Søg efter hoteller i nærheden af topattraktioner i Oslo

Hoteller i Oslo

Se alle 172 hoteller i Oslo
Gardermoen Airport Hotel

Gardermoen Airport Hotel

Ravineveien 11, Ullensaker 2060

3.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (2.411 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Gardermoen, kun 0,5 km fra Ullensaker Museum og 2,9 km fra SAS Museum. Derudover ligger Munch-museet o …

572 DKK
P-hotels Oslo

P-hotels Oslo

Grensen 19, Oslo 0159

3.0 ud af 5.0
3,2 ud af 5 (2.440 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Oslo Nye Teater, Karl Johans gade og Parlament. Derudover ligger …

447 DKK
Smarthotel Oslo

Smarthotel Oslo

St. Olavsgate 26, Oslo 0166

3.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (2.201 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Oslo City Centre, kun få skridt fra Kulturhistorisk museum og Nationalmuseet. Derudover ligger …

477 DKK
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo N-0134

4.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (5.493 anmeldelser)

Moderne kompleks, og det højeste hotel i Nordeuropa, beliggende i Oslo Centrum, 100 meter fra den travle Karl Johan Gade.

821 DKK
Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo

Karl Johansgate 31, Oslo 0101

5.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (348 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Oslo City Centre, kun få skridt fra Oslo Nye Teater, Karl Johans gade og Parlament …

1.366 DKK
Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsensgate 6, Oslo 0152

3.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (1.189 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Oslo City Centre, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken. Derudover ligger Jernbanetorget og …

450 DKK
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Hotelveien, Ullensaker

4.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (3.930 anmeldelser)

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Gardermoen, kun 1,8 km fra SAS Museum og 5,4 km fra Ullensaker Museum. Derudove …

957 DKK
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Holbergs Gate 30, Oslo 0166

4.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (4.326 anmeldelser)

Hotel i et moderne højhus med imponerende glasfacade beliggende kun 50 meter fra kongeslottet i Oslos centrum.

754 DKK
Hotell Bondeheimen

Hotell Bondeheimen

Rosenkrantz' Gate 8, Oslo 0159

3.5 ud af 5.0
4 ud af 5 (4.873 anmeldelser)

Best Western Hotell Bondeheimen ligger i Oslos centrum, 100 meter fra hovedgaden, Karl Johans Port og en kort gåtur fra …

542 DKK
Anker Hotel

Anker Hotel

Storgata 55, Oslo 0182

3.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (2.459 anmeldelser)

Dette moderne hotel i Oslo ligger ud til Aker-floden og er under en kilometer fra togstationen og tæt på Munch-museet.

Hent priser

De nyeste anmeldelser i Oslo

Afgræns din søgning

Hotel i Oslo

Norges smukke hovedstad er spækket med ferieoplevelser for alle. Hotellerne i Oslo er mange, og et billigt værelse er også inden for rækkevidde, når du booker dit hotelophold i byen. Du kan hoppe om bord på et fly til Oslo, eller du kan tage færgen. Den dejlige storbys mange tilbud ligger ikke så langt fra Danmark.

Find et billigt hotel i Oslo

Du finder nemt din rejse til Oslo på Expedia.dk, og der er hoteller nok at vælge imellem i den Norske hovedstad. Her finder du alt fra billige tostjernede hoteller til femstjernede luksushoteller med fantastiske faciliteter. Hvis du tager færgen, kan du have bilen med, eller du kan leje en bil i Oslo og tage ud på egen hånd i den smukke natur, der omgiver byen.

Gå på opdagelse i Oslo

Book dit hotel i gåafstand til strøget, Karl Johans gate, eller bo tæt på en af de mange historiske seværdigheder, som for eksempel Akershus Slot. Du kan også bestille et værelse i nærheden af skihopbakken Holmenkollen. Fra bakkens top kan du nyde en storslået udsigt over fjorden og den smukke by for dens fod. Vikingerne har en særlig plads i de nordiske landes historie og selvbevidsthed, og det er også tilfældet i Oslo, hvor du kan booke dit hotel i nærheden af Vikingeskibsmuseet.

Storslåede oplevelser på hotelferien i Oslo

Oslo er for alle, og børn og barnlige sjæle vil elske en tur i Tusenfryd, som er Norges største forlystelsespark. Parken åbner som regel i slutningen af april. Spændende attraktioner som karrusellen SpinSpider sender adrenalinniveauet til tops, og børnene kan se frem til mange timers sjov i det våde element i vandlandet her.

Hvis du holder af kunst, må du ikke gå glip af et besøg på Nasjonalmuseet for Kunst, Arkitektur og Design, hvor både nationale og internationale kunstværker kan opleves. For de operainteresserede er der lagt op til store oplevelser i Operahuset i Oslo. Den smukke bygning, der ligger ud til fjorden, byder på storslåede operaforestillinger, klassisk musik og ballet. Gå en tur op på taget af operahuset, og nyd udsigten. Du kan også tage med på en rundvisning i den smukke bygning, som blot er én i rækken af Oslos mange arkitektoniske perler. En anden af disse perler er Nationaltheatret, der ud over forestillingerne også byder på rundvisning med guide.

En god og behagelig måde at se Oslos mange seværdigheder på er ved at springe på sporvogn nummer 12. Den kører blandt andet forbi Akershus Slot og Karl Johans gate, hvor du kan stå af og shoppe i nogle af Oslos mange butikker, inden turen går tilbage til hotellet.

Noget godt at spise i Oslo

Er du vild med lækker mad, går du ikke forgæves i Oslo, og booker du et værelse på et af hotellerne i Oslo centrum er der sjældent langt til gastronomiske oplevelser på byens mange gode spisesteder. Uanset om du er til alt godt fra havet, en lækker bøf eller internationale specialiteter, er mulighederne for lidt godt til ganen mange, når du booker hotel i Oslo. Hvis du har valgt et hotel med restaurant, kan du jo også slappe af der, før en ny dag venter med flere oplevelser i Norges dejlige hovedstad.

Hotelbooking: Oslo

Søg efter dit perfekte hotel i Oslo. Find et billigt hotel i Oslo nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Oslo, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Oslo på dine foretrukne datoer.
false