OppegardNorge

Image for Oppegard, Akershus, Norge
Trover-billede af Anders Hakstun

Oppegård byder på flot natur og ligger oven i købet tæt på Oslo. Her kan du slappe af og nyde freden og roen eller give dig i kast med mere aktive oplevelser.

Med en rejse til Oppegård kan du både nyde havet og besøge en af de største spasteder i Norden. Du kan også lære mere om Norges banebrydende eventyrere og besøge spændende naturområder. Oppegård ligger lige syd for Oslo, så du kan også snuse til lidt storbyferie uden at skulle særlig langt.

Oppegård er en kommune i Follo-distriktet i Akershus fylke. Den ligger på den østlige side af Oslofjorden. Den store sø Gjersjøen deler kommunen i to, og de fleste af indbyggerne bor på den østlige side af søen, som også leverer drikkevand til kommunen. På den vestlige side af søen finder du til gengæld skoven Svartskog.

Når du rejser til Oppegård, kan du også besøge Roald Amundsens sidste hjem, Uranienborg, som står præcis, som han forlod det, da han drog ud på sin sidste ekspedition. Hvis du holder ferie i Oppegård om sommeren, kan det anbefales at besøge Ingierstrand Bad, som er et badested med udspringstårn, restaurant og to moler, hvor børn kan fange krabber. The Well er et vidunderligt kursted, som bestemt er et besøg værd. Du har tilmed mulighed for at forbedre dit handicap på banen ved Oppegård Golfklubb.

Der er et flot landskab i kommunen, og samtidig er der ikke langt til storbyen. Beliggenheden tæt på Oslo gør, at du nemt kan kombinere din ferie i Oppegård med en tur til hovedstaden. En lejet bil vil gøre det rigtigt nemt for dig at komme omkring, men der er også offentlige transportmuligheder.

Den nærmeste lufthavn er Gardermoen, som er Norges største, så der er god og billig flyforbindelse, uanset om du flyver fra København eller Billund. Det tager ca. 50 minutter at køre fra lufthavnen til Oppegård, og hvis du ønsker at leje en bil, kan du gøre det i lufthavnen. Hvis du hellere vil tage toget, er det også muligt at rejse med Østfoldbanen til Oppegård.

Du behøver ikke rejse langt væk for at få gode ferieoplevelser. Norge byder på adskillige smukke destinationer, og Oppegård er en af dem. Her kan du både nyde den smukke natur og det pulserende byliv lige om hjørnet.

Mest populære hoteller i Oppegard

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Quality Hotel Entry
Quality Hotel Entry
3.5 out of 5
Lienga 11, Trollåsen, Oppegard
DKK 682
per night
Feb 21 - Feb 22

Dette hotel ligger på promenaden, kun 15 minutters gang fra Oslofjord og Hvervenbukta Strand. Derudover ligger Oslos operahus og Oslo Spektrum ca. 15 km derfra. ...

3.8/5Good! (289 anmeldelser)

"Var der i 2 nætter, på forretningsrejse, Ganske tilfreds"…"

Anmeldelse fra 5. nov. 2019

Quality Hotel Entry
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
4 out of 5
Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
DKK 807
per night
Mar 8 - Mar 9

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslos operahus og Aker Brygge ca. 3 km ...

4.2/5Excellent! (7,568 anmeldelser)
Smil for helvede

"Ligger godt og nemt til alt - Restaurant på toppen er rigtig god - mangler lidt smil fra personalet"…"

Anmeldelse fra 31. okt. 2019

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Comfort Hotel Xpress Central Station
Comfort Hotel Xpress Central Station
3 out of 5
Fred Olsens Gate 11, Oslo
DKK 506
per night
Mar 1 - Mar 2

Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Oslos operahus og Oslo Spektrum. Derudover ligger Aker Brygge og Oslo-universitetet ca. ...

4.2/5Very Good! (1,485 anmeldelser)
Just book

"Super centralt beliggende. Imødekommet personalet og der er ALT det du har behov for"…"

Anmeldelse fra 31. okt. 2019

Comfort Hotel Xpress Central Station

Seværdigheder i Oppegard

Ingierstrand Strand
Image for Ingierstrand Strand

Ingierstrand Strand

Hvis du planlægger en afslappende ferie, så er Ingierstrand Strand det perfekte sted at besøge i Oppegard.

Oslos operahus
Image for Oslos operahus

Oslos operahus

4/5(5 reviews)

Operahuset i Oslo, som er hjemsted for Norges nationalballet og -opera, er en stor bygning af marmor og glas, som ligner en gletsjer, der stiger op af vandet.

Vikingeskibsmuseet
Image for Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet

4.5/5(2 reviews)

Denne store hal er permanent havn for tre fantastiske vikingeskibe, som muligvis engang har skabt skræk og rædsel i Nordeuropa.

Aker Brygge
Image for Aker Brygge

Aker Brygge

4/5(6 reviews)

Dette tidligere skibsværft er nu et populært område med underholdning, shoppingmuligheder og restauranter ved Oslofjordens bredder.

Oslo Vinterpark
Image for Oslo Vinterpark

Oslo Vinterpark

3.5/5(2 reviews)

Kør ned af de perfekt præparerede pister, og se vovehalsene træne på Norges olympiske superpipe i dette smukke skisportssted, ikke langt fra Oslos centrum.

Norsk museum for kulturhistorie
Image for Norsk museum for kulturhistorie

Norsk museum for kulturhistorie

1/5(1 review)

Dette vidtstrakte friluftsmuseum indeholder originale bygninger fra mere end seks århundreder i norsk historie, herunder en middelalderkatedral og bondehuse.

Populære oplevelser i Oppegard

Oslo-kort
Image for Oslo-kort

Oslo-kort

DKK 333

Oslo er en hovedstad i konstant udvikling. Du kan lære om byen i middelalderfæstningen Akershus og samtidig se store udviklingsprojekter i “Barkode”-området i Bjørvika. Oslofjorden, byen og de omkringliggende skove markerer det unikke ved byen, såvel som kontrasterne.

Panoramatur i Oslo – Holmenkollen og Gustav Vigeland-skulpturparken
Image for Panoramatur i Oslo – Holmenkollen og Gustav Vigeland-skulpturparken

Panoramatur i Oslo – Holmenkollen og Gustav Vigeland-skulpturparken

DKK 262

Hvis du ikke har så meget tid, er denne tur rundt i Oslo den ideelle løsning for dig, så du kan se det bedste, byen har at byde på. Se de vigtigste seværdigheder i byens centrum, tag et billede af den fantastiske skihopbakke Holmenkollen, og se de imponerende kunstværker af Gustav Vigeland.

Rundvisning i Oslo med certificerede guider og moderne busser
Image for Rundvisning i Oslo med certificerede guider og moderne busser

Rundvisning i Oslo med certificerede guider og moderne busser

DKK 412

Fortsæt derefter på en premiumtur i Oslo, herunder den norske hovedstads mest populære seværdigheder, med en kyndig lokal guide og moderne bustransport.