Starten af hovedsektionen

Oslo

Kendt for Shopping, Museer og Skyskrabere

Find masser af ting at se og lave i Oslo – gourmet restauranter, shopping og seværdigheder som Oslos operahus og Karl Johans gade.

Sådan kommer du til Oslo

Find masser af ting at se og lave i Oslo – gourmet restauranter, shopping og seværdigheder som Oslos operahus og Karl Johans gade.

Oplevelser i Oslo

Bestil billetter til en forestilling i Oslos operahus, som er en højtelsket teater i Oslo. Udforsk stedet, som er kendt for sine museer og sine teatre.

Se udstillingerne i Vikingeskibsmuseet, som er et populært museum i Oslo. Dette kulturrige sted er vellidt for sine museer og sine teatre, som begge er noget, du kan opleve.

Efter et besøg til Kongeslottet, planlæg flere besøg til andre seværdigheder i Oslo. Stedet er berømt for sine teatre samt populært for sine shoppingmuligheder.

Find de perfekte souvenirs med en tur til Aker Brygge, som tilbyder masser af shoppingmuligheder i Oslo. Stedet er berømdt for sine teatre, som du kan opleve, eller du kan give dig selv tid til at udforske aktiviteter som udflugter.

Brug lidt tid på at kigge på udstillingerne i Nobels fredscenter under dit ophold i Oslo. Stedet er berømt for sine teatre samt populært for sine shoppingmuligheder.

Oslo-rådhuset er blot et af de populære steder, du kan besøge i Oslo, så hvorfor ikke også opleve nogle af mange andre aktiviteter i området under dit ophold? Stedet er berømdt for sine teatre, som du kan opleve, eller du kan give dig selv tid til at udforske aktiviteter som udflugter.

Brug lidt tid på at nærstudere udstillingerne i Fram-museet på din tur til Oslo. Udforsk mulighederne for udflugter på dette kulturrige sted, som også er vellidt for sine museer.

Brug lidt tid på at udforske udstillingerne i Kon Tiki-museet under din rejse til Oslo. Udforsk uvalget af udsøgte spisesteder på dette kulturrige sted, som også er kendt for sine teatre.

Billetter og ture

Fortsæt derefter på en premiumtur i Oslo, herunder den norske hovedstads mest populære seværdigheder, med en kyndig lokal guide og moderne bustransport.

Billetter og ture

Oplev Oslo – den skovomkransede og fascinerende norske hovedstad – fra toppen af en dobbeltdækkerbus. Du kan hoppe på og af i dit eget tempo for at udforske museer om alt fra folkekunst til skibsbyggeri, mens du nyder den imponerende arkitektur i denne nordiske metropol.

Billetter og ture

Oslo er en hovedstad i konstant udvikling. Du kan lære om byen i middelalderfæstningen Akershus og samtidig se store udviklingsprojekter i “Barkode”-området i Bjørvika. Oslofjorden, byen og de omkringliggende skove markerer det unikke ved byen, såvel som kontrasterne.

Billetter og ture

Oplev Oslo, den norske hovedstad, som blev grundlagt omkring år 1000 efter vor tidsregning, fra toppen af en dobbeltdækkerbus på denne hop-on-hop-off-bustur. I dit eget tempo kan du udforske museer om alt fra folkekunst til skibsbyggeri, mens du beundrer den imponerende arkitektur i denne nordiske metropol.

Billetter og ture

Hvis du ikke har så meget tid, er denne tur rundt i Oslo den ideelle løsning for dig, så du kan se det bedste, byen har at byde på. Se de vigtigste seværdigheder i byens centrum, tag et billede af den fantastiske skihopbakke Holmenkollen, og se de imponerende kunstværker af Gustav Vigeland.

De bedste kvarterer i Oslo

Steder, der minder om Oslo

Opdag lignende destinationer, som du muligvis også vil være interesseret i