COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Oslo
Rejseguide

Find masser af ting at se og lave i Oslo – gourmet restauranter, shopping og seværdigheder som Oslos operahus og Vikingeskibsmuseet.

Oslo har med sine kulturelle seværdigheder, caféer og natteliv en stemning og en energi som en storby, og samtidig ligger den tæt på naturen, hvilket giver den en frisk og afslappet charme. Den norske hovedstad er en kompakt by, som ligger i den nordlige ende af en fjord og er omgivet af en skovklædt vildmark med mange søer og vandrestier.

Oslo er muligvis en af de dyreste byer i verden, men lad ikke det forhindre dig i at besøge den. Byen vurderes ofte til at være et af Europas bedste byområder med hensyn til livskvalitet.

Nordiske eventyrere bidrog til Oslos rige søfartstradition, fra vikingetogter på tværs af Europa til opdagelsesrejsende som Roald Amundsen og Thor Heyerdahls legendariske rejser. På en rejse til Oslo kan du lære mere om byens maritime arv ved at besøge Bygdøy, som er en halvø med en masse museer.

På et weekendophold i Oslo kan du rejse mere end tusind år tilbage i tiden og se skibe fra det niende århundrede på vikingeskibsmuseet. Gå til Frammuseet, og stå på dækket af det skib, der bragte Amundsen til Sydpolen. Et andet eksempel på Norges eventyrlyst finder du på Kon-Tiki-museet. Det rummer den hjemmelavede tømmerflåde, som på et tidspunkt bragte Heyerdahl og fem ledsagere tusindvis af kilometer på tværs af Stillehavet.

Byens indbyggere holder meget af at opholde sig i Oslos friske luft, men hovedstaden opfattes med rette også som et kulturcentrum. Oslo danner hvert år rammen om tusindvis af forestillinger i byens mange klubber, teatre, koncertsteder og museer. På en rejse til Oslo kan du f.eks. opleve en opera eller en ballet i Oslos operahus. På Oslos rådhus og i Oslos katedral kan du opleve værker af førende norske kunstnere.

De fleste seværdigheder ligger i centrum af Oslo, som er nem at komme rundt i til fods. Hvis du har planer om at benytte offentlige transportmidler, skal du overveje at købe et Oslo Pass. Det giver ret til gratis ubegrænset rejse med sporvogn, bus, undergrundsbane, tog og færger samt gratis adgang til mange museer. Passet giver desuden rabat til mange restauranter og fritidsfaciliteter.

Her kan du overnatte i Oslo

Mest populære hoteller i Oslo

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
4 out of 5
Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
Prisen er DKK 935 pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Ullensaker, ca. 52 km fra Lillestrøm, Norge, Oslos operahus og Munch-museet. Derudover ligger Oslo Spektrum og Nobels ...

4.3/5Excellent! (2,546 anmeldelser)
Nice hotel, the breakfast not so much.

"I was there for a short stay, because of corona the breakfast was a sandwich an apple and a yoghurt. Much better options in the area."…"

Anmeldelse fra 14. jun. 2020

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
THE THIEF
THE THIEF
5 out of 5
Landgangen 1, Oslo
Prisen er DKK 2.150 pr. nat fra 28. feb. til 1. mar.

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Oslo, kun 5 minutters gang fra Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst og Aker Brygge. Derudover ligger ...

4.6/5Exceptional! (537 anmeldelser)
Fint hotel med få skønhedsfejl

"Stilfuldt hotel - top beliggenhed. Deluxe værelsers frie vandudsigt er begrænset til få værelser med mindre man hænger ud af balkongen. Vi fik derfor bedre udsigt. Lille badeværelse med begrænset aflægningsplads og bruser med lille tryk og kunne ikke blive rigtig varmt. Fantastisk seng. Rengøring ..."…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2020

THE THIEF
Grand Hotel Oslo
Grand Hotel Oslo
5 out of 5
Karl Johansgate 31, Oslo
Prisen er DKK 1.287 pr. nat fra 3. mar. til 4. mar.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Karl Johans gade, Nobels fredscenter og Kongeslottet. Derudover ligger Oslo ...

4.4/5Wonderful! (986 anmeldelser)
Smukt hotel og virkelig gode senge ❤️

"Smukt hotel og virkelig lækre værelse og miljø. Fantastisk beliggenhed og tæt på offenlig transport, spisesteder, barer mm. Personalet var søde og hjælpsomme. Sengen på mit værelse var helt fantastisk, jeg var lige ved at tage den og hovedpuderne med hjem 😊😊😊 Kommer helt sikkert tilbage På ..."…"

Anmeldelse fra 10. nov. 2020

Grand Hotel Oslo
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Oslo

Forenom Aparthotel Oslo
Forenom Aparthotel Oslo
3.5 out of 5
Lakkegata 3, Oslo
Prisen er DKK 519 pr. nat fra 4. mar. til 5. mar.

Dette lejlighedskompleks ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Interkulturelt museum IKM og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslos operahus og Munch-museet ...

4.1/5Very Good! (415 anmeldelser)
Fint

"Fint til pengene . Der var lidt problemer med en sikring , som larmet , hvilket var vil træls ."…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2020

Forenom Aparthotel Oslo
Frogner House Apartments - Skovveien 8
Frogner House Apartments - Skovveien 8
4 out of 5
Skovveien 8, Oslo
Prisen er DKK 753 pr. nat fra 2. mar. til 3. mar.

Dette lejlighedshotel ligger i Frogner, mindre end 2 km fra Kongeslottet, Karl Johans gade og Oslo-rådhuset. Derudover ligger Parlament og Gustav Vigeland-skulpturparken ...

4.4/5Wonderful! (997 anmeldelser)
Super concept for business travels

"Brilliant hotel appartment. I love the concept. Only small design hick-ups. a. Functionality of the stainless steel door handles, they all seem loose and rattling. Design of the window handles are again in another material and shape. Also the bathroom seems not to have undergoone any designers touch. ..."…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2019

Frogner House Apartments - Skovveien 8
Baltazar Apartments Tjuvholmen
Baltazar Apartments Tjuvholmen
3.5 out of 5
65B Munkedamsveien, Oslo
Prisen er DKK 575 pr. nat fra 4. mar. til 5. mar.

Dette lejlighedshotel ligger i Frogner, kun 10 minutters gang fra Aker Brygge og Nobels fredscenter. Derudover ligger Oslos operahus og Kongeslottet ca. 3 km ...

4.4/5Wonderful! (42 anmeldelser)
Topp!

"Fantastisk fint rom. Hadde det veldig bra"…"

Anmeldelse fra 7. sep. 2020

Baltazar Apartments Tjuvholmen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Oslo

De mest populære oplevelser i Oslo

Oslo – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
8
5 - Fremragende 38.095238095238095%
4 - God
11
4 - God 52.38095238095238%
3 - Okay
2
3 - Okay 9.523809523809524%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

13. feb. 2020

Smuk by men alle er dyrt

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

12. feb. 2020

Overraskende stilfærdigt

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. okt. 2019

Mange spændende museer smukke parker o a

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

29. sep. 2019

Mange spændende nye bygninger og spændende museer. Havnefronten en rigtig flot vandretur

4/5 - God

Verificeret rejsende

28. sep. 2019

Oslo en skøn by og masser af serværdigheder . Dog kunne der nok gøres noget mere ved tiggeri på Karl Johan politi skal være mere synlig .

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. maj 2019

Et godt sted at tage til. De fleste ting er inden for gå afstand. Oplevede en del indbyggere som råbte af hinanden, det skabte utryghed for børnene.

Byer i nærheden af Oslo