Norge har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

MossNorway

Oplev idyllisk og naturskøn ud til Oslofjorden i Østfold, når du rejser til Moss. Her er en alsidig kulturscene med koncerter, teater og kunst.

Med sit brede udvalg af gallerier, teatre og såvel nationale som internationale festivaler er der rigeligt at opleve på et weekendophold i har Moss. Hvis du er interesseret i historie, vil du også have masser at vælge imellem på en rejse til Moss. Ikke mindst byens rolle i Norges kamp for uafhængighed i 1814 er et populært emne.

Parkteatret har til huse i en gammel biograf og er det naturlige omdrejningspunkt for kulturlivet i Moss. Du kan bl.a. se forestillinger, koncerter og danseshows på teatret, og derudover er det hovedscene for NonstopFestivalen. Det er en årlig, international festival for teater og udøvende kunstarter, der tiltrækker skuespillere og kunstnere fra hele verden. Som led i festivalen arrangeres der en række workshopper, koncerter og standup-optrædener her, så der er noget for enhver smag.

I smukke landlige omgivelser på øen Jeløya i den vestlige del af Moss kommune ligger Gallery F15. Det er et af de væsentligste og mest traditionelle gallerier for moderne kunst i Norge. Her kan du studere værker af en række norske og internationale kunstnere, og galleriet har ofte haft særlig fokus på kunsthåndværk og design. Under dit besøg på Gallery F15 må du ikke snyde dig selv for at smage på den berømte Albykringla, som du kan købe i galleriets café.

Møllebyen er det historiske centrum i Moss, og på grund af områdets gamle og velbevarede industribygninger betragtes det som et vigtigt kulturelt monument for Norge. Det er en glimrende mulighed for at få et indtryk af fortidens industrielle arkitektur kombineret med moderne kultur- og uddannelsesinstitutioner. På den anden side af vandfaldet Mossefossen en kort gåtur derfra finder du Konvensjonsgården, hvor Mosskonventionen mellem Norge og Sverige blev indgået i 1814. Den sikrede, at Norge kunne bevare en høj grad af selvstændighed på trods af svenskernes overlegne styrker.

Moss ligger ca. en times togkørsel fra Oslo, og der er regelmæssig togdrift mellem de to byer. Lidt uden for byen ligger Moss Lufthavn, Rygge, der har forbindelser til en række destinationer i Europa.

Mest populære hoteller i Moss

Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels
Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels
4.5 out of 5
Godset 5, Moss
Prisen er DKK 991 pr. nat fra 7. feb. til 8. feb.

Reserver et ophold lige ud til stranden på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels i Moss. dette hotel ligger i det historiske kvarter, kun 10 minutters ...

4.5/5Wonderful! (247 anmeldelser)
Kommer gerne igen

"Vi have et skønt ophold med dejlig mad i flotte omgivelser"…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2020

Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels
Moss Hotel
Moss Hotel
3.5 out of 5
Dronningensgate 21, Moss
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 992 pr. nat fra 14. feb. til 15. feb.

Dette hotel ligger i hjertet af Moss, kun 15 minutters gang fra Moss by- og industrimuseum og Sjøbadet Strand. Derudover ligger Galleri F15 og Oslofjord ca. ...

3.8/5Good! (426 anmeldelser)
Moss centrum

"Ingen minibar Ingen aircondition Super wifi Helt nyt badeværelse"…"

Anmeldelse fra 15. maj 2018

Moss Hotel
Mitt Hotell
Mitt Hotell
3 out of 5
Rådhusgt. 3, Moss
Prisen er DKK 841 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 10 minnutters gang fra Kanalparken, Sjøbadet Strand og Moss by- og industrimuseum. Derudover ligger fiske og Vårlistranda ...

3.4/5Good! (322 anmeldelser)
nothing fancy

"Honest and straight up. Really not fancy and a bit “Eastern Europe style”, but clean and it worked for a quck overnight. Close to the fjord if you need a walk."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Mitt Hotell
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Moss

Sarpsborg Apartments
Sarpsborg Apartments
2.5 out of 5
Desiderias vei 43, Sarpsborg
Prisen er DKK 717 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.

Dette lejlighedskompleks med golffaciliteter ligger i Sarpsborg, kun 10 km fra Rostadneset, Inspiria Science Center og Samhold. Derudover ligger Borgarsyssel ...

3.9/5Very Good! (30 anmeldelser)
Lækker og billig lejlighed

"Meget fin lejlighed med super beliggenhed tæt på E6. Rent og pænt i lejligheden. Kan varmt anbefales"…"

Anmeldelse fra 3. feb. 2020

Sarpsborg Apartments
Larkollen vacation house
Larkollen vacation house
3.5 out of 5
86 Teibernveien, Rygge, Østfold

Dette feriested ligger i Rygge, kun 10 minutters gang fra Engholmstranda og Langstranda. Derudover ligger Danmarkstranda og Oslofjord ca. 2 km derfra.

Larkollen vacation house
Dal Gjestegaard
Dal Gjestegaard
3 out of 5
Dal Gård, Solerødveien 86, Skoppum, Horten

Dette lejlighedshotel ligger i en regionalpark, kun 5 km fra Edvard Munch Hus, Oslofjord og Borre Kirke. Derudover ligger Borrestranda og Midgard Historiske ...

4/5Very Good! (20 anmeldelser)

"Det er et rigtig dejligt sted. Men hvis ikke man har bil med, er man meget bundet til stedet, da der er langt til nærmeste bus og vejen er rimelig trafikeret og uden fortov."…"

Anmeldelse fra 4. mar. 2020

Dal Gjestegaard
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
00

Byer i nærheden af Moss