Norge har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

TromsøNorway

På en rejse til Tromsø i Nordnorge kan du deltage i udendørsaktiviteter, opleve et betagende bjerglandskab, besøge kunstgallerier og se det spektakulære nordlys.

Den livlige by Tromsø er omgivet af maleriske bjerglandskaber. Uanset om du rejser til Tromsø på et weekendophold eller tilbringer en længerevarende ferie her, kan du udforske museer og kunstgallerier, slappe af i alpine haver og opleve to spektakulære naturfænomener: midnatssolen og nordlyset. Tromsø er Nordnorges største by, som ligger 350 kilometer nord for den nordlige polarkreds.

Den farverige by strækker sig langs øen Tromsøyas østlige kyst. En af byens større attraktioner er Tromsø Domkirke, som er bygget i nygotisk stil. Se norsk kunst på galleriet Tromsø Kunstforening og Nordnorsk Kunstmuseum. På Polarmuseet Tromsø kan du få mere at vide om de arktiske fiskere og opdagelsesrejsende. I det arktiske videnskabscenter og akvarium Polaria kan du opleve remmesæler og koldtvandsfisk. Dyk ned i den lokale ølkultur på Macks Ølbryggeri.

Tromsø stråler bogstavelig talt af kulturelle aktiviteter fra midt i maj til midt i juli, som er de måneder, hvor der er midnatssol og dagslys hele døgnet rundt. Bemærk, at der er døgnåbent på barer, caféer og natklubber langs Storgata. Tag en svømmetur sammen med de lokale i det kølige vand ved Telegrafbukta Strand. I Tromsø arktisk-alpine botaniske hage kan du beundre den alpinske flora. Ishavskatedralen byder på midnatskoncerter.

Hvis du tager svævebanen Fjellheisen til bjerget Storsteinen, kan du beundre panoramaudsigten over byen, vandet og de omkringliggende snedækkede bjergtinder. Der er størst chance for at opleve det betagende syn af nordlys, hvis du kommer mellem september og marts. Nyd synet, når nattehimlen lyser op i mange farver.

Tromsø, og ikke mindst de nærliggende Lyngsalpene, er en velegnet helårsdestination for dem, der elsker udendørsaktiviteter. Om vinteren er der mulighed for alpint skiløb, langrend, isfiskeri og hundeslæde- og snescooterkørsel. I de milde sommermåneder kan man nyde naturen på hesteryg, krydse gletsjere til fods og vandre i skovene.

Du kommer til byen ved at flyve til Tromsø Airport eller tage en langdistancebus fra en af de større byer i Finland, Norge og Sverige. Du kan nemt komme rundt til fods eller ved at benytte det effektive netværk af lokale busser. Tag på sejltur i Norges fantastiske fjorde, hvor du kan se, hvorfor Tromsø kaldes "Porten til Ishavet".

Mest populære hoteller i Tromsø

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Clarion Hotel The Edge
Clarion Hotel The Edge
4 out of 5
Kaigata 6, Tromsø
Prisen er DKK 893 pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,2 km fra Nordnorsk Kunstmuseum og 4,1 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Tromsø Domkirke og Det nordlige ...

4.4/5Wonderful! (867 anmeldelser)
Great atmosphere and modern hotel with nice view

"Nice view and modern hotel."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Clarion Hotel The Edge
Clarion Collection Hotel Aurora
Clarion Collection Hotel Aurora
3.5 out of 5
Sjøgata 19-21, Tromsø
Prisen er DKK 790 pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,2 km fra Det nordlige Norgens kunstmuseum og 3,8 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Nordnorsk Kunstmuseum ...

4.2/5Excellent! (625 anmeldelser)
Delte meninger

"Et standart værelse er absolut ikke noget værd. Opgraderede med det samme til superior. Sengene var dårlige, den billigst mulige model eller muligvis meget slidte? I hvert fald var fjedrene mærkbare og sengene rokkede rundt når man vendte sig. Lænestolen var ikke egnet til ømme ben efter skiture ..."…"

Anmeldelse fra 1. jan. 2020

Clarion Collection Hotel Aurora
Radisson Blu Hotel, Tromso
Radisson Blu Hotel, Tromso
4 out of 5
Sjogata 7, Tromsø
Prisen er DKK 723 pr. nat fra 19. sep. til 20. sep.

Dette hotel ligger i hjertet af Tromsø, kun 0,1 km fra Det nordlige Norgens kunstmuseum og 3,9 km fra Universitet i Tromsö. Derudover ligger Nordnorsk Kunstmuseum ...

4.2/5Very Good! (566 anmeldelser)
Great hotel with nice food and people!

"Great hotel located right next to the harbour."…"

Anmeldelse fra 12. sep. 2019

Radisson Blu Hotel, Tromso

Populære steder at besøge i Tromsø

Tromso Lapland
Billede af Tromso Lapland

Tromso Lapland

Udforsk udstillingerne i Tromso Lapland, som er et populært museum i Tromsø. Området er berømt for sin havn, hvilket du kan opleve på din tur, eller du kan kigge forbi nordlyset.

Ishavskatedralen
Billede af Ishavskatedralen

Ishavskatedralen

4/5(1 anmeldelse)

Bliv klogere på historien i Tromsdalen, når du besøger Ishavskatedralen. Stedet er populært for sin havn, som du kan kigge forbi, eller du kan prøve aktiviteter som udflugter.

Polaria
Billede af Polaria

Polaria

Polaria er et oplevelsescenter og akvarium med lærerige udstillinger om regionens klima og dyreliv. Hertil kommer bassiner med sæler og andre egnstypiske dyrearter samt en panoramabiograf.

De mest populære oplevelser i Tromsø

Se nordlys på en privat udflugt med taxi
Billede af Se nordlys på en privat udflugt med taxi

Se nordlys på en privat udflugt med taxi

DKK 269
pr. voksen

Tromsø – anmeldelser

5

Populær destination

5 - Fremragende
1
5 - Fremragende 100%
4 - God
0
4 - God 0%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

Byer i nærheden af Tromsø