Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Oslo Vinterpark

Kør ned af de perfekt præparerede pister, og se vovehalsene træne på Norges olympiske superpipe i dette smukke skisportssted, ikke langt fra Oslos centrum.

Oslo Vinterpark ligger højt oppe i Tryvann-området og har udsigt over byen. Det er enhver osloboers foretrukne sted at stå på ski. Giv den gas på pisterne i dette flotte og velholdte område tæt på byen, og udforsk et væld af nedkørsler, terrænparker og en imponerende superpipe til fri afbenyttelse for alle. Besøg Oslo Vinterpark, og kombiner livsstilen i byen med alpint action i bjergene.

Parken har et stort udvalg af skiterræn, lige fra grønne begynderbakker til mere udfordrende pister, som du kan komme til med stolelift eller mindre lifter. Skiskolen på stedet tilbyder både privat- og holdundervisning til skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Tjek begynderområdet ud med din skilærer, eller få en større rundvisning til de andre områder af bjerget, hvis du er mere øvet.

Finpuds din freestyle-teknik på ski og snowboard i en af terrænparkerne. Parkerne tilbyder alt fra ramper og hop til rails og bokse og er inddelt i niveauer til både eksperter og lettere øvede. Lær nye tricks i halfpipen, og se, hvad nerverne holder til i superpipen.

Mens du er i Tryvann, kan du overvære de professionelle angribe Holmenkollbakken - et skihop af olympisk karakter, hvis tilkørsel rager lige ind i himmelen.

Prøv det nyeste udstyr i skiudlejningen, som har noget for enhver smag. Er du mere til skøjteløb, kan du leje de nyeste førsteklassesmodeller og teste dem på de frosne søer. Hold en pause i en af cafeerne, og nyd et stykke lækkert bagværk fra bageriet.

Opdel din dag, så du får både pister og byliv. Alle pisterne i Oslo Vinterpark er oplyst af projektører, hvilket er en oplagt mulighed for lidt aftenskiløb. Lifterne har åbent til sent om aftenen de fleste dage gennem skisæsonen.

Det er nemt at komme til parken i bil, med bus eller T-banen (Oslos metro). Pisterne, der ligger højst oppe, kan du komme til med shuttle-bus fra Voksenkollen eller til fods, som kun tager 15 minutter. Alternativt kan du tage offentlig transport til bunden af Wyller-pisten. Skisæsonen starter i december og varer til april.

Oplev et stort udvalg af aktiviteter i Oslo Vinterpark i en af Europas mest imødekommende byer. Du kan også fordybe dig i Oslos museer, koncerter og smukke vinterlandskab.


Guide til at udforske Oslo Vinterpark


Kort

Bedste hoteltilbud i Oslo Vinterpark

Se alle 256 overnatningssteder i nærheden af Oslo Vinterpark
House in Oslo Near Holmenkollen Skijump and Tryvann Winter Park
House in Oslo Near Holmenkollen Skijump and Tryvann Winter Park

House in Oslo Near Holmenkollen Skijump and Tryvann Winter Park

Voksenkollveien, 126a, Oslo, Oslo
   
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette feriested ligger i Holmenkollen, kun 2 km fra Tryvannstårnet og Oslo Vinterpark. Derudover ligger Skimuseet Holmenkollen og Holmenkollen Skihop ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Voksenkollen T-bane-station og Voksenkollen Metrostation.

  Voksenaasen DKK 839
  Voksenaasen

  Voksenaasen

  Ullveien 4, Oslo
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Med et ophold på Voksenaasen i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne, da du vil være omringet af bjerge. dette hotel ligger kun 2 km fra Korketrekkeren, Skimuseet Holmenkollen og Oslo Vinterpark. Derudover ligger Holmenkollen Skihop 3,1 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 6 minutter og Voksenkollen Metrostation på 6 minutter.

   Lysebu Hotel DKK 1.095
   Lysebu Hotel

   Lysebu Hotel

   Lysebuveien 12, Oslo
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Med et ophold på Lysebu Hotel i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne, da du vil være omringet af bjerge. dette hotel ligger 2 km fra Tryvannstårnet og Oslo Vinterpark samt tæt på vinteraktiviteter såsom langrend. Derudover ligger Skimuseet Holmenkollen og Holmenkollen Skihop ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 8 minutter og Voksenkollen Metrostation på 9 minutter.

    Soria Moria Hotell DKK 919
    Soria Moria Hotell

    Soria Moria Hotell

    Voksenkollveien 60, Oslo
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Ikke langt fra pisterne i Holmenkollen finder du Soria Moria Hotell. dette hotel ligger kun 3 km fra Korketrekkeren, Skimuseet Holmenkollen og Holmenkollen Skihop. Derudover ligger Oslo Vinterpark 2,1 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 13 minutter og Voksenkollen Metrostation på 13 minutter.

     Scandic Holmenkollen Park
     Scandic Holmenkollen Park

     Scandic Holmenkollen Park

     Kongeveien 26, Oslo
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Holmenkollen, kun 15 minutters gang fra Holmenkollen Skihop og Skimuseet Holmenkollen. Derudover ligger Oslo Vinterpark 3,5 km derfra. Du kan desuden gå til Holmenkollen Metrostation på 6 minutter og Holmenkollen T-bane-station på 8 minutter.

      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 903
      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

      Holbergs Gate 30, Oslo
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Ikke langt fra pisterne i Oslo Centrum finder du Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo. dette hotel ligger i centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Kongeslottet og Nationalmuseet. Derudover ligger Parlament og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

       Citybox Oslo DKK 477
       Citybox Oslo

       Citybox Oslo

       Prinsensgate 6, Oslo
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

        Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.028
        Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

        Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

        Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.