Biludlejning i Norge

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Norge

Gode tilbud på udlejningsbiler i Norge

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Norge
Se alle udlejningsbiler

Billeje Norge

Norge er et helt igennem fortryllende rejseland, men det er samtidig også et land med store vidder og barske landskaber. Landets nordligste togstation ligger i Narvik, og herefter kan der godt være langt mellem busserne. Samtidig er det en meget lang tur at køre i egen bil fra Danmark. Hvis du drømmer om at udforske Nordnorge, er billeje i Norge derfor ikke bare en oplagt ide, men faktisk noget nær nødvendigt.

Herudover giver biludlejning i Norge dig mulighed for at leje en bil, der passer bedre til vejr- og vejforholdene end din bil derhjemme. Udlejningspriserne og brændstofpolitikken er transparente uden skjulte omkostninger, så du har hele tiden det fulde overblik over budgettet.

Lej en bil i Norge – kontrasternes land

Du ville formentlig kunne holde ferie i Norge resten af dine dage og stadig ikke få set det hele. Landets kystlinje måler imponerende 103.915 km inklusive de godt 240.000 øer. Kun Canada kan prale af en længere kystlinje, så der er i den grad nok at tage fat på. Grundet de store afstande og øde egne er nordmændene selv vant til at flyve en del, men på en ferie gælder det jo om at opleve så meget som muligt, og det er derfor oplagt at benytte biludlejning i Norge. Så kan du udforske de bjergtagende landskaber i dit helt eget tempo, uanset om du er til skærgården og de hyggelige byer i syd eller de fascinerende polaregne i nord.

Budget-biludlejning i Norge

Norge er ikke kendt for at være det billigste rejseland, men det kan godt lade sig gøre at booke billeje i Norge til en fornuftig pris. Du kan f.eks. tilkøbe billeje som en del af din rejse til Norge, ligesom det ofte er muligt at opnå rabat, hvis du booker i tilstrækkelig god tid. Det sikrer dig samtidig det fulde udvalg, hvilket er en stor fordel, hvis du har specielle ønsker til model eller mærke. Skal du f.eks. på nordlysjagt på Nordnorges sne-og isglatte veje i vinterhalvåret, er det selvsagt en fordel med en solid udlejningsbil med firhjulstræk, mens en sommertur på Atlanterhavsveien nok nydes allerbedst i en udlejningsbil med soltag og sportsfunktion.

Er du i gang med at kigge på pakkerejser, kan du inkludere flybilletter til Norge i pakken. Skal du til Nordnorge, kan du med fordel flyve til den arktiske hovedstad, Tromsø. Er din drøm derimod at prøve den spektakulære atlanterhavsrute, kan du flyve til Ålesund eller Kristiansund. The Guardian har tidligere udnævnt strækningen til verdens smukkeste biltur, ligesom den i 2005 blev kåret til århundredets bygningsværk. Turen er 8,3 km lang og omfatter otte broer med til tider halsbrækkende kurver. Ruten forcerer nemlig en lang række øer, holme og skær, skarpt bevogtet af det barske Atlanterhav på begge sider. Er du heldig, kan du få øje på hvaler og sæler undervejs. Er du uheldig, bruser Atlanterhavets efterårsbølger ind over vejen. Måske du trænger til at slappe af på et dejligt hotel i Norge, når du er kommet vel frem? Så forkæl dig selv med en overnatning i smukke Ålesund med den historiske bykerne i jugendstil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Norge?
Vi har forståelse for, at planer ændrer sig, og at fleksibilitet har stor betydning. Derfor giver rigtig mange reservationer mulighed for fuld refusion, hvis du informerer os seks timer før afhentning af bilen. Det kan stadig være en god idé at gennemgå afbestillingspolitikken for bilen, da der findes et par undtagelser. Hvis du ikke kan finde de nødvendige oplysninger, kan du besøge vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Norge?
Minibil, økonomibil, stor bil eller premiumbil – der er frit valg. Den mest efterspurgte bilklasse i Norge er dog kompakte biler. Hvis du leder efter noget småt og økonomisk, men ikke for småt, så er denne bilklasse et godt valg. Det er let at køre rundt i trafikerede gader i sådan én. Kompakte biler tilbyder lidt mere benplads end økonomibiler og egner sig til familier på et begrænset budget, par eller solorejsende.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Norge hos Expedia?
Det er nemt at få fingrene i et fantastisk tilbud hos Expedia. Du skal bare vælge din udlejningsbil, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne tilbud fra alle de bedste biludlejningsfirmaer. Spar endnu mere, når du kombinerer din reservation af billeje i Norge med overnatning eller flyrejser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Norge?
Du skal være minimum 19 år. Der findes dog nogle aldersrelaterede begrænsninger, du bør huske på, inden du booker din udlejningsbil i Norge. Hvis du er en ung bilist, vil mange biludlejningsfirmaer pålægge et ekstra gebyr og sætte grænser for, hvilke køretøjer du kan leje. Det nøjagtige gebyrbeløb samt de præcise aldersgrænser varierer fra udbyder til udbyder. Det er altid en god idé at sammenligne reglerne, inden du beslutter dig.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Norge?
Du skal fremvise et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn ved skranken. Inden afhentningsdatoen bør du tjekke hos dit foretrukne biludlejningsfirma, om der er yderligere krav. Du kan eksempelvis også skulle vise forsikringsdokumentation.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Norge?
Ja, så du skal ikke til at booke en ny udlejningsbil midt under ferien. Tjek vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine rejsedatoer, og find en bil, som du kan have til rådighed i en hel måned.
Hvor finder jeg billeje i Norge, hvis jeg er under 25 år?
Du skal undersøge alderspolitikken hos de biludlejningsfirmaer i Norge, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, bør du være opmærksom på, at nogle selskaber kan pålægge ekstra tillægsgebyrer. Det er mest praktisk, hvis du kender til dem inden ankomst, så du kan budgettere derefter. Alle selskaber har deres egne regler for unge førere, så det er bedst at være forberedt.

Oplev nye steder med Expedia