Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Holmenkollen

I aften 16. feb. - 17. feb.
Denne weekend 22. feb. - 24. feb.
Næste weekend 1. mar. - 3. mar.

Mest populære hoteller i nærheden af Holmenkollen, Oslo

Se alle 218 overnatningssteder i Holmenkollen
Lysebu Hotel
Lysebu Hotel
4.0 ud af 5.0 Lysebuveien 12, Oslo
Gratis afbestilling
4,6/5 (271 anmeldelser)
DKK 1.155/ nat for 2 gæster

Som alternativt til byens travlhed, er der kun et kvarters kørsel til stilhed og store fjeldvidder. Der er dejlig mad både på hotellet og andre steder i nærheden. Storslået udsigt over byen og kig til skihop bakken på vej derhen. Hotellet var rent og pænt og der var god plads. Specielt god morgenmad. ...

Anmeldelse fra 16. okt. 2018
Soria Moria Hotell
Soria Moria Hotell
4.0 ud af 5.0 Voksenkollveien 60, Oslo
4,3/5 (488 anmeldelser)
DKK 1.037/ nat for 2 gæster

Fint ophold som altid, super morgenbuffet og let parkering, rene senge osv men meget støvet på plane flader på værelset - ikke oplevet før, pigerne i receptionen super venlige og imødekommende - fyrene virker mest som om de bare skal være der til de har fri..

Anmeldelse fra 17. okt. 2018
Hotell Bondeheimen
Hotell Bondeheimen
3.5 ud af 5.0 Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
Gratis afbestilling
4,0/5 (5.398 anmeldelser)
DKK 491/ nat for 2 gæster

The economy hotel ligger gemt lidt væk i en sidegade, men super centralt beliggende imellem det hyggelige kvarter monastiraki og det mere centrale high street kvarter. Perfekt med gåafstand til alt.

Anmeldelse fra 20. okt. 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
4.0 ud af 5.0 Holbergs Gate 30, Oslo
Gratis afbestilling
4,0/5 (4.851 anmeldelser)
DKK 794/ nat for 2 gæster

Rigtig god beliggenhed, fin service, for varmt i fitness og nogle af værelserne trænger til nyt gulvtæppe - slidt og beskidt. Rigtig god morgenmad og mad i baren :-))

Anmeldelse fra 1. nov. 2018
Thon Hotel Rosenkrantz
Thon Hotel Rosenkrantz
4.0 ud af 5.0 Rosenkrantz' gate 1, Oslo
Gratis afbestilling
4,7/5 (628 anmeldelser)
DKK 991/ nat for 2 gæster

Godt hotel og god beliggenhed

Anmeldelse fra 6. nov. 2018
Fagerborg In Hotel
Fagerborg In Hotel
2.5 ud af 5.0 37 Storgata, Lillestrøm
4,0/5 (1 anmeldelser)
DKK 404/ nat for 2 gæster

Hyggelig personell og fikk hotellets største rom. Det negative er at siden hotellet snart skal rives,så blir vedlikehold og renhold ikke helt fulgt opp

Anmeldelse fra 10. feb. 2019
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
4.0 ud af 5.0 Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
Gratis afbestilling
4,2/5 (6.531 anmeldelser)
DKK 807/ nat for 2 gæster

God beliggenhed, god udsigt. Stor morgenmadsbuffet med masser af pladser.

Anmeldelse fra 4. feb. 2019
Grand Hotel Oslo
Grand Hotel Oslo
5.0 ud af 5.0 Karl Johansgate 31, Oslo
Gratis afbestilling
4,5/5 (755 anmeldelser)
DKK 1.306/ nat for 2 gæster

Really helpful staff. Unfailingly polite and with a “can do” attitude. Bed way too soft...

Anmeldelse fra 1. feb. 2019
Hotel Verdandi Oslo
Hotel Verdandi Oslo
3.5 ud af 5.0 Tordenskioldsgate 6b, Oslo
Gratis afbestilling
4,2/5 (334 anmeldelser)
DKK 515/ nat for 2 gæster

Hotellet er lige åbnet, tæt på Aker Brygge, Karl Johan og både Nationalteateret og Stortinget stationer. De bør lige oplyse om at fitnessrummet ikke er klart endnu. Personalet skal være lidt mere opmærksomne og smilende. Morgenmadsrestauranten ligger på den anden side af gaden i en lokal restaurant. ...

