Norge har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

HolmenkollenOslo

Tag på en rejse til Holmenkollen, der topper med nogle af Oslos bedste udsigter, fine friluftsaktiviteter samt skønne restauranter og overnatningsmuligheder.

Holmenkollen er en af Oslos mest betagende forstæder, men det er nemt blot at afskrive området som et af de mange steder, hvor du kan overnatte billigt, når du er på storbyferie i hovedstaden. Der er imidlertid ingen tvivl om, at det er en destination i sig selv med den brede vifte af aktiviteter og seværdigheder. Du kan sagtens have et skønt aktivitetsfyldt weekendophold i Holmenkollen uden overhovedet at sætte dine ben i selve Oslo.

Begynd med at besøge Holmenkollens bedst kendte seværdighed, Holmenkollbakken, der med sine mange skifaciliteter er et af landets mest populære vintersportssteder. Der er også mange andre vintersportsfaciliteter i nærheden, herunder Oslo Vinterpark, som har 18 pister og 11 lifte.

I skovene omkring Holmenkollen finder du et udsædvanligt omfattende netværk af velholdte stier. Kun få byer i verden kan bryste sig af den omfattende adgang til naturen, og når du rejser til Holmenkollen, har du det perfekte udgangspunkt for naturoplevelser både sommer og vinter. Hvis du kommer om sommeren, er Nordmarka-skoven lige indbydende og tilgængelig, uanset om du er til fods eller på cykel, og her finder du alt, lige fra udfordrende, sumpet og ujævnt terræn til åbne, lyse skovveje.

Hvis vejret ikke lever op til dine forventninger, er der også mange spændende indendørsaktiviteter i Holmenkollen. Hvorfor ikke besøge Skimuseet Holmenkollen, som ligger dybt inde i bjerget under skihopbakken? Det er også værd at besøge det betagende Holmenkollen Kapell, der blev opført i 1996 og er inspireret af stavkirkernes byggestil. Og skulle du løbe tør for aktiviteter, ligger Oslos centrum kun 20 minutter væk med undergrundsbanen. Så der er mulighed for at nyde en storbyferie i Holmenkollen.

Der er ikke mange steder, hvor du kan opleve Norges alsidighed og historie på en bedre og mere entydig måde end i Holmenkollen. En ferie her er perfekt for både børn og voksne, og de mange forskellige aktivitetsmuligheder til både begyndere og øvede passer til enhver pengepung.


Populære steder at besøge i Holmenkollen

De mest populære oplevelser i Holmenkollen


Mest populære hoteller i Holmenkollen

Scandic Holmenkollen Park
Scandic Holmenkollen Park
4 out of 5
Kongeveien 26, Oslo
Prisen er DKK 643 pr. nat fra 4. feb. til 5. feb.

Dette hotel med spa ligger i Holmenkollen, kun 2 km fra Skimuseet Holmenkollen og Holmenkollen Skihop. Derudover ligger Oslo Vinterpark 3,5 km derfra. Du kan ...

4.1/5Very Good! (995 anmeldelser)
godt hotel

"rigtigt godt hotel"…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

Scandic Holmenkollen Park
Bogstad Camping
Bogstad Camping
3 out of 5
Ankerveien 117, Oslo
Prisen er DKK 777 pr. nat fra 16. jan. til 17. jan.

Med et ophold på Bogstad Camping i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne. denne feriepark ligger ved siden af en golfbane, kun 5 km fra Holmenkollen Skihop ...

4/5Very Good! (1 anmeldelse)

"Storbil oversiktlig campingplass. Fin hytte, godt isolert. Kunne gjerne vært mer lys ute, totalt mørkt på kveldene. Hyggelig innsjekking."…"

Anmeldelse fra 10. okt. 2020

Bogstad Camping
Lysebu Hotel
Lysebu Hotel
4 out of 5
Lysebuveien 12, Oslo
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.104 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.

Med et ophold på Lysebu Hotel i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne, da du vil være omringet af bjerge. dette hotel ligger 2 km fra Tryvannstårnet og ...

4.6/5Wonderful! (337 anmeldelser)
lol times

"Urimeligt godt."…"

Anmeldelse fra 11. feb. 2020

Lysebu Hotel
Soria Moria Hotell
Soria Moria Hotell
4 out of 5
Voksenkollveien 60, Oslo
Hent priser

Dette hotel ligger i Holmenkollen, kun 3 km fra Korketrekkeren, Oslo Vinterpark og Holmenkollen Skihop. Derudover ligger Skimuseet Holmenkollen og Tryvannstårnet ...

4.3/5Excellent! (601 anmeldelser)

"Det er meget smart, at der kører bus mellem hotellet og Tryvann-skisenter, og T-banen, (ikke ret langt), da kan man nemt tage en mini-ski-ferie uden bil, med pris opad."…"

Anmeldelse fra 13. feb. 2020

Soria Moria Hotell
Voksenaasen
Voksenaasen
4 out of 5
Ullveien 4, Oslo
Prisen er DKK 774 pr. nat fra 18. jan. til 19. jan.

Med et ophold på Voksenaasen i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne. dette hotel ligger i et område med direkte forbindelse til konferencecentret, kun ...

4.1/5Very Good! (546 anmeldelser)
Fint

"Opholdet var fint. Vi var der kun en enkelt overnatning og værelset var pænt og rent. Morgenmaden var ikke i top. Der var mug på brødet og da vi sagde det til tjeneren, kom hun med noget nyt, der så var frossent. Det næste de kom med var helt tørt. Generelt var morgenmaden ok, men ikke så frisk (lidt ..."…"

Anmeldelse fra 26. jan. 2020

Voksenaasen
Hus i Oslo nær Holmenkollen SkiJump og Tryvann Winter Park
Hus i Oslo nær Holmenkollen SkiJump og Tryvann Winter Park
Voksenkollveien, 126a, Oslo, Oslo
Hent priser

Med et ophold på denne feriebolig i Holmenkollen har du nem adgang til pisterne. feriested ligger i bjergene, kun 2 km fra Tryvannstårnet og Oslo Vinterpark ...

Hus i Oslo nær Holmenkollen SkiJump og Tryvann Winter Park
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre kvarterer i Oslo

Holmenkollen

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: