Hoteller nær Vikingeskibsmuseet

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Lommeguide: hoteller i Vikingeskibsmuseet

Søg efter hoteller i Vikingeskibsmuseet på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Vikingeskibsmuseet ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Vikingeskibsmuseet
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Vikingeskibsmuseet område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Vikingeskibsmuseet, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Vikingeskibsmuseet
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Vikingeskibsmuseethoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Vikingeskibsmuseet?
Vikingeskibsmuseet ligger i et imødekommende område af Oslo, som er kendt for sit udvalg af udsøgte spisesteder samt sine fascinerende museer. Du finder 310 hoteller og andre overnatningssteder i nærheden, hvor du kan have en praktisk base.
Hvor ligger det bedste overnatningssted i nærheden af Vikingeskibsmuseet?
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo er et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder 2 barer og en restaurant. Dette overnatningssted ligger 3,2 km fra Vikingeskibsmuseet. Andre gode valgmuligheder inden for otte kilometer omfatter Scandic Victoria og Scandic Sjølyst.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Vikingeskibsmuseet?
Ja! De fleste af reservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Vikingeskibsmuseet.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Vikingeskibsmuseet?
Norsk museum for kulturhistorie, Kon Tiki-museet og Nobels fredscenter fremviser forskellige udstillinger, som du kan udforske, når du er i byen. Besøg vartegnene Kongeslottet, Slottsparken og Akershus Fæstning. Oplev de dygtige talenter i Oslos operahus, Oslo Spektrum og Oslo Konserthus.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Vikingeskibsmuseet