Biludlejning i Norge

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Populære byer i Norge

Gode tilbud på udlejningsbiler i Norge

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Norge
Se alle udlejningsbiler

Billeje Norge

Norge er et helt igennem fortryllende rejseland, men det er samtidig også et land med store vidder og barske landskaber. Landets nordligste togstation ligger i Narvik, og herefter kan der godt være langt mellem busserne. Samtidig er det en meget lang tur at køre i egen bil fra Danmark. Hvis du drømmer om at udforske Nordnorge, er billeje i Norge derfor ikke bare en oplagt ide, men faktisk noget nær nødvendigt.

Herudover giver biludlejning i Norge dig mulighed for at leje en bil, der passer bedre til vejr- og vejforholdene end din bil derhjemme. Udlejningspriserne og brændstofpolitikken er transparente uden skjulte omkostninger, så du har hele tiden det fulde overblik over budgettet.

Lej en bil i Norge – kontrasternes land

Du ville formentlig kunne holde ferie i Norge resten af dine dage og stadig ikke få set det hele. Landets kystlinje måler imponerende 103.915 km inklusive de godt 240.000 øer. Kun Canada kan prale af en længere kystlinje, så der er i den grad nok at tage fat på. Grundet de store afstande og øde egne er nordmændene selv vant til at flyve en del, men på en ferie gælder det jo om at opleve så meget som muligt, og det er derfor oplagt at benytte biludlejning i Norge. Så kan du udforske de bjergtagende landskaber i dit helt eget tempo, uanset om du er til skærgården og de hyggelige byer i syd eller de fascinerende polaregne i nord.

Budget-biludlejning i Norge

Norge er ikke kendt for at være det billigste rejseland, men det kan godt lade sig gøre at booke billeje i Norge til en fornuftig pris. Du kan f.eks. tilkøbe billeje som en del af din rejse til Norge, ligesom det ofte er muligt at opnå rabat, hvis du booker i tilstrækkelig god tid. Det sikrer dig samtidig det fulde udvalg, hvilket er en stor fordel, hvis du har specielle ønsker til model eller mærke. Skal du f.eks. på nordlysjagt på Nordnorges sne-og isglatte veje i vinterhalvåret, er det selvsagt en fordel med en solid udlejningsbil med firhjulstræk, mens en sommertur på Atlanterhavsveien nok nydes allerbedst i en udlejningsbil med soltag og sportsfunktion.

Er du i gang med at kigge på pakkerejser, kan du inkludere flybilletter til Norge i pakken. Skal du til Nordnorge, kan du med fordel flyve til den arktiske hovedstad, Tromsø. Er din drøm derimod at prøve den spektakulære atlanterhavsrute, kan du flyve til Ålesund eller Kristiansund. The Guardian har tidligere udnævnt strækningen til verdens smukkeste biltur, ligesom den i 2005 blev kåret til århundredets bygningsværk. Turen er 8,3 km lang og omfatter otte broer med til tider halsbrækkende kurver. Ruten forcerer nemlig en lang række øer, holme og skær, skarpt bevogtet af det barske Atlanterhav på begge sider. Er du heldig, kan du få øje på hvaler og sæler undervejs. Er du uheldig, bruser Atlanterhavets efterårsbølger ind over vejen. Måske du trænger til at slappe af på et dejligt hotel i Norge, når du er kommet vel frem? Så forkæl dig selv med en overnatning i smukke Ålesund med den historiske bykerne i jugendstil.

Ofte stillede spørgsmål