Billigste flyrejser til Tromsø

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Tromsø

Fly til Tromsø

En rejse til Tromsø byder både på høje fjelde, skærgårde og byområde, så der er nok at opleve. Inden du lander i lufthavnen, er det være at kigge ud af flyvinduet. Her ser du de smukke fjelde og fjorde som omgiver byen, og udsigten giver et godt billede af Norges utrolige natur.

Tromsø er Nordnorges største by, og her kan du udforske den fantastiske natur i og omkring byen. Byen ligger delvist på fastlandet og delvist på øerne Tromsøya og Kvaløya, og selve kommunen spreder sig over endnu flere øer. Tromsø bliver ofte kaldt ”den arktiske hovedstad”, fordi Arktisk Råd har hovedsæde i byen. Om sommeren kan du tage på vandretur i fjeldene eller fiske efter laks i søerne og elvene. Elsker du at spille golf, har du i Tromsø mulighed for at spille på den nordligste bane i verden. Byens nordlige placering bevirker, at der er snegaranti om vinteren, hvilket giver dig mulighed for at dyrke vintersport. Tromsø er også et godt sted at opleve det fantastiske nordlys.

Flyrejser til Tromsø

Med flybilletter til Tromsø lander du i Tromsø Lufthavn, der ligger 3 km vest for byens centrum. Lufthavnen har mange faciliteter, så du kan roligt regne med at finde det, der forventes af en lille moderne lufthavn. Vælg mellem flere spisesteder og caféer, eller brug ventetiden på at forsyne dig i lufthavnens butikker. Hvis du ikke vil bekymre dig om for eksempel hus- og/eller bilnøgler, kan Point Kiosken ved ankomsthallen opbevare disse for dig under dit ophold for et mindre beløb. Her findes også små og større opbevaringsbokse.

Flybillet til Tromsø fra Danmark

Når du er med fly til Tromsø fra København, skal du påregne en mellemlanding i Oslo. Du finder nemt billige flybilletter til Tromsø, også selvom du går efter de afgange med kortest rejsetid. Hvis du booker dit hotel i Tromsø på samme tid som dine flybilletter, kan der være penge at spare.

Når du er landet, har du mulighed for at benytte dig af biludlejning i Tromsø Lufthavn, hvilket gør det nemmere at komme rundt i regionen. Vil du ikke leje bil, kører flybussen fra lufthavnen, og den standser ved flere af byens hoteller samt universitetet og sygehuset. Det tager ca. 10 – 15 minutter at køre med bussen ind til centrum af Tromsø. Du kan også hoppe i en taxa fra lufthavnen, hvis det passer dig bedre.

Rejsetips til Tromsø

I Tromsø Lufthavn tilbydes du gratis trådløst internet i to timer, så du har mulighed for at klare diverse sager på nettet, mens du opholder dig der. Hvis du har brug for længere tid på nettet, kan du tilkøbe det. Der findes en gratis app, hvor du kan holde dig opdateret om netop din afgang. Den viser for eksempel, hvilken gate du skal gå til, eller hvilket bånd din bagage ankommer på.

Hvis du tager til Tromsø for at opleve nordlyset, skal du dog være opmærksom på, at der ikke er garanti for at se nordlys, da det er afhængigt af vejrforholdene. Jagten på nordlyset begynder allerede i september måned, men de bedste måneder at opleve dette fænomen på er mellem december og marts.

Oplysninger om flyrejsen til Tromsø

Destinationslufthavn Tromsø
IATA-kode til destinationslufthavn TOS

Populære flyrejser til Tromsø

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.