Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

OppegardNorge

Oppegård byder på flot natur og ligger oven i købet tæt på Oslo. Her kan du slappe af og nyde freden og roen eller give dig i kast med mere aktive oplevelser.

Med en rejse til Oppegård kan du både nyde havet og besøge en af de største spasteder i Norden. Du kan også lære mere om Norges banebrydende eventyrere og besøge spændende naturområder. Oppegård ligger lige syd for Oslo, så du kan også snuse til lidt storbyferie uden at skulle særlig langt.

Oppegård er en kommune i Follo-distriktet i Akershus fylke. Den ligger på den østlige side af Oslofjorden. Den store sø Gjersjøen deler kommunen i to, og de fleste af indbyggerne bor på den østlige side af søen, som også leverer drikkevand til kommunen. På den vestlige side af søen finder du til gengæld skoven Svartskog.

Når du rejser til Oppegård, kan du også besøge Roald Amundsens sidste hjem, Uranienborg, som står præcis, som han forlod det, da han drog ud på sin sidste ekspedition. Hvis du holder ferie i Oppegård om sommeren, kan det anbefales at besøge Ingierstrand Bad, som er et badested med udspringstårn, restaurant og to moler, hvor børn kan fange krabber. The Well er et vidunderligt kursted, som bestemt er et besøg værd. Du har tilmed mulighed for at forbedre dit handicap på banen ved Oppegård Golfklubb.

Der er et flot landskab i kommunen, og samtidig er der ikke langt til storbyen. Beliggenheden tæt på Oslo gør, at du nemt kan kombinere din ferie i Oppegård med en tur til hovedstaden. En lejet bil vil gøre det rigtigt nemt for dig at komme omkring, men der er også offentlige transportmuligheder.

Den nærmeste lufthavn er Gardermoen, som er Norges største, så der er god og billig flyforbindelse, uanset om du flyver fra København eller Billund. Det tager ca. 50 minutter at køre fra lufthavnen til Oppegård, og hvis du ønsker at leje en bil, kan du gøre det i lufthavnen. Hvis du hellere vil tage toget, er det også muligt at rejse med Østfoldbanen til Oppegård.

Du behøver ikke rejse langt væk for at få gode ferieoplevelser. Norge byder på adskillige smukke destinationer, og Oppegård er en af dem. Her kan du både nyde den smukke natur og det pulserende byliv lige om hjørnet.

Mest populære hoteller i Oppegard

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Quality Hotel Entry
Quality Hotel Entry
3.5 out of 5
Lienga 11, Trollåsen, Oppegard
DKK 672
pr. nat
1. maj – 2. maj

Dette hotel ligger på promenaden, kun 15 minutters gang fra Oslofjord og Hvervenbukta Strand. Derudover ligger Oslos operahus og Oslo Spektrum ca. 15 km derfra. ...

3.8/5Good! (293 anmeldelser)

"Var der i 2 nætter, på forretningsrejse, Ganske tilfreds"…"

Anmeldelse fra 5. nov. 2019

Quality Hotel Entry
Comfort Hotel Xpress Central Station
Comfort Hotel Xpress Central Station
3 out of 5
Fred Olsens Gate 11, Oslo
DKK 436
pr. nat
4. apr. – 5. apr.

Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Oslos operahus og Oslo Spektrum. Derudover ligger Aker Brygge og Oslo-universitetet ca. ...

4.2/5Very Good! (1,499 anmeldelser)
Just book

"Super centralt beliggende. Imødekommet personalet og der er ALT det du har behov for"…"

Anmeldelse fra 31. okt. 2019

Comfort Hotel Xpress Central Station
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
3 out of 5
Møllergata 26, Oslo
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 449
pr. nat
26. apr. – 27. apr.

Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslos operahus og Aker Brygge ca. 2 km derfra. Kirkeristen ...

4/5Very Good! (1,413 anmeldelser)

"Meget venligt og hjælpsomt personale, pænt og rent. God atmosfære."…"

Anmeldelse fra 16. sep. 2019

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Seværdigheder i Oppegard

Ingierstrand Strand
Billede af Ingierstrand Strand

Ingierstrand Strand

Hvis du planlægger en afslappende ferie, så er Ingierstrand Strand det perfekte sted at besøge i Oppegard.

Oslos operahus
Billede af Oslos operahus

Oslos operahus

4/5(5 anmeldelser)

Operahuset i Oslo, som er hjemsted for Norges nationalballet og -opera, er en stor bygning af marmor og glas, som ligner en gletsjer, der stiger op af vandet.

Vikingeskibsmuseet
Billede af Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet

4.5/5(2 anmeldelser)

Denne store hal er permanent havn for tre fantastiske vikingeskibe, som muligvis engang har skabt skræk og rædsel i Nordeuropa.

Aker Brygge
Billede af Aker Brygge

Aker Brygge

4/5(6 anmeldelser)

Dette tidligere skibsværft er nu et populært område med underholdning, shoppingmuligheder og restauranter ved Oslofjordens bredder.

Oslo Vinterpark
Billede af Oslo Vinterpark

Oslo Vinterpark

3.5/5(2 anmeldelser)

Kør ned af de perfekt præparerede pister, og se vovehalsene træne på Norges olympiske superpipe i dette smukke skisportssted, ikke langt fra Oslos centrum.

Norsk museum for kulturhistorie
Billede af Norsk museum for kulturhistorie

Norsk museum for kulturhistorie

1/5(1 anmeldelse)

Dette vidtstrakte friluftsmuseum indeholder originale bygninger fra mere end seks århundreder i norsk historie, herunder en middelalderkatedral og bondehuse.

Populære oplevelser i Oppegard

Oslo-kort
Billede af Oslo-kort

Oslo-kort

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 332
pr. voksen