Starten af hovedsektionen

Oslo Centrum

Oslo

Oslo Centrum

Kendt for Museer, Slotte og Festivaller

Museer, festivaler og populære seværdigheder som Parlament og Karl Johans gade – discover it all in Oslo Centrum.

Sådan kommer du til Oslo Centrum

Museer, festivaler og populære seværdigheder som Parlament og Karl Johans gade – discover it all in Oslo Centrum.

Oplevelser i nærheden af Oslo Centrum

Oslo-rådhuset er blot et af de populære steder, du kan besøge i Oslo, så hvorfor ikke også opleve nogle af mange andre aktiviteter i området under dit ophold? Stedet er berømdt for sine teatre, som du kan opleve, eller du kan give dig selv tid til at udforske aktiviteter som udflugter.

Akershus Fæstning er en velkendt seværdighed i Oslo. Udforsk stedet, som er kendt for sine museer og sin kunst.

Du kan bestille billetter til forestillinger i Nationalteatret under dit ophold i Oslo. Stedet er berømt for sin kunst samt populært for sine shoppingmuligheder.

Oslo-domkirken (Domkirke) er en velkendt seværdighed i Oslo. Stedet er kendt for sine shoppingmuligheder, som du kan opleve, eller du kan bruge lidt tid på aktiviteter som eksempelvis udflugter.

Find de perfekte souvenirs med en tur til Aker Brygge, som tilbyder masser af shoppingmuligheder i Oslo. Stedet er berømdt for sine teatre, som du kan opleve, eller du kan give dig selv tid til at udforske aktiviteter som udflugter.

Efter et besøg til Kongeslottet, planlæg flere besøg til andre seværdigheder i Oslo. Stedet er berømt for sine teatre samt populært for sine shoppingmuligheder.

Oplev en istunnel, og gå ombord på et berømt skib for at se, hvordan norske opdagelsesrejsende overlevede at opholde sig på de koldeste steder i verden.

Denne store hal er permanent havn for tre fantastiske vikingeskibe, som muligvis engang har skabt skræk og rædsel i Nordeuropa.

Billetter og ture

Oslo er en hovedstad i konstant udvikling. Du kan lære om byen i middelalderfæstningen Akershus og samtidig se store udviklingsprojekter i “Barkode”-området i Bjørvika. Oslofjorden, byen og de omkringliggende skove markerer det unikke ved byen, såvel som kontrasterne.

Billetter og ture

Fortsæt derefter på en premiumtur i Oslo, herunder den norske hovedstads mest populære seværdigheder, med en kyndig lokal guide og moderne bustransport.

Billetter og ture

Hvis du ikke har så meget tid, er denne tur rundt i Oslo den ideelle løsning for dig, så du kan se det bedste, byen har at byde på. Se de vigtigste seværdigheder i byens centrum, tag et billede af den fantastiske skihopbakke Holmenkollen, og se de imponerende kunstværker af Gustav Vigeland.

Billetter og ture

Oplev Oslo, den norske hovedstad, som blev grundlagt omkring år 1000 efter vor tidsregning, fra toppen af en dobbeltdækkerbus på denne hop-on-hop-off-bustur. I dit eget tempo kan du udforske museer om alt fra folkekunst til skibsbyggeri, mens du beundrer den imponerende arkitektur i denne nordiske metropol.

Billetter og ture

Oplev Oslo – den skovomkransede og fascinerende norske hovedstad – fra toppen af en dobbeltdækkerbus. Du kan hoppe på og af i dit eget tempo for at udforske museer om alt fra folkekunst til skibsbyggeri, mens du nyder den imponerende arkitektur i denne nordiske metropol.

Andre kvarterer i Oslo