Anmeldelse fra 23. okt. 2018

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Holmenkollen, Oslo

Holmenkollen byder på masser af aktiviteter til en fantastisk ferie. Book et af de lækre og hyggelige hoteller i Holmenkollen lidt væk fra Oslos centrum, men stadig tæt på byens seværdigheder og ikke mindst på en af Norges mest spektakulære attraktioner, Holmenkollen skihop, hvorfra du har en storslået udsigt over Oslo og det betagende landskab.

Find billig overnatning i Holmenkollen, tag afsted med vennerne, stå på ski hele dagen, og hyg jer med afterskiing foran pejsen om aftenen. Eller book et familievenligt hotel, og tag familien med på en skiferie fyldt med sjove og spændende oplevelser. Holmenkollen har alt, hvad hjertet kan begære på en skiferie i Oslo.

Holmenkollen Skihop

Holmenkollen er et af de største skiområder i Oslo og er flittigt besøgt af skiglade turister. Skientusiaster valfarter hvert år til det enorme Holmekollen Skihop ved Marka-skoven for at opleve eller deltage i den årlige skihop- og langrendskonkurrence, som er vintersæsonens højdepunkt i Oslo.

Book hotel i Holmenkollen, og stå på ski hele året rundt. Skihopbakken er åben 365 dage om året og har is- og snemaskiner, så du kan få en perfekt skioplevelse. Prøv også skisimulatoren, som kan være ganske underholdende. I det tilhørende museum, som er det ældste skimuseum i verden, kan du opleve skisportens 4.000-årige historie. Få et glimt af vinterolympiaden i Oslo i 1952, se udviklingen af forskellige skisportsdicipliner, og lær om spændende polarekspeditioner.

På skiferie med familien i Holmenkollen

Book en pakkerejse til Holmenkollen, og tag på skiferie med familien. Find et familievenligt hotel i Holmenkollen, og tilbring nogle fantastiske dage på de omkringliggende skibakker. Der er stor sikkerhed for, at I og børnene sover godt om natten. Den dejlige norske vinterluft kan køre enhver træt efter en lang dag i sneen. Prøv kræfter med slalom, langrend samt snowboarding og ikke mindst skihop.

Hvis I har booket jer ind på et hotel, der ligger lidt væk fra skiområdet, er det en god idé at leje en bil i Holmenkollen med plads til jeres medbragte skiudstyr, så I nemt kan komme frem og tilbage til skibakken uden at skulle slæbe jer en pukkel til. Udnyt muligheden, og tag også på opdagelse i det smukke område.

Hoteller i Holmenkollen med spa-tjenester

Efter en lang dag på skibakken står den selvfølgelig på afterskiing, men en god gang massage er heller ikke af vejen. Book flybillet til Holmenkollen, og vælg et hotel som også tilbyder spa-tjenester, så du kan blive forkælet med f.eks. kropsomslag, aromaterapibehandlinger, hydroterapibehandlinger eller kropsskrubninger. Det er godt for de ømme muskler efter en hel dag på skibakken. Er du af sted med kæresten, kan I jo også prøve en parmassage. Nogle hoteller i Holmenkollen tilbyder sågar graviditetsmassage til vordende mødre, som måske ikke har mod på begive sig ud på ski, men stadig gerne vil deltage i hyggeligt samvær med venner og familie i Holmenkollens skønne omgivelser. Prøv en graviditetsmassage, læs en god bog eller tag på shopping, mens resten af familien står på ski, og tilbring aftenerne sammen med brætspil og varm kakao.

Hotelbooking: Holmenkollen

Søg efter dit perfekte hotel i Holmenkollen. Find et billigt hotel i Holmenkollen nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Holmenkollen, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Holmenkollen på dine foretrukne datoer.