Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Oslo Vinterpark

Kør ned af de perfekt præparerede pister, og se vovehalsene træne på Norges olympiske superpipe i dette smukke skisportssted, ikke langt fra Oslos centrum.

Oslo Vinterpark ligger højt oppe i Tryvann-området og har udsigt over byen. Det er enhver osloboers foretrukne sted at stå på ski. Giv den gas på pisterne i dette flotte og velholdte område tæt på byen, og udforsk et væld af nedkørsler, terrænparker og en imponerende superpipe til fri afbenyttelse for alle. Besøg Oslo Vinterpark, og kombiner livsstilen i byen med alpint action i bjergene.

Parken har et stort udvalg af skiterræn, lige fra grønne begynderbakker til mere udfordrende pister, som du kan komme til med stolelift eller mindre lifter. Skiskolen på stedet tilbyder både privat- og holdundervisning til skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Tjek begynderområdet ud med din skilærer, eller få en større rundvisning til de andre områder af bjerget, hvis du er mere øvet.

Finpuds din freestyle-teknik på ski og snowboard i en af terrænparkerne. Parkerne tilbyder alt fra ramper og hop til rails og bokse og er inddelt i niveauer til både eksperter og lettere øvede. Lær nye tricks i halfpipen, og se, hvad nerverne holder til i superpipen.

Mens du er i Tryvann, kan du overvære de professionelle angribe Holmenkollbakken - et skihop af olympisk karakter, hvis tilkørsel rager lige ind i himmelen.

Prøv det nyeste udstyr i skiudlejningen, som har noget for enhver smag. Er du mere til skøjteløb, kan du leje de nyeste førsteklassesmodeller og teste dem på de frosne søer. Hold en pause i en af cafeerne, og nyd et stykke lækkert bagværk fra bageriet.

Opdel din dag, så du får både pister og byliv. Alle pisterne i Oslo Vinterpark er oplyst af projektører, hvilket er en oplagt mulighed for lidt aftenskiløb. Lifterne har åbent til sent om aftenen de fleste dage gennem skisæsonen.

Det er nemt at komme til parken i bil, med bus eller T-banen (Oslos metro). Pisterne, der ligger højst oppe, kan du komme til med shuttle-bus fra Voksenkollen eller til fods, som kun tager 15 minutter. Alternativt kan du tage offentlig transport til bunden af Wyller-pisten. Skisæsonen starter i december og varer til april.

Oplev et stort udvalg af aktiviteter i Oslo Vinterpark i en af Europas mest imødekommende byer. Du kan også fordybe dig i Oslos museer, koncerter og smukke vinterlandskab.


Guide til at udforske Oslo Vinterpark


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 203 overnatningssteder i nærheden af Oslo Vinterpark
Voksenaasen
Voksenaasen

Voksenaasen

Ullveien 4, Oslo
   
  4.0 ud af 5.0

  Med et ophold på Voksenaasen i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne, da du vil være omringet af bjerge. dette hotel ligger kun 2 km fra Korketrekkeren, Oslo Vinterpark og Tryvannstårnet. Derudover ligger Holmenkollen Kapell og Skimuseet Holmenkollen ca. 2 km derfra. Du kan gå til Voksenkollen T-bane-station på 6 minutter og Voksenkollen Metrostation på 6 minutter.

  Lysebu Hotel DKK 1.070
  Lysebu Hotel

  Lysebu Hotel

  Lysebuveien 12, Oslo
    
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med historisk profil ligger i Holmenkollen, kun 2 km fra Tryvannstårnet og Oslo Vinterpark. Derudover ligger Korketrekkeren og Skimuseet Holmenkollen ca. 3 km derfra. Du kan gå til Voksenkollen T-bane-station på 8 minutter og Voksenkollen Metrostation på 9 minutter.

   Soria Moria Hotell DKK 2.079
   Soria Moria Hotell

   Soria Moria Hotell

   Voksenkollveien 60, Oslo
     
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Holmenkollen, kun 2 km fra Korketrekkeren og Oslo Vinterpark. Derudover ligger Tryvannstårnet og Skimuseet Holmenkollen ca. 3 km derfra. Du kan gå til Voksenkollen T-bane-station på 11 minutter og Voksenkollen Metrostation på 12 minutter.

    Scandic Holmenkollen Park
    Scandic Holmenkollen Park

    Scandic Holmenkollen Park

    Kongeveien 26, Oslo
      
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Holmenkollen, kun 0,4 km fra Holmenkollen Skihop og 3,5 km fra Oslo Vinterpark. Derudover ligger Skimuseet Holmenkollen og Holmenkollen Kapell 15 minutter derfra. Du kan gå til Holmenkollen Metrostation på 6 minutter og Holmenkollen T-bane-station på 8 minutter.

     Scandic Olympiatoppen Sportshotel
     Scandic Olympiatoppen Sportshotel

     Scandic Olympiatoppen Sportshotel

     Sognsveien 228, Oslo
       
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i en regionalpark, kun 2,7 km fra Ullevaal-stadionet og 3,8 km fra Oslo-universitetet. Derudover ligger BI Norwegian Handelsskole og Norges tekniske museum ca. 5 km derfra. Der er to minutters gang til Songsvann T-bane-station, mens Sognsvann Metrostation ligger inden for 2 minutters gang.

      Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.136
      Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

      Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

      Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
        
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 2 km fra Byporten Shopping og Oslo Spektrum. Derudover ligger Aker Brygge og Oslo-universitetet ca. 5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

       Thon Hotel Ullevaal Stadion
       Thon Hotel Ullevaal Stadion

       Thon Hotel Ullevaal Stadion

       Sognsveien 77c, Oslo
         
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Oslo, kun 2 km fra Ullevaal-stadionet og Oslo-universitetet. Derudover ligger Oslo Spektrum 5 km derfra. Ullevål Stadion Sporvognsstation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Ulleval Stadium T-bane-station ligger inden for 5 minutters gang.

        Radiumhospitalet Hotel
        Radiumhospitalet Hotel

        Radiumhospitalet Hotel

        Ullernschausseen,70, Oslo, OSL
          
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Ullern, kun 5 km fra CC Vest Shopping Centre, Oslo-universitetet og Norsk museum for kulturhistorie. Derudover ligger Vikingeskibsmuseet og Telenor-arenaen ca. 5 km derfra. Du kan gå til Montebello T-bane-station på 6 minutter og Montebello Metrostation på 8 minutter.