Biludlejning i Norge

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Norge

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Norge?
Vi har forståelse for, at planer ændrer sig, og at fleksibilitet har stor betydning. Derfor giver rigtig mange reservationer mulighed for fuld refusion, hvis du informerer os seks timer før afhentning af bilen. Det kan stadig være en god idé at gennemgå afbestillingspolitikken for bilen, da der findes et par undtagelser. Hvis du ikke kan finde de nødvendige oplysninger, kan du besøge vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Norge?
Minibil, økonomibil, stor bil eller premiumbil – der er frit valg. Den mest efterspurgte bilklasse i Norge er dog kompakte biler. Hvis du leder efter noget småt og økonomisk, men ikke for småt, så er denne bilklasse et godt valg. Det er let at køre rundt i trafikerede gader i sådan én. Kompakte biler tilbyder lidt mere benplads end økonomibiler og egner sig til familier på et begrænset budget, par eller solorejsende.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Norge hos Expedia?
Det er nemt at få fingrene i et fantastisk tilbud hos Expedia. Du skal bare vælge din udlejningsbil, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne tilbud fra alle de bedste biludlejningsfirmaer. Spar endnu mere, når du kombinerer din reservation af billeje i Norge med overnatning eller flyrejser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Norge?
Du skal være minimum 19 år. Der findes dog nogle aldersrelaterede begrænsninger, du bør huske på, inden du booker din udlejningsbil i Norge. Hvis du er en ung bilist, vil mange biludlejningsfirmaer pålægge et ekstra gebyr og sætte grænser for, hvilke køretøjer du kan leje. Det nøjagtige gebyrbeløb samt de præcise aldersgrænser varierer fra udbyder til udbyder. Det er altid en god idé at sammenligne reglerne, inden du beslutter dig.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Norge?
Du skal fremvise et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn ved skranken. Inden afhentningsdatoen bør du tjekke hos dit foretrukne biludlejningsfirma, om der er yderligere krav. Du kan eksempelvis også skulle vise forsikringsdokumentation.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Norge?
Ja, så du skal ikke til at booke en ny udlejningsbil midt under ferien. Tjek vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine rejsedatoer, og find en bil, som du kan have til rådighed i en hel måned.
Hvor finder jeg billeje i Norge, hvis jeg er under 25 år?
Du skal undersøge alderspolitikken hos de biludlejningsfirmaer i Norge, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, bør du være opmærksom på, at nogle selskaber kan pålægge ekstra tillægsgebyrer. Det er mest praktisk, hvis du kender til dem inden ankomst, så du kan budgettere derefter. Alle selskaber har deres egne regler for unge førere, så det er bedst at være forberedt.

Oplev nye steder med Expedia