Biludlejning i Norge

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Norge

Billeje Norge

Norge er et helt igennem fortryllende rejseland, men det er samtidig også et land med store vidder og barske landskaber. Landets nordligste togstation ligger i Narvik, og herefter kan der godt være langt mellem busserne. Samtidig er det en meget lang tur at køre i egen bil fra Danmark. Hvis du drømmer om at udforske Nordnorge, er billeje i Norge derfor ikke bare en oplagt ide, men faktisk noget nær nødvendigt.

Herudover giver biludlejning i Norge dig mulighed for at leje en bil, der passer bedre til vejr- og vejforholdene end din bil derhjemme. Udlejningspriserne og brændstofpolitikken er transparente uden skjulte omkostninger, så du har hele tiden det fulde overblik over budgettet.

Lej en bil i Norge – kontrasternes land

Du ville formentlig kunne holde ferie i Norge resten af dine dage og stadig ikke få set det hele. Landets kystlinje måler imponerende 103.915 km inklusive de godt 240.000 øer. Kun Canada kan prale af en længere kystlinje, så der er i den grad nok at tage fat på. Grundet de store afstande og øde egne er nordmændene selv vant til at flyve en del, men på en ferie gælder det jo om at opleve så meget som muligt, og det er derfor oplagt at benytte biludlejning i Norge. Så kan du udforske de bjergtagende landskaber i dit helt eget tempo, uanset om du er til skærgården og de hyggelige byer i syd eller de fascinerende polaregne i nord.

Budget-biludlejning i Norge

Norge er ikke kendt for at være det billigste rejseland, men det kan godt lade sig gøre at booke billeje i Norge til en fornuftig pris. Du kan f.eks. tilkøbe billeje som en del af din rejse til Norge, ligesom det ofte er muligt at opnå rabat, hvis du booker i tilstrækkelig god tid. Det sikrer dig samtidig det fulde udvalg, hvilket er en stor fordel, hvis du har specielle ønsker til model eller mærke. Skal du f.eks. på nordlysjagt på Nordnorges sne-og isglatte veje i vinterhalvåret, er det selvsagt en fordel med en solid udlejningsbil med firhjulstræk, mens en sommertur på Atlanterhavsveien nok nydes allerbedst i en udlejningsbil med soltag og sportsfunktion.

Er du i gang med at kigge på pakkerejser, kan du inkludere flybilletter til Norge i pakken. Skal du til Nordnorge, kan du med fordel flyve til den arktiske hovedstad, Tromsø. Er din drøm derimod at prøve den spektakulære atlanterhavsrute, kan du flyve til Ålesund eller Kristiansund. The Guardian har tidligere udnævnt strækningen til verdens smukkeste biltur, ligesom den i 2005 blev kåret til århundredets bygningsværk. Turen er 8,3 km lang og omfatter otte broer med til tider halsbrækkende kurver. Ruten forcerer nemlig en lang række øer, holme og skær, skarpt bevogtet af det barske Atlanterhav på begge sider. Er du heldig, kan du få øje på hvaler og sæler undervejs. Er du uheldig, bruser Atlanterhavets efterårsbølger ind over vejen. Måske du trænger til at slappe af på et dejligt hotel i Norge, når du er kommet vel frem? Så forkæl dig selv med en overnatning i smukke Ålesund med den historiske bykerne i jugendstil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Norge?
Vi er klar over, at ting kan ændre sig helt uventet. Derfor giver mange forudbetalte reservationer af billeje mulighed for fuld refusion, hvis du afbestiller mindst seks timer inden afhentning af bilen. Din lejeaftale bør indeholde alle de oplysninger, du har brug for. Hvis du ikke kan finde svaret der, er vores kundeservice til rådighed døgnet rundt.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Norge?
Hold prisen nede med en økonomibil, kør med manér i en premiumbil, eller tag noget midt imellem, som en mellemstor bil. Men det er svært at komme uden om en kompakt bil, der er den mest efterspurgte lejebil i Norge. Det er en bil, der er nem at parkere, den kører langt på literen og en god idé, hvis du kører rundt i store byer. Det er et skridt op fra økonomiklassen, så du kan vente dig lidt mere plads og komfort til en pris, der stadig er økonomisk overkommelig.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Norge hos Expedia?
Med biludlejningsfirmaer at vælge mellem i Norge gør Expedia det til en leg at finde et køretøj, der passer perfekt til din stil. Og når du kombinerer billeje, flyrejser og hotel i en pakkerejse, kan du opnå endnu flere besparelser på din rejse til Norge. Med alt fra økonomibiler til rummelige sedaner har Expedia nøglerne til dit næste utrolige eventyr.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Norge hos Expedia?
Læs bedømmelser fra andre kunder, vælg din biltype, og sammenlign priser fra de mest populære varemærker. Expedia gør det til en leg at finde det bedste tilbud på din udlejningsbil. Kombiner din reservation af billeje i Norge med et hotel eller en flyrejse, og få en god start på din rejse med ekstra besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Norge?
I de fleste tilfælde skal du være 19 år eller derover i Norge. Det er vigtigt at bemærke, at de fleste selskaber opkræver et tillægsgebyr for unge førere. Læs det med småt, inden du booker, da det kan være forskelligt fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma. Husk også på, at hvis du ønsker at leje en luksusmodel eller en større bil, for eksempel en SUV, skal du muligvis være ældre end 19.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Norge?
Du skal bruge to ting – dit kørekort og et kreditkort i dit navn. De fleste biludlejningsfirmaer tilbyder en valgfri forsikring, men du kan skulle fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du fravælger deres. Sørg for at tjekke biludlejningsfirmaets krav for at undgå misforståelser.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Norge?
Det kan du, og den gode nyhed er, at udbydere ofte tilbyder en lavere pris, jo længere du lejer. Udforsk vores tilbud på langtidsleje af biler i Norge, og tag på farten med en fremragende pris.
Hvor finder jeg billeje i Norge, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en yngre rejsende, der gerne vil leje bil i Norge, anbefaler vi, at du gennemgår vilkårene og betingelserne hos de forskellige selskaber, du overvejer at bruge. Nogle udlejer måske til førere under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være yderligere omkostninger, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at undgå uventede udgifter ved skranken bør du sikre, at du undersøger reglerne grundigt.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Norge?
For at få alle de nødvendige oplysninger om forsikring skal du sørge for at læse leverandørens vilkår og betingelser grundigt, inden du tager din endelige beslutning.

Oplev nye steder med Expedia