Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Oslo Vinterpark

Kør ned af de perfekt præparerede pister, og se vovehalsene træne på Norges olympiske superpipe i dette smukke skisportssted, ikke langt fra Oslos centrum.

Oslo Vinterpark ligger højt oppe i Tryvann-området og har udsigt over byen. Det er enhver osloboers foretrukne sted at stå på ski. Giv den gas på pisterne i dette flotte og velholdte område tæt på byen, og udforsk et væld af nedkørsler, terrænparker og en imponerende superpipe til fri afbenyttelse for alle. Besøg Oslo Vinterpark, og kombiner livsstilen i byen med alpint action i bjergene.

Parken har et stort udvalg af skiterræn, lige fra grønne begynderbakker til mere udfordrende pister, som du kan komme til med stolelift eller mindre lifter. Skiskolen på stedet tilbyder både privat- og holdundervisning til skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Tjek begynderområdet ud med din skilærer, eller få en større rundvisning til de andre områder af bjerget, hvis du er mere øvet.

Finpuds din freestyle-teknik på ski og snowboard i en af terrænparkerne. Parkerne tilbyder alt fra ramper og hop til rails og bokse og er inddelt i niveauer til både eksperter og lettere øvede. Lær nye tricks i halfpipen, og se, hvad nerverne holder til i superpipen.

Mens du er i Tryvann, kan du overvære de professionelle angribe Holmenkollbakken - et skihop af olympisk karakter, hvis tilkørsel rager lige ind i himmelen.

Prøv det nyeste udstyr i skiudlejningen, som har noget for enhver smag. Er du mere til skøjteløb, kan du leje de nyeste førsteklassesmodeller og teste dem på de frosne søer. Hold en pause i en af cafeerne, og nyd et stykke lækkert bagværk fra bageriet.

Opdel din dag, så du får både pister og byliv. Alle pisterne i Oslo Vinterpark er oplyst af projektører, hvilket er en oplagt mulighed for lidt aftenskiløb. Lifterne har åbent til sent om aftenen de fleste dage gennem skisæsonen.

Det er nemt at komme til parken i bil, med bus eller T-banen (Oslos metro). Pisterne, der ligger højst oppe, kan du komme til med shuttle-bus fra Voksenkollen eller til fods, som kun tager 15 minutter. Alternativt kan du tage offentlig transport til bunden af Wyller-pisten. Skisæsonen starter i december og varer til april.

Oplev et stort udvalg af aktiviteter i Oslo Vinterpark i en af Europas mest imødekommende byer. Du kan også fordybe dig i Oslos museer, koncerter og smukke vinterlandskab.


Guide til at udforske Oslo Vinterpark


Kort

Bedste hoteltilbud i Oslo Vinterpark

Se alle 281 overnatningssteder i nærheden af Oslo Vinterpark
Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Winter Park
Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Winter Park

Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Winter Park

Voksenkollveien, 126a, Oslo, Oslo
   
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette feriested i romantisk stil ligger i Holmenkollen, kun 2 km fra Tryvannstårnet og Oslo Vinterpark. Derudover ligger Korketrekkeren og Holmenkollen Kapell ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Voksenkollen T-bane-station og Voksenkollen Metrostation.

  Voksenaasen DKK 945
  Voksenaasen

  Voksenaasen

  Ullveien 4, Oslo
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Med et ophold på Voksenaasen i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne, da du vil være omringet af bjerge. dette hotel ligger kun 2 km fra Korketrekkeren, Oslo Vinterpark og Tryvannstårnet. Derudover ligger Holmenkollen Kapell og Skimuseet Holmenkollen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 6 minutter og Voksenkollen Metrostation på 6 minutter.

   Lysebu Hotel DKK 1.040
   Lysebu Hotel

   Lysebu Hotel

   Lysebuveien 12, Oslo
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med historisk profil ligger i Holmenkollen, kun 2 km fra Tryvannstårnet og Oslo Vinterpark. Derudover ligger Korketrekkeren og Skimuseet Holmenkollen ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 8 minutter og Voksenkollen Metrostation på 9 minutter.

    Soria Moria Hotell DKK 984
    Soria Moria Hotell

    Soria Moria Hotell

    Voksenkollveien 60, Oslo
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Holmenkollen, kun 1,7 km fra Korketrekkeren og 2,1 km fra Oslo Vinterpark. Derudover ligger Holmenkollen Kapell og Skimuseet Holmenkollen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 13 minutter og Voksenkollen Metrostation på 13 minutter.

     Scandic Holmenkollen Park
     Scandic Holmenkollen Park

     Scandic Holmenkollen Park

     Kongeveien 26, Oslo
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Holmenkollen, kun 0,4 km fra Holmenkollen Skihop og 3,5 km fra Oslo Vinterpark. Derudover ligger Skimuseet Holmenkollen og Holmenkollen Kapell 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Holmenkollen Metrostation på 6 minutter og Holmenkollen T-bane-station på 8 minutter.

      Bogstad Camping
      Bogstad Camping

      Bogstad Camping

      Ankerveien 117, Oslo
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Denne feriepark med golffaciliteter ligger i Holmenkollen, kun 3 km fra Holmenkollen Skihop, Skimuseet Holmenkollen og Holmenkollen Kapell. Derudover ligger Korketrekkeren 4,4 km derfra. Du kan desuden gå til Vokenlia T-bane-station på 21 minutter og Voksenlia Metrostation på 22 minutter.

       Scandic Olympiatoppen Sportshotel
       Scandic Olympiatoppen Sportshotel

       Scandic Olympiatoppen Sportshotel

       Sognsveien 228, Oslo
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i en regionalpark, kun 2,7 km fra Ullevaal-stadionet og 3,8 km fra Oslo-universitetet. Derudover ligger BI Norwegian Handelsskole og Norges tekniske museum ca. 5 km derfra. Der er to minutters gang til Songsvann T-bane-station, mens Sognsvann Metrostation ligger inden for 2 minutters gang.

        Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 430
        Comfort Hotel Xpress Central Station

        Comfort Hotel Xpress Central Station

        Fred Olsens Gate 11, Oslo
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Oslos operahus og Oslo Spektrum. Derudover ligger Aker Brygge og Oslo-universitetet ca. 5 km derfra. Der er to minutters gang til Oslo Centralstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 2 minutters gang.