan du beundre panoramaudsigten over byen, vandet og de omkringliggende snedækkede bjergtinder. Der er størst chance for at opleve det betagende syn af nordlys, hvis du kommer mellem september og marts. Nyd synet, når nattehimlen lyser op i mange farver.

Tromsø, og ikke mindst de nærliggende Lyngsalpene, er en velegnet helårsdestination for dem, der elsker udendørsaktiviteter. Om vinteren er der mulighed for alpint skiløb, langrend, isfiskeri og hundeslæde- og snescooterkørsel. I de milde sommermåneder kan man nyde naturen på hesteryg, krydse gletsjere til fods og vandre i skovene.

Du kommer til byen ved at flyve til Tromsø Airport eller tage en langdistancebus fra en af de større byer i Finland, Norge og Sverige. Du kan nemt komme rundt til fods eller ved at benytte det effektive netværk af lokale busser. Tag på sejltur i Norges fantastiske fjorde, hvor du kan se, hvorfor Tromsø kaldes "Porten til Ishavet".

Mest populære hoteller i Tromsø

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Clarion Hotel The Edge
Clarion Hotel The Edge
4 out of 5
Kaigata 6, Tromsø
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 885 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun få skridt fra Nordnorsk Kunstmuseum, Tromsø Domkirke og Det nordlige Norgens kunstmuseum. Derudover ligger Mack Brewery ...

4.5/5Wonderful! (1,242 anmeldelser)
Great atmosphere and modern hotel with nice view

"Nice view and modern hotel."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Clarion Hotel The Edge
Clarion Collection Hotel With
Clarion Collection Hotel With
3.5 out of 5
Sjøgata 35 -37, Tromsø
Prisen er DKK 816 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun få skridt fra Tromso Catholic Church Var Frue Kirke og Tromsø Domkirke. Derudover ligger Det nordlige Norgens kunstmuseum ...

4.5/5Wonderful! (819 anmeldelser)

"Flot udsigt, hyggelig atmosfære venligt personale, god ode med klima kortet på døren"…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2020

Clarion Collection Hotel With
Comfort Hotel Xpress Tromso
Comfort Hotel Xpress Tromso
3 out of 5
Gronnegata 35, Tromsø
Prisen er DKK 432 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 10 minutters gang fra Tromsø Domkirke og Polaria. Derudover ligger Polarmuseet og Tromsö-universitetsmuseum ca. 3 ...

4.2/5Very Good! (1,421 anmeldelser)

"Smilende betjening."…"

Anmeldelse fra 12. jan. 2020

Comfort Hotel Xpress Tromso

Populære steder at besøge i Tromsø

Tromso Lapland
Billede af Tromso Lapland

Tromso Lapland

Udforsk udstillingerne i Tromso Lapland, som er et populært museum i Tromsø. Området er berømt for sin havn, hvilket du kan opleve på din tur, eller du kan kigge forbi nordlyset.

Tromsø Domkirke
Billede af Tromsø Domkirke

Tromsø Domkirke

4/5(1 anmeldelse)

Denne protestantiske trækirke fra det 19. århundrede er berømt for sin nygotiske arkitektur, der bl.a. tæller et karakteristisk kirketårn og et yderst elegant interiør.

Polarmuseet
Billede af Polarmuseet

Polarmuseet

Dyk ned i historien bag de mange spændende polarekspeditioner, og bliv klogere på Nordnorges kulturarv og historie.

Tromsö-universitetsmuseum
Billede af Tromsö-universitetsmuseum

Tromsö-universitetsmuseum

Gå på opdagelse i museets interaktive udstillinger, nyd en gåtur i den eksotiske botaniske have, og bliv samtidig klogere på Norges lange og spændende tradition inden for søfart og polarekspeditioner.

Polaria
Billede af Polaria

Polaria

Polaria er et oplevelsescenter og akvarium med lærerige udstillinger om regionens klima og dyreliv. Hertil kommer bassiner med sæler og andre egnstypiske dyrearter samt en panoramabiograf.

Ishavskatedralen
Billede af Ishavskatedralen

Ishavskatedralen

4/5(1 anmeldelse)

Bliv klogere på historien i Tromsdalen, når du besøger Ishavskatedralen. Stedet er populært for sin havn, som du kan kigge forbi, eller du kan prøve aktiviteter som udflugter.

De mest populære oplevelser i Tromsø

Se nordlys på en privat udflugt med taxi
Billede af Se nordlys på en privat udflugt med taxi

Se nordlys på en privat udflugt med taxi

DKK 269
pr. voksen

Tromsø – anmeldelser

5

Populær destination

5 - Fremragende
1
5 - Fremragende 100%
4 - God
0
4 - God 0%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

Byer i nærheden af Tromsø