Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Oslo Vinterpark

Kør ned af de perfekt præparerede pister, og se vovehalsene træne på Norges olympiske superpipe i dette smukke skisportssted, ikke langt fra Oslos centrum.

Oslo Vinterpark ligger højt oppe i Tryvann-området og har udsigt over byen. Det er enhver osloboers foretrukne sted at stå på ski. Giv den gas på pisterne i dette flotte og velholdte område tæt på byen, og udforsk et væld af nedkørsler, terrænparker og en imponerende superpipe til fri afbenyttelse for alle. Besøg Oslo Vinterpark, og kombiner livsstilen i byen med alpint action i bjergene.

Parken har et stort udvalg af skiterræn, lige fra grønne begynderbakker til mere udfordrende pister, som du kan komme til med stolelift eller mindre lifter. Skiskolen på stedet tilbyder både privat- og holdundervisning til skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Tjek begynderområdet ud med din skilærer, eller få en større rundvisning til de andre områder af bjerget, hvis du er mere øvet.

Finpuds din freestyle-teknik på ski og snowboard i en af terrænparkerne. Parkerne tilbyder alt fra ramper og hop til rails og bokse og er inddelt i niveauer til både eksperter og lettere øvede. Lær nye tricks i halfpipen, og se, hvad nerverne holder til i superpipen.

Mens du er i Tryvann, kan du overvære de professionelle angribe Holmenkollbakken - et skihop af olympisk karakter, hvis tilkørsel rager lige ind i himmelen.

Prøv det nyeste udstyr i skiudlejningen, som har noget for enhver smag. Er du mere til skøjteløb, kan du leje de nyeste førsteklassesmodeller og teste dem på de frosne søer. Hold en pause i en af cafeerne, og nyd et stykke lækkert bagværk fra bageriet.

Opdel din dag, så du får både pister og byliv. Alle pisterne i Oslo Vinterpark er oplyst af projektører, hvilket er en oplagt mulighed for lidt aftenskiløb. Lifterne har åbent til sent om aftenen de fleste dage gennem skisæsonen.

Det er nemt at komme til parken i bil, med bus eller T-banen (Oslos metro). Pisterne, der ligger højst oppe, kan du komme til med shuttle-bus fra Voksenkollen eller til fods, som kun tager 15 minutter. Alternativt kan du tage offentlig transport til bunden af Wyller-pisten. Skisæsonen starter i december og varer til april.

Oplev et stort udvalg af aktiviteter i Oslo Vinterpark i en af Europas mest imødekommende byer. Du kan også fordybe dig i Oslos museer, koncerter og smukke vinterlandskab.


Guide til at udforske Oslo Vinterpark


Kort

Bedste hoteltilbud i Oslo Vinterpark

Se alle 221 overnatningssteder i nærheden af Oslo Vinterpark
Voksenaasen DKK 856
Voksenaasen

Voksenaasen

Ullveien 4, Oslo
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Med et ophold på Voksenaasen i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne, da du vil være omringet af bjerge. dette hotel ligger kun 2 km fra Korketrekkeren, Skimuseet Holmenkollen og Oslo Vinterpark. Derudover ligger Holmenkollen Skihop 3,1 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 6 minutter og Voksenkollen Metrostation på 6 minutter.

  Soria Moria Hotell DKK 936
  Soria Moria Hotell

  Soria Moria Hotell

  Voksenkollveien 60, Oslo
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Holmenkollen, kun 2 km fra Korketrekkeren og Skimuseet Holmenkollen. Derudover ligger Holmenkollen Skihop og Oslo Vinterpark ca. 3 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 13 minutter og Voksenkollen Metrostation på 13 minutter.

   Lysebu Hotel DKK 1.120
   Lysebu Hotel

   Lysebu Hotel

   Lysebuveien 12, Oslo
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med historisk profil ligger i Holmenkollen, kun 2 km fra Tryvannstårnet og Oslo Vinterpark. Derudover ligger Skimuseet Holmenkollen og Holmenkollen Skihop ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Voksenkollen T-bane-station på 8 minutter og Voksenkollen Metrostation på 9 minutter.

    Scandic Holmenkollen Park
    Scandic Holmenkollen Park

    Scandic Holmenkollen Park

    Kongeveien 26, Oslo
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Holmenkollen, kun 15 minutters gang fra Holmenkollen Skihop og Skimuseet Holmenkollen. Derudover ligger Oslo Vinterpark 3,5 km derfra. Du kan desuden gå til Holmenkollen Metrostation på 6 minutter og Holmenkollen T-bane-station på 8 minutter.

     Scandic Olympiatoppen Sportshotel
     Scandic Olympiatoppen Sportshotel

     Scandic Olympiatoppen Sportshotel

     Sognsveien 228, Oslo
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ved stranden ligger i Oslo, kun 5 km fra Ullevaal-stadionet, Skimuseet Holmenkollen og Oslo-universitetet. Derudover ligger BI Norwegian Handelsskole og Norges tekniske museum ca. 5 km derfra. Der er to minutters gang til Songsvann T-bane-station, mens Sognsvann Metrostation ligger inden for 2 minutters gang.

      Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.143
      Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

      Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

      Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 974
       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

       Holbergs Gate 30, Oslo
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Kongeslottet og Nationalmuseet. Derudover ligger Parlament og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

        Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo DKK 718
        Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

        Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

        Nydalsveien 33, Oslo
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger ved en flod, kun 10 minutters gang fra BI Norwegian Handelsskole og Storo Storsenter. Ullevaal-stadionet ligger 2,3 km derfra. Der er to minutters gang til Nydalen T-bane-station, mens Oslo Nydalen Station ligger inden for 7 minutters gang.